עבור לתוכן

E4700 VS. E4500 VS. Q6600 +ABIT VS. GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

כלומר לסיכום, אם אני יכול לקנות E8400 אז ללכת עליו בראש שקט ולא לדאוג לגבי העניין של מרובעי הליבות?

שאלה נוספת.. אם הסוקט אמור להתחלף עוד שנה, האם ניתן יהיה להשיג מרובע ליבות ב-45nm עוד שנתיים או יותר?

היום לדוגמא, עדיין ניתן כנראה להשיג פנטיום 4 חד ליבה.. (אך הסוקט הוא כאמור אותו דבר) מעניין אם זה יהיה אותו

דבר לגבי מרובעי ליבה.. Q9XXX

שמע היום לא ראיתי משחק אחד שמנצל יותר מליבה אחת גם קרייסיס אז E8400 או E4500 עם OC ל3GHZ יסיפקו לכול דבר חוץ מעריכה ודברים כאלה שדורשים הרבה ליבות.. עד שתהיה תמיכה ב4 ליבות הQUAD של היום וה Q9XXX גם לא יהיו חזקים בזה יהיה כבר סקוטים חדשים,טכונלגיות חדישות וכו'

היום לא שווה להשקיע על מעבד יותר מE8400 שגם הוא יהיה די ויותר לכול דבר..

פורסם

הבנתי.. כי תכלס במחיר של 6750 אני יכול לקנות 8400 מחנות מסויימת

ואתה אומר שעד שינצלו 4 ליבות יצאו סוקטים שונים ומעבדים שונים.. ואז שוב נצטרך להחליף את כל הלוח אם והכל :kopfpatsch::smile1:

אז תכלס מה הטעם לקנות היום מעבד Q6600? ???

אם גם ככה בקושי מנצלים 2 ליבות? ו-4 ליבות זה רק לעריכת סרטים/תמונות וכאלה..

לאן כולם רצים?? :smile1:

פורסם

הבנתי.. כי תכלס במחיר של 6750 אני יכול לקנות 8400 מחנות מסויימת

ואתה אומר שעד שינצלו 4 ליבות יצאו סוקטים שונים ומעבדים שונים.. ואז שוב נצטרך להחליף את כל הלוח אם והכל :kopfpatsch::smile1:

אז תכלס מה הטעם לקנות היום מעבד Q6600? ???

אם גם ככה בקושי מנצלים 2 ליבות? ו-4 ליבות זה רק לעריכת סרטים/תמונות וכאלה..

לאן כולם רצים?? :smile1:

לא.. קח את הE8400 במחיר של E6750 עד שתהיה תמיכה ב4 ליבות יקח המון זמן... כמו שאמרת היום בקושי מנצלים 2

פורסם

לאן כולם רצים??

שקונים מחשב/מעבד השאלה הראשונה שצריכים לקחת בחשבון , לאיזה ישומים/מטרות המחשב מיועד , אם המחשב מיועד למשחקים אז ה-E8400 מתאים הכי טוב מבחינת ביצועים ומחיר

פורסם

סבבה תודה, אני החלטתי על E8400 :xyxthumbs:

עכשיו רק צריך לחכות שהוא יגיע לחנות למלאי במחיר המפתה שלהם..

נ.ב.

ה-ביג טייפון הרגיל (לא גירסת VX) מתאימה ללוחות P35 עם סוקט 775 נכון?

פורסם

ה-ביג טייפון הישן והחדש מתאים לסוקט 775

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים