פורסם 2008 במרץ 817 שנים משחקים טובים אולי יצאו, אבל תהום הגרפיקה נשארת. ובאמת קשה להשאר אדיש לגרפיקה של הויי כשדברים כמו the force unleashed יוצאים על הקונסולות האחרות. גרפיקה דו מימדית היא די ניצחית, אבל תלת מימדית מזדקנת במהירות
פורסם 2008 במרץ 817 שנים קודם כל אני שמח שסוף סוף זמן תה מודה שנינטנדו היא חברה מצוינת בכל מקרה אנשים שוכחים שהWII הייתה הקונסולה הזולה ביותר בשוק בהשקה ויש לזה מחיר וגם הסיבה היחידה שהWII לא ירדה במחיר יותר נמוך זה בגלל המכירות המטורפות וזה לאומת הPS3\360 שקיבלו ירידות מחיר רציניות בנוסף מסכי LCD בבתים הופכים ליותר נפוצים וזולים וזה גם פוגע בWII שלא יכולה להפיק רזולוציה גבוה אבל אם כל זאת צריך לזכור שהWII אמורה בתאוריה לשמור מרחק מבחינת המחיר מי ה360\PS3 וזה כרגע בעייתי כי המכירות גבוהות מידי אני לא חושב שיהיו תלונות אם המחיר היה 150$ שלערכתי זה היה התכנון של נינטנדו בשלב הזה אבל מה לעשות יש באמת אנשים שקונים את הWII רק בגלל השלט והם אותם אנשים שמתלוננים אחרי זה כי הם לא קנו את המכשיר מהסיבות הנכונות (מחיר\משחקים של נינטנדו\קאזואל\משחקי מסיבה וכו )
פורסם 2008 במרץ 817 שנים אתה החלטת שאני אנטי נינטדו. להזכירך יש לי DS כבר כמעט שנתיים, ולפני זה שיחקתי באמולטורים וכד' של קונסולות נינטדו.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים משחקים טובים אולי יצאו, אבל תהום הגרפיקה נשארת. ובאמת קשה להשאר אדיש לגרפיקה של הויי כשדברים כמו the force unleashed יוצאים על הקונסולות האחרות. גרפיקה דו מימדית היא די ניצחית, אבל תלת מימדית מזדקנת במהירותתלוי בשביל מי.גרפיקה היא לא בראש סדר העדיפויות שלי, וגם לא במקום השני או השלישי.כל עוד אין פוליגונים בגודל של אבטיח והמשחק עצמו טוב- אני מרוצה.תסתכל על Coded arms ל PSP לדוגמהיופי של גרפיקה, באמת, אבל כזה חרא של משחק לא ראיתי הרבה זמן.ומצד שני- Me and my katamari. גרפיקה בגרוש, אבל אחד המשחקים היותר טובים ל PSP. (ובאותה נשימה- Patapon, אבל כמו שאמרת- מדובר פה על דו מימד)ועכשיו שאני חושב על זה, באמת צריכים להוציא קצת יותר Sprite based games.עד היום קשה לי למנות את מספר משחקי המכות שמצליחים לעמוד באותה רמה עם Guilty gear
פורסם 2008 במרץ 817 שנים משחקי דו מימד שמתבססים על Sprites לעיצוב.http://en.wikipedia.org/wiki/Sprite_%28computer_graphics%29קצת קשה להסביר, בעיקרון, אבל כמו שיש לך פוליגון בתלת מימד, בדו מימד יש לך ספרייט.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים לאהוא ו Patapon מבוססי פוליגונים.בספרייטס יש לך מודלים קבועים מראש, וכמו שאתה רואה, הדמויות ברוקולוקו מאוד דינמיות.קרירין- אין "גרפיקה בסגנון Sprite", ספרייטס אלו המודלים שמשתמשים בהם S:
פורסם 2008 במרץ 917 שנים משחקים שמבוססים על גרפיקה בסגנון spriteלדוגמה מזה השיט הזה????? אלוהים ישמור איזה אנשים מסכנים משחקים ב"דבר" הזה?????
פורסם 2008 במרץ 917 שנים משחקי דו מימד שמתבססים על Sprites לעיצוב.http://en.wikipedia.org/wiki/Sprite_%28computer_graphics%29קצת קשה להסביר, בעיקרון, אבל כמו שיש לך פוליגון בתלת מימד, בדו מימד יש לך ספרייט.sprite הוא גוף דו מימדי בסביבה תלת מימדית או בסביבת 2.5D שעברה הטלה אורטוגפית\פסדו-אורטוגרפית.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אתם קצת שוכחים נראה לי שהWII הוא קונסלה בעלת חיי מדף מאוד קצרים יחסית ל PS3 ו 360 מה עוד שהPS3 הולך להיות הקונסולה הכי משתלמת בעוד חצי שנה ככה מכל הבחינות וגם יש לה את חיי המדף הכי ארוכים
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מזה השיט הזה?????אלוהים ישמור איזה אנשים מסכנים משחקים ב"דבר" הזה?????זה אחד ממשחקי הPS1 הכי טובים שיצאו כמובן שהיום גרפיקת PS1 מיושנת וזה משחק שמאוד מתאים לחובבי JRPG כמוני אתם קצת שוכחים נראה לי שהWII הוא קונסלה בעלת חיי מדף מאוד קצרים יחסית ל PS3 ו 360 מה עוד שהPS3 הולך להיות הקונסולה הכי משתלמת בעוד חצי שנה ככה מכל הבחינותוגם יש לה את חיי המדף הכי ארוכים היו כאלו שחשבו שהDS יעלם מהר -אז חשבו ובעניין הPS3 היו כאלו שחשבו ששנת 2008 תהייה השנה של הPS3 אני אמרתי 2009 ובינתיים לפי מכירות וביקורות עד היום מי תחילת השנה הWII מנצח כרגע המשחק הטוב ביותר שיצא השנה זה SSBB וכנראה יחזיק ככה עד לפחות GTA4 ומבחינת מכירות חומרה הWII מנצח כל חודש וגם משחקים מוכר הרבה בנוגע לנמשך כן לערכתי הPS3 יתחיל למכור בכמויות ב2009 אבל הWII יכול להיות הרבה שנים (יחסית) בשוק אם המחיר שלו יהיה נמוך מאוד כמו הDS לדוגמה סוני וMS יוכלו להוריד את המחיר ל300-250 $ אבל לא להגיע לרמה של 150$ שלזה הWII מסוגל בלי שנינטנדו תפסיד כסף PS3 או 360 ב150$=קונסולות שרק יפסידו כסף לחברות שלהם ב4 שנים הראשונות לפחות
פורסם 2008 במרץ 917 שנים זה אחד ממשחקי הPS1 הכי טובים שיצאו כמובן שהיום גרפיקת PS1 מיושנת וזה משחק שמאוד מתאים לחובבי JRPG כמוני היו כאלו שחשבו שהDS יעלם מהר -אז חשבו ובעניין הPS3 היו כאלו שחשבו ששנת 2008 תהייה השנה של הPS3 אני אמרתי 2009 ובינתיים לפי מכירות וביקורות עד היום מי תחילת השנה הWII מנצח כרגע המשחק הטוב ביותר שיצא השנה זה SSBB וכנראה יחזיק ככה עד לפחות GTA4 ומבחינת מכירות חומרה הWII מנצח כל חודש וגם משחקים מוכר הרבה בנוגע לנמשך כן לערכתי הPS3 יתחיל למכור בכמויות ב2009 אבל הWII יכול להיות הרבה שנים (יחסית) בשוק אם המחיר שלו יהיה נמוך מאוד כמו הDS לדוגמה סוני וMS יוכלו להוריד את המחיר ל300-250 $ אבל לא להגיע לרמה של 150$ שלזה הWII מסוגל בלי שנינטנדו תפסיד כסף PS3 או 360 ב150$=קונסולות שרק יפסידו כסף לחברות שלהם ב4 שנים הראשונות לפחות אממ .. בד"כ אני מסכים איתך ומה שאמרת כרגע נכון חוץ מדבר אחד.החודש הזה(יכול להיות שיש עוד אבל אני מתייחס לתקופה הזאת) ה-PSP עבר בכל המכירות ביפן.כולל ה-WII DS PS 2 PS 3 XBOX360 XBOX.מכר 96 אלף ועוד קצת יחידות אם אני לא טועה(הוא מכר מעל 90K יחידות) והווי 70K-78 K יחידות.וזה בגלל שיצאה החבילה החדשה עם הצבע החדש(ירקרק כזה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.