פורסם 2008 במרץ 817 שנים כן..כל אחד זורק לאוויר : "ה X הכי משתלם!!"למה? כי אני אמרתי. איפה התועלת ואיפה המקצועיות ? (במיוחד בתור אחראי פורום)
פורסם 2008 במרץ 817 שנים למי יש כח לחזור על אותם הסברים מאה פעם ? אני אשם שלא עושים חיפוש ?אני מניח שאפשר לשמוח על המילה שלי בנושא הזה.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר דיברתי עכשיו עם סקאי.הג'יגהבייט אכן בא עם הקירור של זלמן, אבל אין צפי למלאי. כנ"ל לגבי Leadtek.ה-Palit Sonic זמין אבל מקבל אחריות של שנה בלבד. ה-Sparkle Calibre יגיע רק בסוף החודש (אולי).נשארתי עם Inno3D i-Chill. נראה לי שאני אלך עליו כי הקירור שלו טוב ושקט (ככה הבנתי), הוא מומהר, הוא זמין והוא מקבל 3 שנים אחריות. כמעט כל שאר הכרטיסים שציינתי מקבלים גם 3 שנות אחריות, אבל אין לי סבלנות לחכות להם.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים דיברתי עכשיו עם סקאי.הג'יגהבייט אכן בא עם הקירור של זלמן, אבל אין צפי למלאי. כנ"ל לגבי Leadtek.ה-Palit Sonic זמין אבל מקבל אחריות של שנה בלבד. ה-Sparkle Calibre יגיע רק בסוף החודש (אולי).נשארתי עם Inno3D i-Chill. נראה לי שאני אלך עליו כי הקירור שלו טוב ושקט (ככה הבנתי), הוא מומהר, הוא זמין והוא מקבל 3 שנים אחריות. כמעט כל שאר הכרטיסים שציינתי מקבלים גם 3 שנות אחריות, אבל אין לי סבלנות לחכות להם.מה זה (אולי) ? ככה הם אמרו לך? הם כתבו בסוף חודש אז זה יגיע בזמן הזה בערך.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר נו זהו, כתבת "בערך". לך תדע אם זה יגיע ב-31 או ב-5 באפריל או בסוף מאי...
פורסם 2008 במרץ 917 שנים גם אני אמור לקבל את הקליבר דיברתי עם סקי פיסי בקיצור היה בעיה של חומרים במפעל של SPARKLE בקיצור לקראת ה- 20 הם אמורים לשלוח לארץ סטוק של כרטיסים לכן בסקי הם אמרו שלקראת סוף החודש יגיע אליהם.זה לפחות מה שהם אמרו לי ...נחכה לכרטיס בכליון עיניים
פורסם 2008 במרץ 917 שנים גם אני אמור לקבל את הקליבר דיברתי עם סקי פיסי בקיצור היה בעיה של חומרים במפעל של SPARKLE בקיצור לקראת ה- 20 הם אמורים לשלוח לארץ סטוק של כרטיסים לכן בסקי הם אמרו שלקראת סוף החודש יגיע אליהם.זה לפחות מה שהם אמרו לי ...נחכה לכרטיס בכליון עינייםנקוה מאוד שלא מדובר בטריק שפל כדי למכור את סדרה 98XX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.