פורסם 2003 באפריל 2522 שנים כל מודם - כל ספק אנטרנטהשאלה היא איך אתה רוצה לחברישנם כמה אפשרויות - הראשונה והזולה היא פשוט לקחת מחשב אחד שיהיה מחוברלאינטרנט ובעזרת שני כרטיסי רשת נוספים לחבר שני מחשבים נוספים - אם אתה ב WINXP יש לך אפשרות שהמערכת תיצור BRIGEבין הכרטיסים ככה שגם שני המחשבים הנוספים יוכלו לראות אחד את השני - עלות - רק שני כרטיסי רשת נוספיםדרך יותר יקרה ויותר טובה היא באמצעות HUB - אשר אליו אתה מחבר את המודם אינרנט - ואת 3 המחשבים יותר מהיר יותר אמין ויותר פשוטאבל צריך לקנות HUBבגדול - אבל זה לא קשור ל3 מחשבים או לרשת עדיף לך מודם אינטרנט שמתחבר דרך כרטיס רשת ולא USB אבל גם זה לא חובה.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אם אתה מעוניין לחבר את המודם ל HUB , אתה צריך לרכוש מודם שמתחבר לחיבור הרשת , ולא USB .
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים התשובות מטעות ולא נכונות.אי אפשר לחבר מודם ל-hub ולגלוש דרכו.אפשר לחבר מודם להאב ולהגיד מחשב אחד שעושה חיוג לרשת ב-ADSL ולחסוך את הצורב ב2 כרטיסי רשת (כן אני מתכוון להאב ולא לראוטר פשוט יש מחשב שרת)
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים ולאן המודם מתחבר ?למרות זאת השרת חייב בשני כרטיסי רשת , היות וצד אחד מחובר ל- Hub לשיתוף 2-8 מחשבים נוספים (למרות שזה ממש לא רצוי !)וצד השני מחובר למודם , כמובן מודם עם רשת , ולא USB .אני מעדיף לוותר על האופציה הזו , ולחסוך ולקנות נתב יעיל בסביבות 400 ש"ח. המחירים ירדו וזה ממש שווה.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אני אסביר לך איך זה הולך אצלייש לי 3 מחשביםכולם מחוברים לswitch וגם המודם מחובר ל-swichבאף מחשב אין 2 כרטיסי רשתבמחשב השרת הכרטיס רשת מוגדר על 2 כתובות IP שונות 192.168.0.1 (עבור הרשת) ו-10.200.1.1 (עבור המודם) אני מדגיש מודבר בכרטיס רשת אחד עם 2 כתובות IPהמחשב השאת עושה ICS לחיוג לאינטרנט וכל שאר המחשב מוגדרים עם IP 192.168.0X ומקבלים אינטרנט דרך gate way מהכתובת 192.168.0.1מקובל?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים איך בדיוק הגדרת שני IPים, 10.200.1.1 ו192.168.0.1 (נעזוב את זה שזה SUBNET MASK שונה) לכרטיס רשת אחד?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים להגדיר 2 IP בXP (אני מרגיש פה נימה של ציניות)תכנס לכרטיס רשת ל-TCP\IPל-Advancedלמעלה שם אתה מוזמן להגדיר כמה כתובת IP שאתה רוצה (נראה לי עד 255) כולל subnet שונה
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים איזה מודם יש לך?בכל מקרה, מי שפתח את התראד, אם המודם ADSL הנו מודם אלקטל ניתן לחבר אותו לHUB/SWITCH של 10 או של 10/100 ושהוא יתפקד גם כראוטר (וככה לא צריך מחשב שישמש כשרת, לפחות לא לגישה לאינטרנט)
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים זה עובד גם על אורכית וגם על אלקטל בלי לפרוץ אותוכלומר גירסת ה-Home של אלקטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.