פורסם 2008 במרץ 317 שנים אתה יושב מול המחשב ומחייך... זהו, סיימת את המשחק. ומה עכשיו תעשה? לפי מה תבחר את המשחק הבא שלך? גרפיקה או עלילה? עם חברים ברשת או יחיד? לכם התשובה.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מה קרה לפס קול טוב ?!?! משחקים ישנים למשל כמו MAFIA: city of lost heaven נתנו פס קול מדהים, וזה ממש עשה לי את המשחק (וכמובן, גם העלילה שיכולה להחזיק סרט קולנוע שירוויח מליונים, הגראפיקה שיחסית לאז הייתה מדהימה).
פורסם 2008 במרץ 317 שנים בעיקרון הכל חשוב לי אבל גרפיקה עלילה ומשחקיות הכי חשוביםוכן היית צריך להוסיף אפשרות לסאונד פס קול וכו' כי פס קול טוב לי לפחות עושה את המשחק יותר כיפי
פורסם 2008 במרץ 317 שנים לדעתי האפשרויות לא מאוזנות.."מהנה וכיפי" די כולל את הכל - משחק שבכל הפרמטרים יקבל ציון נמוך אך בסופו של דבר, בשורה התחתונה, סיפק לך הנאה רבה, זה משחק מצויין.ככה שהייתי משנה את זה למשחקיות (מנוע פיזי)
פורסם 2008 במרץ 317 שנים לפי הרשת פחות אני אוהב אבליש העדפה לגרפיקה ומוח לשחקנים וכיפי זה לפי כותר אם משחקי יריות אז פשוט לראות בכול דבר שזז כמו בקריסיס
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר תודה רבה למישתתפי הסקר, תמשיכו להגיב תודה על ההערות עידכנתי את הסקר אין עליכם אחלה של פורום!!!
פורסם 2008 במרץ 317 שנים בעיקרון הכל חשוב לי אבל גרפיקה עלילה ומשחקיות הכי חשובים וכן היית צריך להוסיף אפשרות לסאונד פס קול וכו' כי פס קול טוב לי לפחות עושה את המשחק יותר כיפי . כמוני.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים משחקיות\גיוון\עלילה\מקוריות\גרפיקה וסאונד חשובים אבל לא עושים את המשחק לטוב לבדם
פורסם 2008 במרץ 317 שנים אני לא מאמין שהוא לא הוסיף אפשרות למודים... דבר כזה יכול לבדו להפוך משחק אכזבה להצלחהבכל מקרה הכי חשובמשחקיותAIעלילהמה שכן הסקר דיי שבור..כולם יסכימו שבתוך המשחקיות נכנס גם הAI...והאפשרות של "הכל" זה דיי הורסת את כל הקטע
פורסם 2008 במרץ 317 שנים כולם יסכימו שבתוך המשחקיות נכנס גם הAI...והאפשרות של "הכל" זה דיי הורסת את כל הקטעלא תמיד לדוגמה במאריו וזלדה יש המון משחקיות אבל האויבים מטומטמים
פורסם 2008 במרץ 317 שנים אני אשמח לאפשרות לבטל את ההצבעה שלי ולהצביע מחדש אחרי שנכנס העניין של פס הקול (שעם מערכת ראויה לשמה יכול להוסיף המון לחוויית המשחק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.