עבור לתוכן

באיזו מערכת הפעלה משתמשים בשרתי Hotmail?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !!

התערבתי היום עם אחי ששרתי Hotmail פועלים על לינקוס לפי דעתי

ולפי דעתו הם על ווינדוס

אנא עיזרו לי לשבור אותו ולזכות ב200 ש'ח !

נ.ב הבחור רוצה לינק

תודה מראש לכל העוזרים צפו לרווחים ;D

פורסם

Hotmail שייך למיקרוסופט...

פורסם

Hotmail שייך למיקרוסופט...

מיקרוסופט = וינדוס

לפחות משהו חינמי (בנתיים) מבית מיקוסופט

צפה להפסדים

פורסם
  • מחבר

למרות שזה של מייקרוסופט אני יודע שהם משתמשים בלינוקס

פשוט כי הוא טוב יותר לצרכים שלהם

פורסם

אני יודע שהם משתמשים בלינוקס

יש לך הוכחות?

שמעתי משהו דומה אבל ללא הוכחות...

פורסם

הם היו על *יוניקס* ולא על *לינוקס* אבל לפני 3 שנים העבירו אותם לשרתי ווינדוס 2000....

כמו שאמרו מעלי...

הלכו 200 ש"ח.

חבל.

פורסם

לא יודע מה עם HOTMAIL העולמי אבל HOTMAIL.CO.IL רץ על שרת של ווינדוס בדוק... הקוד שם כתוב בשפת ASP (לפי סיומות הקבצים) וASP אפשר להריץ רק על שרתי ווינדוס

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שהם החזירו את זה

אגז יוניס או לינוקס זה לא משנה הם אותם משפחה

During June and July of 2000, the Hotmail site was converted from FreeBSD running Apache Web services to Windows 2000 Server running Microsoft Internet Information Services 5.0

זה המשפט שהתייחסתם אליו אבל הוא נכון לשנת 2000 והראי ידו שוונדוס 2000 הוא לא

הכי יציב והכי אמין לכן סביר מאוד שהם החזירו אותו למערכת הפעלה הקודמת יונקס\לינוקס~!

פורסם

Windows 2k היא המערכת היציבה ביותר שמיקרוסופט הוציאה {בלי דוס ווינדוס 95 (-ישן)} לשוק הבייתי.

יאיר

פורסם

טוב האמת שהלינק של Lir@n (או אח שלו) חידש לי, כיוון שזה היה ידוע ששרתי הHotmail.com פעלו על UNIX - פשוט בגלל שהEXCHANGE (שרת הדואר של מיקרוסופט) לא יכל לחלום אפילו על להריץ את הDATABASE הענק.

-בלינק היה כתוב שהם העבירו אותו מFreeBSD (עליה הוטמייל פותח מקור, לא ע"י MS) לWindows 2000.

אז הלכתי ובדקתי - ואכן הם רצים על Windows 2000.

ויש דרך מאוד טובה ובלתי תלויה לבדוק את זה -Netcraft

אז הנה התוצאה -

http://uptime.netcraft.com/up/graph/?mode_u=on&mode_w=on&site=www.hotmail.com

עכשיו זה שהשרת הוא Windows 2000/IIS עדיין לא אומר שהם משתמשים בExchange (שלפי מה שאני יודע עדיין לא יכול לעמוד בעומס). מאוד יכול להיות שהם פיתחו פתרון מקומי לHotmail שלהם, או שהם משתמשים בתוכנות צד שלישי חזקות יותר (שוב)

שורה תחתונה - היה צדק במה שאמרת, אבל זה כבר לא אקטואלי. הפסדת 200 ש"ח. :jump:

אגב הHotmail.co.il רץ על Windows 2000 עם ה Exchange Server ואופציה מובנית שנקראת OWA -

Outlook Web Access

שמאפשרת גישה מרחוק לשרתי הExchange בממשק וירטואלי שדומה לOutlook.

שלא תחשבו שHotmail.co.il פיתחו את זה.... :nono:

פורסם

זה ש netcraft מראה ש hotmail.com רץ על ווינדוס 2000 לא אומר שגם הבסיסי נתונים עצמם רצים על ווינדוס.

יכול להיות שרק השרת שמראה את המידע רץ על ווינדוס והדאטאבייס עצמו רץ על איזה יוניקס או BSD.

פורסם
עכשיו זה שהשרת הוא Windows 2000/IIS עדיין לא אומר שהם משתמשים בExchange (שלפי מה שאני יודע עדיין לא יכול לעמוד בעומס). מאוד יכול להיות שהם פיתחו פתרון מקומי לHotmail שלהם, או שהם משתמשים בתוכנות צד שלישי חזקות יותר (שוב)

בדיוק מה שאמרתי...

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה תודה לכל העונים

מכוון שאני ואחי לא התערבו על זמן השימוש במערכת ההפעלה (בהווה או בעבר)

הכרזנו על תיקו וכל אחד נשאר עם כספו שלו

תודה לכולם

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים