עבור לתוכן

התלבטות של חלוקת זיכרון בין שני מחשבים. 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות.

כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם.

אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש

ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC,

שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים...

כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף,

ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם...

אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה ?

השימושים שלי הם בעיקר משחקים אבל לא משחקים כמו קרייסיס וכל הבולעי מחשבים האלא

אלא משחקים טיפה יותר פשוטים וגם לא אכפת לי עוד 5 שניות למסך טעינה...

אני משחק משחקים כמו COD4, פאר קריי 2 שייצא, אססנס קריד שייצא, אבל באמת שלא בא לי להוציא כאלו בוחטות

בלי לנצל...

פורסם

2 גיגה זכרון מספיק לרוב השימושים במחשב , Dual Channel עדיף אבל לא קריטי לביצועים

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אתה אומר לא גודל ולא DC ?

כי בעצם ההתלבטות שלי הייתה בינהם..

עד כמה DC יעזור לי במשחקים ? משהו רציני ?

לגבי הגודל, פה אני יודע ששני ג'יגה כבר לא זה מספיקים לרוב המשתמשים,למרות ש...מה עוד חצי ג'יגה יעזור...

אז מה אתה אומר ?

אני רוצה לשמוע עוד דעות...

פורסם

על איזה זכרון מדובר בכלל?

בהנחה ששני הלוחות הם DDR2 אז למה שלא תעביר למחשב החדש את כל הזכרונות,תקנה עוד 1 ג'יגה וככה יהיה לך DC (שני סטיקים של 256 +2 סטיקים של ג'יגה) ולאחותך תקנה 512 חדש..לא אמור לעלות יותר מ120 לג'יגה ועוד 60 לחצי ג'יגה..

אבל שוב איזה זכרונות יש לך,איזה לוח אתה קונה וכמה סלוטים יש לך בכלל?

פורסם
  • מחבר

צודק, שחכתי להזכיר את זה, שני הלוחות הם DDR2, כרגע יש לי 4 סולטים והלוח שאני קונה הוא P31DS3L, אני מניח שיש לו גם כן 4 סלוטים.

לא ממש הבנתי את התגובה שלך, אתה יכול בבקשה להסביר את עצמך שוב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים