פורסם 2008 במרץ 917 שנים ביפן תמיד שיוצא צבע חדש יש מכירות גבוהות בנוגע לWII גם ביפן יש לו מחסורים גדולים אבל בדרך כלל הDS מוכר הכי הרבה ומקום שני ושלישי זה PSP וWII שמתחלפים במקומות כל הזמן בכל מקרה אין לי מושג למה המכירות של הDS עדיין גבוהות ביפן כי הוא מכר כל כך הרבה ואמור להיות בידיים של רוב הגימרים ביפן
פורסם 2008 במרץ 917 שנים זה לא קשור לצבע.קפיצת המכירות של ה PSP החודש היא הודות ל God of warאני איפושהו באמצע, ואני חייב לציין שזה חד משמעית המשחק הכי טוב שיצא ל PSP אי פעם, נקודה.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים המשחק מאוד קצר לפי הביקורות רק בארצות כמו שלנו לא מחשיבים עלות תועלת במשחקים ... אם אנשים היו משלמים על המשחק אז זה משחק שמסיימים ב1-3 יום (תלוי כמה משחקים כל יום) ככה שאני בכלל לא חושב שהוא כזה טוב ואהבתי את GOW1-2
פורסם 2008 במרץ 917 שנים זה לא קשור לצבע.קפיצת המכירות של ה PSP החודש היא הודות ל God of warאני איפושהו באמצע, ואני חייב לציין שזה חד משמעית המשחק הכי טוב שיצא ל PSP אי פעם, נקודה.עם זה אני לא מתווכח,אבל אני בטוח שיש גם חלק בערכה החדשה.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים בסדר זה קפיצה זמנית כרגע רוב המשחקים הגדולים של הPSP כבר יצאו ואין לו תמיכה רצינית של חברות צד שלישי יותר בעיקר סוני מחזיקה אותו מעל המים כולל GOW שזה זיכיון של סוני יש את גראנד טוריזמו בפיתוח אבל בכללי אין הרבה משחקים גדולים באופק
פורסם 2008 במרץ 917 שנים זה נכון,אני מודע לכך שהפעם זה בגלל כל המשחקים והחבילות שיצאו,אני יודע שחודש הבא יש סיכוי גדול שקונסולות אחרות יעברו(כמו הווי),אבל הוא בתחום הניידים,ובתחום הניידים הוא המוביל,ה-DS מכר בין 20-50K יחידות אם אני לא טועה,שזה מעט יחסית ל-PSP,בד"כ הוא מוכר 60-90K יחידות..(תמיד אני חושב כמה אנשים כבר קונים יא אללה הסינים והיפנים האלה יש מיליארדים כאלה..בטח הבעלים של סוני מרוויח כל שנייה מיליון דולר. .)
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אתה מתכוון בעלי המניות אבל אם תבדוק טוב תראה שנינטנדו כבר מכרה יותר מי X2 DS מאשר סוני מכרה PSP גם מבחינת משחקים הDS שולט במכירות אבל לDS יש בעיה אחרת -צרות של עשירים אחרי קרוב ל70 מיליון שנמכרו קשה למצוא עוד גימרים שיקנו את המכשיר יש גבול לכמה קונסולה ניידת יכולה למכור שיש לך את הסלולריים אם המשחקים שלהם בשוק אפילו אני שחובב נינטנדו לא יקנה DS שיש לי סלולרי אומנם די מיושן ומשחקים לא משהו אבל מספיק לעביר את הזמן בתור במשחקי DS אני כבר ישחק דרך אמולטור
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אני עדיין מאמין ש ה XBOX לוקח, ושמיקרוסופט ישחררו לו מחליף ב 2010 לכל המאוחר, עד אז מהירות האינטרנט, גם בישראל, תאפשר סטרימינג של HD ומיקרוסופט תרצה לשלוט על השוק הזה. אפשר גם להניח שטכנולוגיות התצוגות והאלחוט שיפותחו עד אז יאפשרו להפוך אותו לתחליף אמיתי למחשב עבור אנשים רבים שרק רוצים לגלוש באינטרנט ולשלם חשבונות אונליין. ולכל מי שקופץ ואומר אפשר לגלוש ב PS3, זה לא אותו הדבר כמו לגלוש על LCD 52" FULL HD עם מקלדת WIRELESS USB. (עד 2010 אולי אפילו OLED?)אני גם לא אופתע אם יפתחו עבור הדור הבא יפותחו עבורו מתאמי IR שיאפשרו לו לשלוט על הטלויזיה והרסיבר ואקסטדנרים משלו, שיאפשרו למיקרוסופט להכניס רגל לשוק הבתים הכמים (בארצות הברית ואירופה מדובר בשוק גדול משמעותית מהשוק הישראלי, קרוב למיליון בתים בשנה בארה"ב)דרך אגב, ביום שני צפויה הורדת מחירים באירופה, XBOX עם 20GB HD יעלה 199 יורו במקום 279 יורוץhttp://www.engadget.com/2008/03/09/euro-xbox-360-price-cuts-landing-monday/
פורסם 2008 במרץ 917 שנים h_ittai הורדת המחירים זה אומר שMS החליטו ללכת בכל הכוח למרות הפסד כספי שצפוי מזה הסיבה העיקרית היא כנראה בגלל שמכירות ה360 לא טובים מספיק ברמת המחירים הזאת אבל מה שטוב לצרכן לא בהכרח טוב למיקרוסופט הם מורידים מחירים להתחרות יותר טוב בPC ובPS3 וגם אבל פחות בWII אבל הקונסולה תפסיד כסף בגלל זה גם הסיכוי שצרכנים שקונים קונסולה ב200 יורו יקנו הרבה משחקים ב60 יורו יחסית נמוך אבל לפחות זה יפתח להם את השוק לקהל רחב יותר רק שהם היו צריכים לעשות את זה לפני קריסמס לדעתי בחודשי חול מוכרים פחות קונסולות בדרך כלל
פורסם 2008 במרץ 917 שנים ולכל מי שקופץ ואומר אפשר לגלוש ב PS3, זה לא אותו הדבר כמו לגלוש על LCD 52" FULL HD עם מקלדת WIRELESS USB. (עד 2010 אולי אפילו OLED?)ומה בדיוק גורם לך לחשוב שיש בעיה לגלוש עם מקלדת ועכבר אלחוטיים בפלייסטיישן?הסט שלי של אפל (מקלדת ועכבר BLUETOOTH) מתחברים יופי בצורה אלחוטית לפלייסטיישן בסלון ואפילו נתמכים בUNREAL למקרה שאני אעדיף לשחק ככה (לפני עוד שמדברים על מתאמים שנותנים ל2 הקונסולות לשחק ככה בכל המשחקים שקיימים לשתיהן).אין ספק שלXBOX יש עדיין כמה יתרונות בכמה תחומים , בליהיות מדיה סנטר ביתי ותחליף מחשב - הוא נח בדיוק כמו הXBOX.ליביו (שעכשיו בסלון שלו כבר אין DVD ובטח שלא מחשב, רק ממיר , PS3 וWII , כאשר הPS3 עושה את כל העבודה של מחשב בסלון בקלות)
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר אני גאה שפתחתי דיון שהגיע ל7 עמודים.. (למרות שלא השתתפתי בו).בסך הכל רציתי שילוב של גרפיקת HD עם גימיק שלטי התנועה של הWII.אז לפי מה שהבנתי הבשורה המרה שזה יקרה בעוד הרבה זמן כי הקונסולות יחיו 10 שנים (לא מוגזם?)ולא יהיו שינויים משמעותיים מבחינת השליטה והטכנולוגיה.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים רק סוני הכריזו על דבר דמיוני כמו 10 שנים.גל הקונסולות הבא יבוא איפושהו ב 2010-2011.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים זה לא 10 שנים נינטנדו כנראה יוציאו את הסופר WII או איך שלא יקראו לזה אחרי 5 שנים +- שהקונסולה תהייה בשוק
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר זה לא 10 שנים נינטנדו כנראה יוציאו את הסופר WII או איך שלא יקראו לזה אחרי 5 שנים +- שהקונסולה תהייה בשוק האם הסופר WII יהיה ברזולוציית HD ומשחקים יותר רציניים כמו שיש לXBOX ולPS3 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.