עבור לתוכן

מסך 22 אינ'ץ 1700שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים

איזה מסך יותר טוב ?

מסך:

SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733

מסך:

ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680

תודה לעוזרים

פורסם

ה-SAMSUNG אם אתה רוצה מסך מאט.

ה-ASUS אם אתה רוצה מסך מבריק (glossy).

פורסם

ה-SAMSUNG אם אתה רוצה מסך מאט.

ה-ASUS אם אתה רוצה מסך מבריק (glossy).

אני גם נמצא בדילמה הזו. כבר חשבתי ללכת על הASUS בגלל שזכה כאן בביקורת..

אך אחרי ההבהרה שנתת, הייתי שמח שתסביר אותה.

למי כדאי מסך מאט?

למי כדאי מסך מבריק?

מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

אני אשמח מאוד אם תעזור\רו :),

תומר.

פורסם

מסכי 22" מבוססי פאנל TN מיועדים בעיקר למשחקים נטו, ולכן למרות ההבדלים בציפוי האסוס טוב יותר מהסמסונג, כי אין לזה משמעות בעת גיימינג אם יש ציפוי מבריק, המרווה יותר את הצבעים ובמידה מסויימת את הניגודיות. ההשתקפויות של מקורות אור או של עצמך והריהוט מסביב לא מפריעות כל כך בעת משחק, מכיוון שאפשרי לשחק בתנאי תאורה ירודים באותה מידה כמו בעת צפייה בסרטים (אם כי לא כל אחד אוהב לשחק בתנאי תאורה חשוכים יחסית, ובמקרה זה אם בשל כך לא רוצים באסוס אפשר לקחת Dell E228WFP בעל ציפוי מאט שבעצמו טוב יותר מה-226BW). בעת קריאת טקסט ציפוי מבריק כבר לא פרקטי, אבל כבר אמרנו ששום מסך מבוסס TN לא נועד בעיקרו לעבודה משרדית. מסכים כמו ASUS PW201 או NEC 20WGX2 שהם איכותיים ויקרים יותר מה-22" גם מהנים לגיימינג, ובזכות הפאנל שלהם P-MVA ו-AS-IPS למרות הציפוי המבריק יותר איכותיים לסרטים מה-22" הנ"ל. לשימושים שמערבים יותר טקסט וגרפיקה יש להם מתחרי 20" זולים יותר איכותיים לא פחות בעלי ציפוי מאט.

אם אתה רוצה מסך שישמש אותך רבות לקריאת טקסט עדיף לקחת ציפוי מאט נוגד השתקפות ובעניין זה דווקא טוב יותר להשקיע בפאנל יותר איכותי מסוג VA שהנו בעל אחידות תאורה טובה יותר (בגודל 19" בהתאם לתקציב שלך) מסך שגם לא מפשל בסרטים לעומת מסך מבוסס TN עם הדיוק בצבע וגוונים עדינים. ב-22" מבוסס TN בגלל השיטות לשידרוג מספר הצבעים מ-262 אלף ל-16.2 מיליון יש תופעה יותר בולטת של רעש ודחיסה בסרטים לעומת מסכים בגדלים שונים עם פאנלים איכותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים