פורסם 2008 במרץ 117 שנים שלום חברה מה שלומכםיש לי מחשב נייד HP PAVILION DV9000Tכרגע יש לי 1G זיכרון, ואני רוצה להרחיב אותומכוון שיש לי DUAL CHANNEL 667MHZ , אני חייבלקנות 1G+1G, רציתי לדעת איזה חברה עדיף???יש לי אפשרות לקנות OCZ או GSKIL או משהוא אחר??אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לחניות באזור חיפה ולאתר אינטרנטשלהם אני אשמחתודה רבה על העזרה
פורסם 2008 במרץ 217 שנים לאו דווקא, אני נתתי לינק ל OCZ כי הם הזולים שמצאתי...יש לך מבחר גדול היום של חברות טובות (ocz\supertalent\pqi\geil\corsair\kingston ועוד)
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר אני לא ממש מחפש זולים יותר חשוב לי האיכותואני אשמח לקבל לינקים עבור זיכרונות יותר איכותים באתרי אינטרנט אחריםתודה
פורסם 2008 במרץ 217 שנים OCZ מספיק איכותית.זהו מחיר מצויין ל2GB ב2 סטיקים נפרדים,מחירי DDR2 ממש בשפל כרגע,לפנע כחצי שנה קניתי קיט 2 ג'יגה של קינגסטון ב500ש"ח.אז אתה מוזמן ללכת על זה.
פורסם 2008 במרץ 217 שנים יש לך מבחר גדול היום של חברות טובות (ocz\supertalent\pqi\geil\corsair\kingston ועוד)
פורסם 2008 במרץ 317 שנים לא עדיף להוסיף 40 שקל ולקנות סטיק אחד של 2GB?ככה יהיו לך 2.5GB ואפשרות בעתיד להוסיף סטיק נוסף בלי לקנות זוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.