עבור לתוכן

סקר:מה הכי חשוב לכם במשחק?

סקר| מה הכי חשוב לכם במשחק? 2,335 הצבעות

1. 1. סקר| מה הכי חשוב לכם במשחק?

• גרפיקה
    • עלילה
    • כיפי ומהנה (משחקיות)
    • אפשרות לרשת
    • אינטליגנציה מלאכותית
    • פס-קול
    • הכל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

באמת למה צריך 3 הצבעות

כשאני בחרתי לא הייתי צריך להתלבת אבל עם היתה רק הצבעה אחת זה כבר סיפור אחר

פורסם

משחקיות , משחקיות ומשחקיות. אם המשחק לא כיף והמכניקה שלו גרועה למה לסבול. גרפיקה לא חשובה זה נחמד כשיש אבל זה לא חובה (אני גם חובב משחקי rogue ;) ) . גם AI טוב זה נחמד גם פס קול זה נחמד עלילה זה גם נחמד אם יש בה צורך.

כדי להבין מה טוב במשחקים צריך להסתקל על משחקים גרועים כדוגמת master of orion 3 . הAI יודע טוב מאוד לשחק את המשחק העלילה אולי נחמדה הגרפיקה בינונית מינוס מינוס(לא הכי חשוב במשחקים בג'אנר) אבל המשחק פשוט שבור. קשה מאוד להבין מה צריך לעשות בו והוא נראה יותר כמו משחק ניהול חשבונות מאשר משחק אסטרטגיה בתורות. עודף הפרמטרים שאפשר לשנות הופך את המשחק לסימולציה עסקית יותר מאשר למשחק אסטרטגיה בתורות.פשוט סבל לשחק במשחק הזה.

פורסם

עלילה, פסקול, משחקיות.

יש משחקים שאין בהם AI בכלל (לינאריים קבועים מראש, או שמשתמשים במשתנה רנדומלי בשביל לקבוע פעולה) ועדיין נהניתי מהם ברמה שהרבה משחקים אחרים לא נתנו לי.

פורסם

גרפיקה במקום האחרון..

לדוגמא MAFIA שהיה עם עלילה מצויינת ופסקול מדהים, שמשך אותי לשחק..(המשחק עדיין מותקן ואני עובר אותו שוב ושוב)

פורסם

הכל חוץ מאפשרות לרשת , אז אני לא יכול להצביע בסקר :(

פורסם

גרפיקה במקום האחרון..

לדוגמא MAFIA שהיה עם עלילה מצויינת ופסקול מדהים, שמשך אותי לשחק..(המשחק עדיין מותקן ואני עובר אותו שוב ושוב)

סליחה למאפיה הייתה גרפיקה מצוינת לזמנו

נכון היום הגרפיקה שלו מיושנת אבל זה היה משחק פיצוץ בהתחלה

פורסם

משחקיות

עלילה

הכי חשוב.

פורסם

עלילה,

משחקיות מהנה (ושעות משחק רבות, חבל שאין את האפשרות הזאת כאן...),

ו-AI טוב.

וחבל שכבר לא משקיעים כ"כ ב-SP של משחקים...

אבל ת'אמת הם צודקים - במילא אם משחק הוא לא לרשת אז אפשר להוריד אותו מכל מיני מקומות וככה החברה לא מרוויחה כסף... ורק למשחקי רשת יש את ההגנות האלה שיותר קשה (לפעמים גם לא אפשרי) לפרוץ.

אני, בתור אחד שמודה שמוריד משחקים (אני פשוט מעדיף להוציא את הכסף על שיפור המחשב אם בכלל... למשל 3-4 משחקים כבר 1000 שקל שזה HD חדש + RAM + רמקולים טובים...) יודע שזה לא בסדר. אבל, מה לעשות, אנחנו ישראלים, ויודעים שאם אפשר לפרוץ משהו בלי בעיה אז למה לא? ואז גם נצא פראיירים ששילמנו על משהו... ואני לא יודע אם זה גם בשאר העולם (כנראה שכן, אבל לא כמו כאן).

פורסם

משחקיות. הדבר הכי חשוב. זה הדבר היחיד שמושך אותי עדיין לשחק במשחקים ישנים :).

עריכה:

רק עכשיו אני רואה את התגובה של הבחור שמעלי. אחי, יצאת אדיוט. קודם כול, בגלל העובדה שאתה מצהיר שאתה מוריד משחקים כול הזמן, וכתוב בבירור בחוקי הפורום שאסור לדבר על דברים כאלה. דבר שני, 3-4 משחקים לא יוצאים 1000 ש"ח, תלוי איזה משחקים אתה קונה. דבר שלישי, התירוץ שלך ללמה אתה מוריד זה "כי אתה ישראלי". לידעתך, לא כול הישראלים מורידים ופורצים דברים, עדיין נשארו כמה ישראלים הגונים במדינה הזאת. דבר רביעי, אתה לא חושב למגיעה תמורה הולמת לחברה שטרחה, הוציא כסף והכינה לך משחק שנהנת ממנו?

אל תיקח את הדברים שלי כביקורת, רק קח את זה לתשומת לבך.

פורסם

בחרתי בעלילה, גרפיקה ומשחקיות.. אלו 3 הדברים שהכי חשובים לי במשחק מחשב.. דירגתי אם זה לפי סדר יורד... כך שעלילה ראשון ומשחקיות אחרון.

אני אוהב שהעלילה מושכת ומקרבת את השחקן לדמויות ויוצרת קירבה בינהם.

פורסם

משחקיות גרפיקה

ואחרי זה גם MULTI אבל אם אין את שתי הראשונים מה שווה ה מולטי

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים