פורסם 2008 במרץ 217 שנים אנשים,בדיוק היום אני מביא מחשב עם 8800GTS, כדאי להתחרט ברגע האחרון ולהביא במקום זה 3870X2??
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אנשים,בדיוק היום אני מביא מחשב עם 8800GTS, כדאי להתחרט ברגע האחרון ולהביא במקום זה 3870X2??ממש לא, היחס ביצועים/מחיר לא שווה את ההשקעה, מבלי לקחת בחשבון, גודל כרטיס, דרישות מתח, חום ורעש.http://www.tomshardware.com/2008/01/28/ati_r680_the_rage_fury_maxx_2/page17.html#temperatures
פורסם 2008 במרץ 217 שנים לא שווה להשקיע במערך CF עם מסך כזה, תחליף אותו לאחד תומך FHD או למסך 30". הכרטיס/ים שלך לא ינוצלו ברזולוציה כזאת....
פורסם 2008 במרץ 317 שנים פשוט THREAD פדרוקסלי במקום שיגידו לבנאדם שיקנה מסך חדש תומכים בו ללכת לקנות עוד כרטיסי מסך HIGH END יקרים בטרוף שהוא לא יכול לנצל אותם בכלל
פורסם 2008 במרץ 317 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=323212.msg2803544#msg2803544 date=1204394509]יש איזו בעיה עם FRPS וקריסיס יש המון תקיעות!!!!מתחיל המשחק יש פריז לאיזה 5 שניות אחר כך 10 שניות המשחק רץ ושוב פריז וחוזר על עצמו... שקריסיס רץ איתו אבל למרות זאת הוא מראה לי בין 30 ל 40 FPS על הגדרות HIGH עם AN16 AA4על הגדרות יותר גבוהות כמו VERY HIGH הוא יורד ל 30-20 יש לציין בלי FPRS ברקע המישחק זורם חלק למישהוא יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 19:59:24ולא הבנתי את הקטע מה המעבד שלי באמת יוצר צוואר בקבוק במערכת? כמה הוא אמור לקבל ב3DMARK?אל תשתמש ב-FRPS ! תקליד את הפקודה "r_displayinfo 1" בקונסול.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים תתחדש מוסרי.אני רואה שאתה עדיין נאמן ל ATI לא הבנתי רק למה אתה קונה תמיד כרטיסי-מסך הכי חזקים בתקופה שלא יוצאים משחקים חדשים?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר אני קונה כל פעם שיוצא דור חדש HIEND של ATI בלי קשר ליציאת מישחקים אני כבר מחכה לקבל את הדור הבא של ATI...למה ATI כי עם NVIDIA אין לי ממש נסיון אני לא הכי מבין גם בדגמים שלהם ולא יוצא לי להיתעניין הרבה אני מיתמקד רק בHI END של ATI הם עושים את העבודה כמו שצריך...
פורסם 2008 במרץ 517 שנים שהוא קיבל את הכרטיס הראשון, הוא יצא לרחובות לקבץ נדבות. במידה ויעלה בנצים הוא הייה האדם בעל המחשב עם כרטיס מסך החזק ביותר שקיים בשוק.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ככול חברה שמקבלת הזרמת כספים כתוצאה מרכישה, יורדת ברמתה.ATI היא המטחנת כסף של AMD. אין מה לדבר AMD מציגה חדשנות טכנולוגית.חוץ מזה, בתחום כרטיסי המסך אין הרבה מה לחדש מאשר להעלות את התדר בכמה מגה הרצים, לשפר את הזיכרון.אני רוצה לראות , כרטיס מסך שהוא כולל גם מעבד הכול. אני רוצה 0% CPU שיעשה הכול בלי לאמץ ולו מעט את המעבדחרטה ברטה כול כרטיסי המסך, עגלות.שיגיעו לרמה של סיליקון גרפיקס אז נדבר
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ככול חברה שמקבלת הזרמת כספים כתוצאה מרכישה, יורדת ברמתה.ATI היא המטחנת כסף של AMD. אין מה לדבר AMD מציגה חדשנות טכנולוגית.חוץ מזה, בתחום כרטיסי המסך אין הרבה מה לחדש מאשר להעלות את התדר בכמה מגה הרצים, לשפר את הזיכרון.אני רוצה לראות , כרטיס מסך שהוא כולל גם מעבד הכול. אני רוצה 0% CPU שיעשה הכול בלי לאמץ ולו מעט את המעבדחרטה ברטה כול כרטיסי המסך, עגלות.שיגיעו לרמה של סיליקון גרפיקס אז נדברלפני כמה שנים היו צרכים אולם שלם של שרתים כדי לרנדר פריים אחד כמו במשחק קרייסיס.על מה אתה מדבר? :alcoholic:
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מה אתה מחרטט , חדר שלם של שרתים. מאיץ גרפי מעפן של אינטל מריץ לך לפחות פריים לשניה של קריסייס. באיכות ירודה וברזולוציה 800 על 600יש לי הרבה כרטיסי מסך, הן ישנים והן מתקדמים. ותאמין לי אין שינוי רציניקח לדוגמה, את כרטיס המסך הנפוץ ביותר בארץ MX440 של NVIDA הכרטיס הזה יצא לפני 8 שנים לערךקח עכשיו , את הכרטיס הכי טוב היום נעשה השוואה8 שנים של פעם טכנולוגי ההבדליםבמקום 128M 1G לא משהו רצינימהירות הזיכרון במקום 133 מגה הרץ, 2G HERZ אבל עם תיזמונים חראכוח עיבוד, זהה מאוד פערים מאוד קטניםמה שנותן את עיקר הביצועים, הינם כוח CPU חזק יותר במחשבים, וזיכרון מהירסה"כ, העיבוד הגרפי נישאר במקום
פורסם 2008 במרץ 517 שנים קודם כל, כרטיסי המסך הנפוצים ביותר בארץ (ובעולם) הם המובנים של אינטל, דבר שני, העיבוד הגרפי השתנה משמעותית מאז ה-MX440.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.