עבור לתוכן

מחשב ביתי למשחקים כבדים מאוד תקציב 4500

Featured Replies

פורסם

אממ כמו שאפשר להבין מהכותרת אני רוצה מחשב ביתי למשחקים כבדים מאוד ב 4500 ובבקשה להגיע ל 4500 +- בלי לחרוג מהמחיר יותר מידי ..

עכשיו אני מאוד מתלבט בין המעבד E8400 ל Q6600 כי המחשב צריך להיות לטווח הארוך אני לא יחליף מחשב לא בשנה הקרובה או בנשתיים הקרובות אז אני צריך משהו מעולה למשחקים וגם שיחזיק חזק לעתיד... כמובן שבעתיד אין שום בעיה לשדרג פה ושם אם צריך למשל עוד זיכרון אחד אבל בשנה וחצי הקרובה לא...

אממ תנסו להוציא את המקסימום שאפשר ... המארז איך שהוא נראה לא ממש משנה לי העיקר שיקרר כי את המחשב אני שם מתחת לשולחן.. לא צמוד לקיר או משהו אבל עדין למטה... ושוב שיריץ משחקים כבודים על רזולוציה טובה וגבוהה והכי חשוב שירוצו חלק... אז בבקשה אני יודה למי שיעשה מפרט ב 4500 המחשב לעעוד שבוע שבועיים אז תודה מראש =] ולירשום למה דווקא את המעבד ששמתם במפרט...

• תגובות 57
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבד:

Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz Conroe OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤713

קירור למעבד:

Thermalright MST-9775LE

כמות: 1 - מחיר: ¤119

לוח אם:

Abit IP35-E

כמות: 1 - מחיר: ¤485

מארז:

Coolermaster CM 690 Black

כמות: 1 - מחיר: ¤457

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤452

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 320GB Sata II 16MB

כמות: 1 - מחיר: ¤385

כרטיס מסך:

Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1369

כונן אופטי:

Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20

כמות: 1 - מחיר: ¤142

סה"כ: ¤4577

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4486

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/rmv1b7ws

מעבד- מצויןן למשחקים וגם בכללי (לק 8400 כי בחנות הזאת הוא עולה כמו Q6600)

4GB זכרונות שינוצלו בעתיד (וכבר עכשיו אם אתה משתמש במערכת הפעלה 64 ביט)

כרטיס מסך מצויין

מארז אלגנטי ומצוין מבחינת קירור

ספק שיחזיק את הכל

לוחם אם טוב מאד ואם אתה רוצה אתה יכול להחליף ל P35-DS3L שכמעט זהה לו. :xyxthumbs:

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469

כרטיס מסך:

SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL ¤1338

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170

זיכרון:

GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤452

מארז:

COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU ¤202

ספק כוח:

CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤435

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤44

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤4563

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

מפרטים מעולים באמת תודה רק שלראשון שהגיב הכרטיס מסך טיפה חלש לעומת ה I-CHILL שאפשר להכניס בתקציב...

ולאחרון שהגיב... אני לא יכול לקנות מחשב מחנות כזאת רחוקה...

ו carock מפרט מעולה אהבתי מאוד מאוד אבל למה את המעבד הזה? ולמה ה ק8400 כל כך יקר אצל TMS חשבתי הם זולים =\ וכרגע הבנתי שבחנות בהרצליה הם לא מוכרים מחשבים הם יושבים שמה עם מעבדה אחרת שהם עובדים איתם אז אני לא יודע ממש לגביהם... ובמחשב אני מתקין XP אין ויסטיה כרגע זה ישפע על המשחקים בצורה דרסטית... ואפשר לדרת ל 2 GB זיכרון בעתיד שאני יצתרך אני יוסיף...

ולגבי משחקים לשנה שנתיים וחצי הקרובים שתי ליבות יספיקו ביותר נכון? כי אני עדין לא רואה למה צריך כרגע Q6600 כמובן שהוא מעולה אבל אני צריך משהו טיפונת יותר זול ושיחזיק בערך 2 וחצי ככה אז איזה מארז אתם ממליצים והאם בעוד שנתיים וחצי ה 2 ליבות פשוט היה ממש חלש או שעדין יצליח לסכוב משחקים חלק?

פורסם

מפרטים מעולים באמת תודה רק שלראשון שהגיב הכרטיס מסך טיפה חלש לעומת ה I-CHILL שאפשר להכניס בתקציב...

ולאחרון שהגיב... אני לא יכול לקנות מחשב מחנות כזאת רחוקה...

ו carock מפרט מעולה אהבתי מאוד מאוד אבל למה את המעבד הזה? ולמה ה ק8400 כל כך יקר אצל TMS חשבתי הם זולים =\ וכרגע הבנתי שבחנות בהרצליה הם לא מוכרים מחשבים הם יושבים שמה עם מעבדה אחרת שהם עובדים איתם אז אני לא יודע ממש לגביהם... ובמחשב אני מתקין XP אין ויסטיה כרגע זה ישפע על המשחקים בצורה דרסטית... ואפשר לדרת ל 2 GB זיכרון בעתיד שאני יצתרך אני יוסיף...

ולגבי משחקים לשנה שנתיים וחצי הקרובים שתי ליבות יספיקו ביותר נכון? כי אני עדין לא רואה למה צריך כרגע Q6600 כמובן שהוא מעולה אבל אני צריך משהו טיפונת יותר זול ושיחזיק בערך 2 וחצי ככה אז איזה מארז אתם ממליצים והאם בעוד שנתיים וחצי ה 2 ליבות פשוט היה ממש חלש או שעדין יצליח לסכוב משחקים חלק?

כשכתבת carock בטח התכוונת אליי (JSK). אממ, שמתי את המעבד הזה כי כמו שאמרתי הE8400 עולה כמו מרובע ליבות והוא לא שווה בTMS. אם אין לך בעיה לקנות את המעבד בIQPC ולהביא לTMS שירכיבו אם שאר המפרט אני ארכיב לך חדש (IQPC מאד מאד אדיבים ונחמדים ואל תפחד מהמרחק כי הם שולחים או לדואר או הביתה), אבל תבדוק בTMS שהם מסכימים לכך . אפשר בהחלט לרדת ל 2GB אבל הדרגון קיט מאד משתלם אבל אם אתה רוצה אפשר לרדת בזכרונות והמחיר יהיה יותר זול (בעצ עם הE8400 הוא יהיה כמעט אותו דבר).

פורסם

קח מפרט עם דגש על כרטיס מסך שיתן לך ביצועים כמו האולטרא, 8800GTS באוברקלוק מהיצרן.

מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box

¤944

כמות:1

http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200

לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L

¤358

http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274

כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB

¤368

http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ

¤272

http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ

כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe

¤1681

http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P890

צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD

¤156

http://skypc.co.il/product.asp?pid=DH-20A3S

מארז ללא ספק HEC 6919B Black

¤240

http://skypc.co.il/product.asp?pid=6919B-NPS

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

¤447

http://skypc.co.il/product.asp?pid=CMPSU-450VXEU

הרכבת מערכת מחשב מעל ל-3000 ש"ח כולל בדיקות מאמץ ועומס

¤5

http://skypc.co.il/product.asp?pid=29

סה"כ מחיר לכל המוצרים:4471¤

המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ל urib אני רואה שהלוח אם הוא צי'פ 31 ממה שאני הבנתי זה מדרגה פחות מ 35 אין לי שמץ של מושג מה ההבדל אבל אני רואה שהמון לוקחים את ה P35 לכן אני צריך לדעת אם זה משנה או לא... ולגבי הכרטיס מסך חבל להוסיף עוד 300 שקל זה לא שאני יראה הבדל של סידרה אחת יותר הרי זה עדין 8800 ובגלל זה עם בעתיד אני ירצה לשדרג אני מעדיף ללכת על משהו טיפה פחות יקר ולא להוציא מקסימום שבמקסימום על עכשיו ועוד שזה מאותה גירסא... ( האם אני צודק בכלל?)

המעבד פה הוא יותר חלש מה Q6600 או E8400 ומעבד אני לא מחליף כל יום אז לא כדי כבר ללכת על משהו חזק יותר? (מחשב שישאר אצלי לפחות בשנתיים שלוש הקרובות)

ו JSK הרעיון רעיון הגיוני אבל יש לי אבא וזה יותר תלוי בו עכשיו לקבל בדואר ואם זה לא עובד או משהו להחזיר בדואר וכל זה זה קצת בלאגן אז אני חושב שאני יורד מהרעיון הזה מלהזמין מהחנות שלהם... ושוב אני חייב לדעת איזה מעבד טוב יותר כרגע למשחקים למרות ששני המעבדים מעולים ואני צריך שהמעבד יחזיק לעתיד הרחוק לפחות ככה ל 2-3 שנים אז מה אתם ממליצים? קשה לי להאמין שתוך שנה וחצי ה 2 ליבות היה כמו זבל =\ מה אתם אומרים?

דרך אגב ניסתי לבנות שני מפרטים משני חנויות שונות מה אתם ממליצים מבינהם והאם יש מה לשפר?

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1082

או

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

¤1143

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

¤456

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

¤366

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ

¤259

כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe

¤1291

צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD

¤156

מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA

¤305

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

¤447

קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775

¤111

הרכבת מערכת מחשב מעל ל-3000 ש"ח כולל בדיקות מאמץ ועומס

¤5

סה"כ מחיר לכל המוצרים:4539 ש"ח

המפרט הורכב באתר: skypc.co.il

אני מתלבט מאוד כי לאחד יש כרטיס מסך הרבה יותר חזק אבל הבעיה האם זה משתלם ה 250 שקל האלו יותר ? כי בכל זאת זאת אותה סדרה 8800... ולשני מארז וספק ו 4 ליבות.. בקיצור מה דעתכם?

פורסם

ל urib אני רואה שהלוח אם הוא צי'פ 31 ממה שאני הבנתי זה מדרגה פחות מ 35 אין לי שמץ של מושג מה ההבדל אבל אני רואה שהמון לוקחים את ה P35 לכן אני צריך לדעת אם זה משנה או לא... ולגבי הכרטיס מסך חבל להוסיף עוד 300 שקל זה לא שאני יראה הבדל של סידרה אחת יותר הרי זה עדין 8800 ובגלל זה עם בעתיד אני ירצה לשדרג אני מעדיף ללכת על משהו טיפה פחות יקר ולא להוציא מקסימום שבמקסימום על עכשיו ועוד שזה מאותה גירסא... ( האם אני צודק בכלל?)

המעבד פה הוא יותר חלש מה Q6600 או E8400 ומעבד אני לא מחליף כל יום אז לא כדי כבר ללכת על משהו חזק יותר? (מחשב שישאר אצלי לפחות בשנתיים שלוש הקרובות)

ההבדלים בצ'יפסטים הם P35=CH9, P31=CH7

אם באמת חשובים לך ביצועי משחקים אז אל תתפשר על 8800GT, במיוחד שנכנס לך בתקציב 8800GTS עם אוברקלוק באחריות מהיצרן.

ל-8800GT יש 112 מנועי זרימה, ל-8800GTS יש 128 מנועי זרימה+אוברקלוק קילר אמיתי, טוב לשחק ברזולציות גבוהות.

המעבד E8200 הוא בעצם E6750 מהדור החדש למעשה במשחקים הוא יותר חזק מ-Q6600.

חוצימזה שמעבד Q6600 למשחקים זה ביזבוז כסף, במיוחד שהוא מתפקד כמו E6600 במשחקים שלא תומכים ריבוי ליבות.

פורסם
  • מחבר

תסתכל בבקשה על המפרטים שכתבתי תגובה מעל ... ותראה לגבי הכרטיס מסך אני לא רואה כרגע הגיון להוציא עוד 300 שקל על כרטיס מסך נכון זה כרטיס מעולה אבל בעתיד אני עוד ירצה לשדרג את הכרטיס זה למה אני חושב שלא כדי לי להוציא עוד 300 שקל כי בעוד שנה וחצי ככה את ההבדל של ה 300 שקל אני לא יראה ולא ירגיש בכל זאת וזה למה אני מעדיף להוציא על מעבד יותר כסף כי מעבד עולה בדרך כלל יותר ומעבד אני בדרך כלל נשאר עוד סוף ימי המחשב ^^...

ובטוח כרגע שה 2 ליבות יותר טובות למשחקים ושוב אני יחזיק את המחשב ל 3 שנים הקרובות , ואם כן למה הרבה הולכים על ה 4 ליבות? וראיתי הרבה שרצו מחשב למשחקים והלכו על ה 4 ליבות =\ ?

פורסם

באמת הE8400 יותר טוב למשחקים מה Q6600 כי יש בו כמה פאקים בכל הנוגע למשחקים. בכל מקרה אם אתה לא רוצה לקנות את המעבד בIQPC (למרות שמנסיון אישי הם מאד נחמדים) אז קח את הE8200 או ה E4700 ועם OC הם יכולים להשוות ל8400. ה8800GT I-chill oc של inno מצוין והטוב ביותר מבין ה8800GT (חוץ מאחד של ASUS נדמה לי שהרבה יותר יקר ולא ראיתי פה) בכל מקרה הייתי הולך עליו והוא הרבה יותר משתלם מה GTS שעולה יותר וכמעט אין בינו לבין הGT הרבה הבדל. אל תדאג מקניית מעבד דו ליבתי כי עד שיצאו משחקים שתומכים בQC יעבור הרבה זמן.

פורסם

תסתכל בבקשה על המפרטים שכתבתי תגובה מעל ... ותראה לגבי הכרטיס מסך אני לא רואה כרגע הגיון להוציא עוד 300 שקל על כרטיס מסך נכון זה כרטיס מעולה אבל בעתיד אני עוד ירצה לשדרג את הכרטיס זה למה אני חושב שלא כדי לי להוציא עוד 300 שקל כי בעוד שנה וחצי ככה את ההבדל של ה 300 שקל אני לא יראה ולא ירגיש בכל זאת וזה למה אני מעדיף להוציא על מעבד יותר כסף כי מעבד עולה בדרך כלל יותר ומעבד אני בדרך כלל נשאר עוד סוף ימי המחשב ^^...

ובטוח כרגע שה 2 ליבות יותר טובות למשחקים ושוב אני יחזיק את המחשב ל 3 שנים הקרובות , ואם כן למה הרבה הולכים על ה 4 ליבות? וראיתי הרבה שרצו מחשב למשחקים והלכו על ה 4 ליבות =\ ?

קודם כל הדבר הכי חשוב למשחקים זה הכרטיס מסך ולא מעבד! צריך שהיה איזון נכון, כי מעבד חלש יכול לגרום לצוואר-בקבוק עבור הכרטיס מסך.

כולם קנו/קונים את המעבד Q6600 בגלל המחיר שלו, וגם בגלל ההייפ שעשה המשחק קרייסיס לפני יציאתו.

אנשים חשבו שבקרייסיס יהיה ביטוי למעבד Q, אבל בסופו של דבר הוכח שאין הבדלים במשחק בהשוואה לליבה כפולה, למרות התמיכה במשחק למעבדי Q.

האידאולוגיה שלי ברכישת מחשב היא, לקנות את הטוב ביותר לאותו הזמן, כמובן בגבולות התקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חיזקת לי את הביטחון לגבי ה שתי ליבות =] עכשיו יש גם בכרטיסי מסך את ה sparkle caliber שבא עם OC מעולה ! מה אתה אומר מבינהם? בסופו של דבר שניהם מצוינים לא? ומעבד שכתוב עליו BOX הוא לא מגיע עם קירור או משהו נכון? והאם כמו ש urib אומר כדי ללכת על מעבד E8200 שפחות חלש? כי שוב אני רוצה מעבד חזק שיריץ משחקים ולא להתפשר בקטע הזה כי אני לא מתכוון להחליף אותו לדעתי אז יש הבדל גדול בין ה E8400 ל E8200 זה חשוב ...

ושוב אם תוכל להסתכל בעמוד הראשון איזה מפרט מבין השניהם שהבאתי אתה ממליץ ? ומה לשפר ?

ועוד משהו קטן מה יותר קריטי למשחקים כרטיס מסך או מעבד? האם כדי לי להוריד נגיד 200-300 שקל מהכרטיס מסך לדגם 8800 רגיל בלי OC וללכת על ה Q6600 או להוסיף 200-300 שקל לדגם נגיד ICHILL וללכת על מעבד E8400 ומה שמטריד אותי ה 300 שקל האלו לדגם ICHILL אני בסופו של דבר ירגיש את זה כי סך הכל זה אותו דגם ואותה סדרה זה לא שאני ירגיש הבדל שכאילו זה גירסא חדישה או משהו מה אתם אומרים?

פורסם

BOX מגיע עם הקרור המקורי של אינטל.

יותר משתלם לקנות את המעבד E8200 הוא מספיק בהחלט, ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות אוברקלוק קטנצ'יק ולהגיע בקלות למעבד E8400.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לעשות OC ואני לא רוצה להתעסק עם זה גם זה למה אני מעדיף שהיה טיפה יותר טוב המעבד ואולי בעתיד אני יתן לאיש מקצוע שמבין לעשות ל E8400 OC אבל לא ענית מה כדי להשקיע יותר בכרטיס מסך ופחות במעבד או פחות בכרטיס מסך ויותר מעבד? סתכל שתי תגובות למעלה למה הכוונה שלי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים