פורסם 2008 במרץ 317 שנים חיברתי את הראוטר , במחשב שלי הכל עובד אבל במחשב השני אין אינטרנט , איך לשתף אינטרנט?
פורסם 2008 במרץ 317 שנים תכנס להגדרות כרטיס רשת של המחשב השני ותבדוק קודם כל אם יש חיבור והאם הגדרות הIP שלו תואמות.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים כנס לחיבורי רשת וקליק כפול על local area connection כדי לראות את מצב החיבורבלשונית תמיכה יש פרטים על החיבור.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר זה מראה שהוא פעיל וכתוב שהוא עובד תקיןהפרטים שרשומים הם ip:192.168.0.3subnet mask:255.255.255.0default gateway:192.168.0.1לא אמורים להגדיר משהו בהגדרות של הנתב כך שיהיה אפשר לגלוש דרך המחשב השני ?
פורסם 2008 במרץ 317 שנים איך אתה מתחבר לאינטרנט? [איך המודם מתחבר למחשב?]אתה צריך לחבר אותו לראוטר ואז להגדיר אותו. [איזה אינטרנט יש לך? כבלים \ ADSL?]
פורסם 2008 במרץ 317 שנים תגדיר שהמחשב השני יקבל אי פי דרך DHCP אוטמטיאם זה כבר מוגדר ככה פשוט תגדיר את האי פי של המחשב השני בראוטר
פורסם 2008 במרץ 317 שנים זה מראה שהוא פעיל וכתוב שהוא עובד תקיןהפרטים שרשומים הם ip:192.168.0.3subnet mask:255.255.255.0default gateway:192.168.0.1לא אמורים להגדיר משהו בהגדרות של הנתב כך שיהיה אפשר לגלוש דרך המחשב השני ?ההגדרות נראות לי לא נכונות. ברירת המחדל של ה-EDIMAX היא הטווח 192.168.2 ולא 192.168.0.שני המחשבים מחובר לנתב, נכון? אין מחשב שמחובר למחשב אחר?כמו שהציע u_o, וודא שהמחשב השני מקונפג לקבל IP אוטומטית.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר איך אתה מתחבר לאינטרנט? [איך המודם מתחבר למחשב?] אתה צריך לחבר אותו לראוטר ואז להגדיר אותו. [איזה אינטרנט יש לך? כבלים \ ADSL?] המודם מחובר בכבל רשת ללא חייגן , מודם כבלים,במחשב שלי הכל עובד אני מצאתי מדריך בגוגל שמסביר איך להגדיר את המודם. הבעיה במחשב השני שזה לא מתחבר לאיפי שאומרים לי להכניס בכדי להתחבר להגדרות ראוטר. אל תשכח גם למחוק חייגנים מהמחשב השני במידה ויש. המחשב מסרב למחוק חיבורים ישנים, יש שניים של רשת אחד של האינטרנט שהיה בארה"ב ועוד אחד שלא האלחוט ההגדרות נראות לי לא נכונות. ברירת המחדל של ה-EDIMAX היא הטווח 192.168.2 ולא 192.168.0. שני המחשבים מחובר לנתב, נכון? אין מחשב שמחובר למחשב אחר? כמו שהציע u_o, וודא שהמחשב השני מקונפג לקבל IP אוטומטית. שני המחשבים מחוברים לראוטר וזהו . עריכה: כנראה הראש שלי עובד יותר טוב אחרי העבודה ובשעות הקטנות של הלילה , הגדרתי את האייפי של המחשב השני כך שיהיה בתחום של האיפי שהראוטר נותן והכל עובד , עכשיו שאלת השאלות, שיתוף קבצים עושים כמו בחיבור רגיל בין שני מחשבים או שזה כבר יותר מסובך ?
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר אני צריך לעשות עוד פעם קבוצת עבודה משותפת לשני המחשבים ? אני קצת הסתבכתי , אפשר בבקשה הסבר קצרצרתודה
פורסם 2008 במרץ 417 שנים יש מדריך בסטיקי.אם היה שיתוף קיים לפני זה אז גם רוב הסיכויים שהוא יעבוד עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.