עבור לתוכן

מחפש משחקים כמו GTA

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש משחקים בסגנון של GTA אבל שיהיו יחסית חדשים (עד שלוש שנים).

וכמובן שיהיו משחקים טובים.

תודה

פורסם

יש לך את saints row ל360 אבל למרות שהוא יחסית ישן mafia אחד המשחקים הכי טובים שיצאו איי פעם (לפי דעתי)

פורסם

Mafia (:xyxthumbs:)

The Godfather

scarface

Just Cause

פורסם

mafia

כשהוא יצא למרות הכל שהוא היה אחד המשחקים הכבדים שיש, בגרפיקה והכל.

היה לו תכנות שלא נראה עד היום במשחקים, הכל היה במקום, בלי באגים בלי תקלות, זז חלק על המחשבים החלשים ביותר.

והמשחק עצמו מעולה אני ממליץ בחום.

GTA בשנות ה30.

פורסם

True Crime: New York City

פורסם

mafia

כשהוא יצא למרות הכל שהוא היה אחד המשחקים הכבדים שיש, בגרפיקה והכל.

היה לו תכנות שלא נראה עד היום במשחקים, הכל היה במקום, בלי באגים בלי תקלות, זז חלק על המחשבים החלשים ביותר.

והמשחק עצמו מעולה אני ממליץ בחום.

GTA בשנות ה30.

שיחקתי בו לפני כשבועיים, משחק מעולה.

מה גם שהוא DX8.1 ויש לו גראפיקה מדהימה יחסית לתקופה. וגם היום הוא לא נופל מחלק מהמשחקים שיוצאים בתקופה האחרונה.

פורסם

The Simpsons Hit & Run

פורסם
  • מחבר

תודה ... ועוד שאלה..

אחרי ששיחקתי ועברתי את SA ... יש טעם לשחק גם ב Vice City?

פורסם

אין סיבה שלא VC אחלה משחק!

פורסם

vice city היה הטוב והמאתגר מכל הסדרה, אהבתי אותו יותר מכולם.

גם הכי מתאים למשחק כמו GTA לקחת חלק בתוך אזור אקזוטי כזה, זה הכי מתאים לאווירה של עבריינים היספנים ושחורים (אני כבר לא זוכר מה היה שם).

פורסם

Just Cause

פורסם
vice city היה הטוב והמאתגר מכל הסדרה, אהבתי אותו יותר מכולם.

מצטרף, תכל'ס המשחק שהכי נהניתי בו מכל שאר המשחקים בסדרה (שכולם כמובן היו מצויינים). גם העלילה, הדמויות והסיפור היו פשוט הכי כייפים בעיני, וגם אהבי שמצד אחד המשחק היה עשוי בצורה טובה והשליטה הייתה ממש נוחה (בניגוד לGTA 3), אבל מצד שני לא סיבכו את המשחק יותר מדי כמו SA שלדעתי הוסיפו בו יותר מדי דברים שמתאימים יותר למשחקי תפקידים ולא לGTA - ובאמת במשחק החדש שיוצא בסדרה הם נפטרו מהדברים האלה.

לגבי משחקים שדומים לGTA, יצא לי לשחק בכמה ורובם היו די גרועים בעיני, את scarface ממש לא אהבתי, היה עשוי בצורה חובבנית וגם עצבן אותי שאי אפשר במשחק להרוג אנשים חפים מפשע, כלומר אתה יכול לדרוס הולך רגל ולחזור ולדרוס אותו או לירות בו וכלום לא יקרה, הוא פשוט לא ימות, אבל פושעים אחרים אתה יכול להרוג בקלות - בקיצור אידיוטי.

THE GODFATHER לדעתי הוא דווקא משחק ממש מצויין. נכון שהוא חיקוי כמעט אחד לאחד של GTA, אבל זה חיקוי שעשוי בצורה מאוד מקצועית ולכן כיף לשחק בו. וגם הוסיפו בו כמה אופציות שאין בGTA, למשל יש שיטה מתוחכמת של "ללכת מכות", גם קרבות היריות נחמדות כי יש מנגנון של תפיסת מחסה מאוד מוצלח (כמו GOW למשל), ובכלל העלילה מאוד חביבה.

אז זה המשחק היחיד שאני יכול להמליץ עליו מנסיון שדומה לGTA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים