פורסם 2008 במרץ 217 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB.אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות.אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו.כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!!בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון...אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה??זה מהזיכרון??תודה לעוזרים!!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^צירוף מקרים ;D גם לי זה קורה בהגדרות VERY HIGH כל שניה תוקע ת'המסך וכמה שניות ממשיך ויש לי 2GB זיכרון 800MHZ יש איזה פיתרון על זה?
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מוזר כי לי יש 8600GT 256MB 2GB זיכרון וכשאני משחק frotlines fuel of war על very high הולך לי חלק חח
פורסם 2008 במרץ 317 שנים יתכן והבעיה במשחק.... אם זה קורה רק במשחק אחד ובאחרים לא אז זו לא בעית חומרה תחפשו פאצים למשחק אולי זה יפתור לכם את הבעיה
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מצחיק שהמתלוננים על הבעיות הם על ויסטה וזה שיש לו מפרט זהה אבל על XP אומר שזה רץ חלק... מסקנה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.