עבור לתוכן

בעיה ממש מוזרה עם האינטרנט (ניתוקים בלתי פוסקים)

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת ומוזרה, היא כבר נמשכת אני חושב משהו כמו חצי שנה, ופעם אחת ניסיתי לדבר עם 012 ולסדר את זה, אבל זה לא ממש עבד וגם לא הוט וגם לא 012 מוכנים לקחת אחריות לנעשה אצלי. אז אני אסביר כל מה שיש אצלי, ואז אקווה שאתם תוכלו לעזור, או להמליץ לי מה לעשות.

טוב, אז יש לי ראוטר אלחוטי בבית, של לינקסיס, מחובר למודם ת'ומסון (כבלים), ומהמחשב יש כבל רשת לראוטר.

הבית שלנו מרושת ברשת חוטית, כאשר אבא שלי מחובר לרכזת, ומהרכזת לראוטר. יש כאן סיבוך אני מודע לכך, אבל לא זו הבעיה כי גם כששאר הבית מנותק, יש לי בעיות רבות.

בקיצור, משום מה, במשך זמן רב, בכל כמה שעות, האינטרנט מתחיל להיות מעיק, וכשאני מתכוון מעיק, אז זה אומר שאני יכול להוריד על 3 קילובייט בערך בביטורנט, לא יכול להיכנס לאתרים בכלל, והדבר היחיד הנוסף שאני יכול לעשות באינטרנט (שזה מוזר מאוד) זה לשחק קאונטר סטרייק (כלומר משחק רשת, לא ניסיתי משחקים אחרים). אין לי מושג איך זה קורה שיש זרימה כל כך נוראית , אבל זה קורה לעיתים קרובות מאוד.

אם אני מנתק את המודם, ומחבר ואחריו את הנתב ומחבר, אז לאחר דקה בערך, האינטרנט חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום.

כשהתקשרתי ל012, אז הם העבירו אותי להוט, והוט אליהם, וחוזר חלילה. כשהטענה של הוט היא שעובדה שיש לי אינטרנט גם כשאני מגיע למצב של הזרימה החלשה, כך שזו לא בעייה שלהם. (אני חושב שגם עשינו מבחן בדיקה של הורדה מהשרת שלהם, ואכן, זה עבד טוב.

כשדיברתי עם 012, אז גם הם איכשהו התנערו מהבעיה, (לא זוכר האמת כבר מה הייתה התשובה שלהם) ואני נשארתי עם הבעיה.

רציתי לדעת אם קרה אי פעם למישהו, האם יש משהו שכדאי לי לעשות? כולל איומים על חברות בניתוקים, וכו'?

אה רק חשוב לציין, ש012 טוענים שהם לא תומכים ברשתות אלחוטיות שמקימים לבד, ולכן אין להם מה לעשות עם זה, וכשעברתי לאינטרנט כשהוא מחובר למחשב שלי בלי הראוטר, אז גם כן היו ניתוקים, כך שנדמה לי שהראוטר לא משחק פה תפקיד.

ודבר אחרון, האם השרת L2TP של 012 הוא הבא?

212.199.170.59

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ניסית לחבר מודם למחשב בלי כל הרשת שיש

רק תומפסון ומחשב ולעשות עם זה כמה ימים בדיקה<?

פורסם
  • מחבר

ניסית לחבר מודם למחשב בלי כל הרשת שיש

רק תומפסון ומחשב ולעשות עם זה כמה ימים בדיקה<?

כן, וגם היו הפסקות.

פורסם

אני לא חושב שהבעיה היא בתשתית, מניסיון שלי כאשר תשתית הכבלים לא תקינה פשוט אין חיבור בכלל (אבל אני עובד ללא חייגן).

תלחץ על אינטרנט זהב להעניק לך חיבור ללא חייגן, זה פותר כמעט את כל הבעיות שקשורת בספק האינטרנט. אם הם רוצים תוספת תשלום תסביר להם יפה שבזק בינלאומי נותנים את זה בחינם ואין לך שם אינטרס להשאר בחברה שלא מספקת לך חיבור תקין לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבעיה היא בתשתית, מניסיון שלי כאשר תשתית הכבלים לא תקינה פשוט אין חיבור בכלל (אבל אני עובד ללא חייגן).

תלחץ על אינטרנט זהב להעניק לך חיבור ללא חייגן, זה פותר כמעט את כל הבעיות שקשורת בספק האינטרנט. אם הם רוצים תוספת תשלום תסביר להם יפה שבזק בינלאומי נותנים את זה בחינם ואין לך שם אינטרס להשאר בחברה שלא מספקת לך חיבור תקין לאינטרנט.

איך חיבור ללא חייגן יפתור את המצב? ובנוסף לזה, אם יהיה לי חיבור ללא חייגן, איך אני מגדיר את הראוטר? זה לא יישאר על L2TP נכון? למה זה עובר?

פורסם

אולי יש לך בעיה בעוצמות בתשתית

כי עם נגיד ויש קשר לספקית אז זה לא רק אתה היית מתנתק כל שנייה אלא עוד 10000 לקוחות....

ניתוקים בכבלים זה בדכ קשרו לתשתית

אלא עם ישךה מחשב גרוע ווירוסים

תבקש מהוט שיעשו בדיקה הם קוראים לזה מעקב על המודם ל24 שעות

עם אתה אומר שנחנק האינטרנט לאחר זמן מסויים של שימוש זה ונגיד תעשה ריסט הכל יהיה טוב ואז אחרי כמה דקות שוב אז תבדוק את הוינדוס ומה שעובד ורץ

ניתוקים שקשורים לספקית זה כללי להרבה מאוד לקוחות ועם זה קורה בדכ זה יצויין אצלם ויגידו שיש להם תקלה....

בראוטר אתה מגדיר רק דינמיק IP וזהו

פורסם

איך חיבור ללא חייגן יפתור את המצב? ובנוסף לזה, אם יהיה לי חיבור ללא חייגן, איך אני מגדיר את הראוטר? זה לא יישאר על L2TP נכון? למה זה עובר?

חיבור ללא חייגן מקצה לך IP ללא צורך בחייגן, כלומר אתה רק צריך לחבר את המודם למחשב או לראוטר ואתה מחובר לאינטרנט. כאשר אתה משתמש בחייגן יש עוד מיתוגים בדרך של חברת הכבלים/ספק האינטרנט, ככה שאתה "סובל פחות" מבעיות אצל השרתים של ספק האינטרנט/הכבלים. גם לפעמים יש ראוטרים שעושים קצת בעיות עם כל נושא החייגנים, ככה שעדיף לתת לראוטר כמה שפחות עבודה ;D

השינוי שצריך לבצע בראוטר הוא ללהעביר אותו למצב קבלת IP אוטומטי (לרוב הגדרת דיפולט), במצב הזה הוא לא מחייג כלל ומשתמש בכתובת IP שהוא מקבל מהמודם.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב במקום לפתוח נושא חדש, החלטתי להמשיך פשוט את הדיון סביב הבעיה שלי.

משום מה הניתוקים ממשיכים.. אחרי שהחליפו לי לחיבור ללא חייגן, עדיין מתקיימים אצלי ניתוקים כל יום בערך.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אין לי כח לקרוא את כל הדיון אז פשוט תאמר לי באיזה תשתית אתה ,ואיזה ראוטר יש לך?

פורסם

לבחור שמעלי-כולה דף אחד תעלה להודעה הראשונה וקרא את תתשובות לשאלות שלך.

לפותח הת'רד-תזמין טכנאי של hot שיחליף לך קונקטורים בכל המקומות . לי הייתה בעיה עם הקונקטורים שהתחברו לכבל של בזק שהולך למרכזייה של הוט.

פורסם
  • מחבר

אין לי כח לקרוא את כל הדיון אז פשוט תאמר לי באיזה תשתית אתה ,ואיזה ראוטר יש לך?

כבלים, Linksys WRT54G.

פורסם

לפותח הת'רד-תזמין טכנאי של hot שיחליף לך קונקטורים בכל המקומות . לי הייתה בעיה עם הקונקטורים שהתחברו לכבל של בזק שהולך למרכזייה של הוט.

כן ,זה נכון, גם לי היתה בעייה כזאת, אני גם בהוט, זאת בעייה של תשתית ,החליפו לי קונקטורים ולא עזר, זה חזר לי בסוף, אבל אחרי זה הוא הגביר את העוצמות והחליף את המגבר של התשתית וזה הסתדר, תתקשר והכל יהיה בסדר. :xyxthumbs:

פורסם

סבלתי מהבעיה הזאת במשך 8 חודשים, עד שסוף סוף נגמרה לי ההתחייבות מהוט! עברתי לבזק ואין יותר ניתוקים.

לגביי השירות הטכני של הוט, אתה יכול לשכוח מזה שהם יקחו אחריות על התקלה! אצלי במקרים מסויימים גם כל הנורות על המודם היו נופלים שזה 100% תקלה שלהם, אבל עד שהסכימו לקחת אחריות על התקלה ולשלוח לי טכנאי לקח חודש, ואחריו הגיעו בערך 10 טכנאים שלא הצליחו לפתור את הבעיה. כל פעם אותם זיוני השכל לגביי עוצמות ושטויות כאלה.

בקיצור, אתה סובל מהתקלה כבר יותר מדי זמן כמוני, תתקשר להוט, תתנתק, ותעבור לבזק. כל תפתור אותה.

פורסם

איזה קשוחה יש לך בנתב? (אני מאמין שהבעיה היא בקשוחה של הנתב)

יש בעיה בנתבים מסויימים שהם מוגבלים למספר חיבורים מסויים (טוב כולם

מוגבלים, השאלה היא לכמה...), והם לא סוגרים (או לוקח להם המון זמן

לסגור - וזה הבאג) חיבורים שממזמן כבר לא בשימוש (חיבורי TCP).

אתה מצליח לשחק בקאונטר בגלל שהפרוטוקול שלו מבוסס UDP. תבדוק

שאתה מעודכן לקשוחה הכי חדשה, תחשוב על לעבור לקשוחת Tomato

שמאפשרת לך להגדיר את החיבורי TCP.

כדי לוודאות את הבעיה, תנסה להתחבר ללא הנתב ולראות אם יש הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים