פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלותהארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?)2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?)מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?)כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי)ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענקולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותיתענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים הזיכרונות מן הסתם EDOישמים ביותר!!!! צתייר סל על הפח!! והופה יש לך כדורסל!!!!וזרוק הכל לשם!! אולי חוץ מהכרטיס רשת!!!! רק שאני לא מבין מה תעשה איתו אם כבר יש לך כרטיס רשת על הלוח אם!!!!כל השאר לפח!!! אפילו הדיסק הקשיח!!אלא אם כן אתה רוצה לעשות שרת אינטרנט או משהו כזה (מחשב שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט)ואז אולי אולי אולי הוא יכול להיות לך לעזר!!!!!
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים Yic אני מציע לך לעשות OC לפנטיום שלך הם לא מתחממים כמעט וזה יוצא פצצות........
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים Yic אני מציע לך לעשות OC לפנטיום שלך הם לא מתחממים כמעט וזה יוצא פצצות........ גם אם אני יעשה OC שיפור הביצועים שאני אקבל הוא לא כזה משמעות שבגללו כדאי לי לעשות OC למחשב!!!
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים נכון........ הוא לא כזה גדוללללללללל....... אבל זה טוב לצבירת ניסיון והסיכוי שיקרה משהו לפנטיום הוא אפסי במיוחד אם אתה משתמש בתוכנות למדידת טמפ, אבל אם אתה לא בעסק של OC (מה שאתה כנראה) אז שכח הכול
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים האמת זה לא בדיוק נכון שהוא ממש לא מתחמם כי סך הכל הוא עשוי בטכנולוגית סיליקון 0.35 אם אני לא טועה.אבל יש לו מאוורר ששומר עליו וגם טיימר שמכבה את המחשב ברגע שהמחשב מגיע לטמפרטורה גבוה מידי כדי שהמעבד לא יישרף.אז כדי לצבור ניסיון בOC זה מצויין וגם הסיכויים שהמעבד יישרף כמעט אפסיים אם בכלל.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים תן לי את המעבד אני יעשה ממנו קיפוד !!!!ויש SDRAM על P200 !!!או שתחתוך לו רגל (יש לחבר שלי MANUAL) מסויימת והוא יעבוד על 600 לשבועיים בערך !
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר המעבד לא טוב אחרי המשחה ? אם הוא לא אני אעשה מחזיק מפתחות כמו שמישהו הראהבקשר לכרטיס רשת - צריך 2 בשביל רשת וזה יהיה במחשב הקייםוזכרונות - יותר מעניין אותי המספר
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים על הכטיס יש צ'יפים.על כל צ'יפ רשום כמה זכרון הוא ואז תכפיל במספר הצ'יפים שעל הכרטיס.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר אני אכתוב הכל ליתר ביטחוןmb324cj00tbsn60apapla9709והאם המשחה שנמרחה על המסביב למתכת לא קלקלה את המעבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.