עבור לתוכן

קיבלתי אתמול את הHD3870X2 יום שלישי אני מקבל את השני תיכף מעלה בנצ'ים

Featured Replies

פורסם

עד כמה טיפש אפשר להיות בשביל לקנות כרטיס שני שאפילו לא יודעים אם כבר יש תמיכה ב - QCF מצד הדרייברים :s07:

כנראה שיש לו מזל, לא רק כסף. ;D

http://game.amd.com/us-en/latest_news.aspx?id=AMD000000023

• תגובות 102
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Are AMD Digging Their Own Grave?

כמה שזה נכון....

אבל אל תשכחו גם שזה דרייבר ראשון והשמצב יהיה פחות גרוע עם הדרייברים הבאים (עדיין גרוע אבל פחות) מה שכן זה לא שווה את הכסף.

פורסם

למה דניס בתור אחראי פורום קורא לו טיפש? כי הוא מקנא. כמו כל אחד מכם כאן. כל אחד כאן היה רוצה להחליף כל 3 חודשים את הכרטיס מסך שלו לאחד ההכי מתקדם בשוק, אפילו אם אין ממש צידוק לכך. מוסרי הוא בזבזן שמבזבז כסף בלי לחשוב, וכל אחד מתעצבן מזה, גם עשירים[ואני אישית מכיר אנשים מאוד עשירים. מאוד. אני מדבר על אלה עם קשרי ההון שלטון] יתעצבנו מפזרנות ללא סיבה.

פורסם

מי אמר לך שכול אחד רוצה להחליף כרטיס מסך.

אני מוכן להיתערב איתך, שרוב אילו שקונים כרטיס מסך, לא מנצלים אחוז אחד מיכולת הכרטיס. חוץ מזה לא צריך יותר מ25 פרמים לשניה בשביל לשחק טוב.

רוב הלקוחות שרוכשים כרטיס מסך, בגלל מגבלות המחשב אולי מנצלים בקושי 50 אחוזים וזה במקרה הטוב.

כמו המטורפים שקונים 4 ליבות שעולה 1200. במחיר הזה אני קונה 2 מעבדים שיתנו לי ביצועים פי 2 מה4 ליבות. בקיצר לא כול מה שיקר הוא שווה.

אילו שרוכשים את מוצרי הHIGH END זה סתם לרושם, אנשים שלא מבינים כלום במחשבים ולא יודעים מזה כסף

פורסם

oren_elec אחי, הפוסט האחרון שלך בת'רד היה מפוצץ בחרטא.

8800GT זה גם high-end אתה יודע, אני מבין ש70% מהפורום פה קנו אותו סתם בשביל הרושם הא?

יש high-end ויש high-end משתלם....

לפני שנה וחודשיים בערך ה1900XT (שיש לי עכשיו) עלה בזמנו 1900 ש"ח והוא היה מאוד משתלם והרבה כאן קנו אותו.

ככה שבוא נגיד שלא קניתי אותו בשביל הרושם.

ובקשר למעבדים - תחשוב רגע - כמה יעלה לי לוח עם שני סוקטים למעבדים + שני מעבדים?? אה פחות ממרובע ליבות אחד ולוח נורמלי?

???

פורסם

וואי איזה נפילת מחיר הוא דפק... כשאני עמדתי לקנות מחשב, הוא עלה 1,200 שקל, והייתי קונה אותו אם לא יציאת ה-8800GTX\S - דור ראשון (G80)

פורסם

למה דניס בתור אחראי פורום קורא לו טיפש? כי הוא מקנא. כמו כל אחד מכם כאן. כל אחד כאן היה רוצה להחליף כל 3 חודשים את הכרטיס מסך שלו לאחד ההכי מתקדם בשוק, אפילו אם אין ממש צידוק לכך. מוסרי הוא בזבזן שמבזבז כסף בלי לחשוב, וכל אחד מתעצבן מזה, גם עשירים[ואני אישית מכיר אנשים מאוד עשירים. מאוד. אני מדבר על אלה עם קשרי ההון שלטון] יתעצבנו מפזרנות ללא סיבה.

ה8800GT שלי כבר יותר מ3 חודשים ואני לא רוצה להחליף אותו גם אם יתנו לי כרטיס בחינם

אני יעדיף לעשות דברים אחרים אם הכסף הזה

ולדעתי הרבה אחרים חושבים ככה

פשוט אין לזה הצדקה נורמלית

זה כבר לא קשור לגימר כבד או לא

או להרבה כסף

זה כבר עניין פסיכולוגי

פורסם

אתה מדבר שטויות. זה אדם בלי שכל שמחליף כל 3 חודשיים כרטיס מסך. ויש הרבה שיכולים אבל הם לא טיפשים הם חוסכים [כמוני ;)]

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם לא שווה כלום למרות שבאמת בקישורים שנתת התוצאות אצלי די דומות חוץ [glow=red,2,300]מWORLD IN CONFLICT[/glow] שיש שיפור בוצועים של 170 אחוז בערך ודרך אגב אתם יודעים שלא ניראה לי שתוכלו למצוא מבחן של 3DMARK06 כי הוא לא עולה או עם הדרייברים 8.3 או בגלל הCF עולה הלוגו וישר ויסטה פותח את ההודעה המעצבנת "הפסיק לפעול" אולי דרייברים רק בעתיד נידע...ודרך אגב מה רע בלהיתחדש כל דור חדש בכרטיסי HI-END למה אני צריך להגביל את עצמי?

פורסם

עם הרזולוציה הנמוכה שלך אתה לא מגביל את עצמך עם כרטסים שעולים רבע מהמערך שלך (8800GT אחד למשל ואפילו 9600GT).

וצריך לבדוק מה אתה קוה ואיך הוא אמור לתפקד לפני שקונים אותו ולא לקפוץ על כל דבר חדש ויקר בשוק ה - HIGH END כשהוא עוד לא בשל וממש לא מצדיק את המחיר שלו.

פורסם

אני מסכים איתך, זכותו לעשות מה שעולה ברוחו! זה הכסף שלו.

מוסרי אני מפרגן לך. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עם הרזולוציה הנמוכה שלך אתה לא מגביל את עצמך עם כרטסים שעולים רבע מהמערך שלך (8800GT אחד למשל ואפילו 9600GT).

וצריך לבדוק מה אתה קוה ואיך הוא אמור לתפקד לפני שקונים אותו ולא לקפוץ על כל דבר חדש ויקר בשוק ה - HIGH END כשהוא עוד לא בשל וממש לא מצדיק את המחיר שלו.

אתה רוצה להגיד לי שעם 9600 אני יקבל אותם ביצועים אני אוהב VERY HIGH DEATAILS כולל פילטרים למרות הרזולוציה שאני מישתמש בה אם היה מפריע לי ההיתי קונה 26 אינצ' ברזולוציה גבוהה אבל נוח לי עם הרזולוציה הזו...עכשיו יש לך קישור ש9600 נותן יותר ביצועים?

פורסם

לא אמרתי שיותר אלא מספיק בשביל הרזולוציה המסכנה הזאת שלא דורשת יותר מדי כוח עיבוד.

פורסם

כן מוסרי כרטיס אחד יספיק.

זה משנה לך לשחק על 120 FPS או 70? גם ככה ההבדל לא נראה בעין.

אבל כבר קנית - אז תתחדש ותהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים