עבור לתוכן

קיבלתי אתמול את הHD3870X2 יום שלישי אני מקבל את השני תיכף מעלה בנצ'ים

Featured Replies

פורסם

אנשים,בדיוק היום אני מביא מחשב עם 8800GTS, כדאי להתחרט ברגע האחרון ולהביא במקום זה 3870X2??

• תגובות 102
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים,בדיוק היום אני מביא מחשב עם 8800GTS, כדאי להתחרט ברגע האחרון ולהביא במקום זה 3870X2??

ממש לא, היחס ביצועים/מחיר לא שווה את ההשקעה, מבלי לקחת בחשבון, גודל כרטיס, דרישות מתח, חום ורעש.

http://www.tomshardware.com/2008/01/28/ati_r680_the_rage_fury_maxx_2/page17.html#temperatures

פורסם

לא שווה להשקיע במערך CF עם מסך כזה, תחליף אותו לאחד תומך FHD או למסך 30".

הכרטיס/ים שלך לא ינוצלו ברזולוציה כזאת....

פורסם

פשוט THREAD פדרוקסלי

במקום שיגידו לבנאדם שיקנה מסך חדש תומכים בו ללכת לקנות עוד כרטיסי מסך HIGH END יקרים בטרוף שהוא לא יכול לנצל אותם בכלל

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=323212.msg2803544#msg2803544 date=1204394509]

יש איזו בעיה עם FRPS וקריסיס יש המון תקיעות!!!!מתחיל המשחק יש פריז לאיזה 5 שניות אחר כך 10 שניות המשחק רץ ושוב פריז וחוזר על עצמו... שקריסיס רץ איתו אבל למרות זאת הוא מראה לי בין 30 ל 40 FPS על הגדרות HIGH עם AN16 AA4

על הגדרות יותר גבוהות כמו VERY HIGH הוא יורד ל 30-20 יש לציין בלי FPRS ברקע המישחק זורם חלק למישהוא יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 19:59:24

ולא הבנתי את הקטע מה המעבד שלי באמת יוצר צוואר בקבוק במערכת? כמה הוא אמור לקבל ב3DMARK?

אל תשתמש ב-FRPS ! תקליד את הפקודה "r_displayinfo 1" בקונסול.

פורסם

תתחדש מוסרי.

אני רואה שאתה עדיין נאמן ל ATI

לא הבנתי רק למה אתה קונה תמיד כרטיסי-מסך הכי חזקים בתקופה שלא יוצאים משחקים חדשים?

פורסם
  • מחבר

אני קונה כל פעם שיוצא דור חדש HIEND של ATI בלי קשר ליציאת מישחקים אני כבר מחכה לקבל את הדור הבא של ATI...למה ATI כי עם NVIDIA אין לי ממש נסיון אני לא הכי מבין גם בדגמים שלהם ולא יוצא לי להיתעניין הרבה אני מיתמקד רק בHI END של ATI הם עושים את העבודה כמו שצריך...

פורסם

לא הייתי אומר את זה.

פורסם

מה עם הכרטיס השני :P?

היום אתה מקבל אותו לא? תביא קצת בנצ'ים ;D

פורסם

שהוא קיבל את הכרטיס הראשון, הוא יצא לרחובות לקבץ נדבות. במידה ויעלה בנצים הוא הייה האדם בעל המחשב עם כרטיס מסך החזק ביותר שקיים בשוק.

פורסם

לא הייתי אומר את זה.

גם אני לא - מאז ש-AMD קנו אותם, ATI מתפקדת בצורה איומה.

פורסם

ככול חברה שמקבלת הזרמת כספים כתוצאה מרכישה, יורדת ברמתה.

ATI היא המטחנת כסף של AMD. אין מה לדבר AMD מציגה חדשנות טכנולוגית.

חוץ מזה, בתחום כרטיסי המסך אין הרבה מה לחדש מאשר להעלות את התדר בכמה מגה הרצים, לשפר את הזיכרון.

אני רוצה לראות , כרטיס מסך שהוא כולל גם מעבד הכול. אני רוצה 0% CPU שיעשה הכול בלי לאמץ ולו מעט את המעבד

חרטה ברטה כול כרטיסי המסך, עגלות.

שיגיעו לרמה של סיליקון גרפיקס אז נדבר

פורסם

ככול חברה שמקבלת הזרמת כספים כתוצאה מרכישה, יורדת ברמתה.

ATI היא המטחנת כסף של AMD. אין מה לדבר AMD מציגה חדשנות טכנולוגית.

חוץ מזה, בתחום כרטיסי המסך אין הרבה מה לחדש מאשר להעלות את התדר בכמה מגה הרצים, לשפר את הזיכרון.

אני רוצה לראות , כרטיס מסך שהוא כולל גם מעבד הכול. אני רוצה 0% CPU שיעשה הכול בלי לאמץ ולו מעט את המעבד

חרטה ברטה כול כרטיסי המסך, עגלות.

שיגיעו לרמה של סיליקון גרפיקס אז נדבר

לפני כמה שנים היו צרכים אולם שלם של שרתים כדי לרנדר פריים אחד כמו במשחק קרייסיס.

על מה אתה מדבר? :alcoholic:

פורסם

מה אתה מחרטט , חדר שלם של שרתים. מאיץ גרפי מעפן של אינטל מריץ לך לפחות פריים לשניה של קריסייס. באיכות ירודה וברזולוציה 800 על 600

יש לי הרבה כרטיסי מסך, הן ישנים והן מתקדמים. ותאמין לי אין שינוי רציני

קח לדוגמה, את כרטיס המסך הנפוץ ביותר בארץ MX440 של NVIDA הכרטיס הזה יצא לפני 8 שנים לערך

קח עכשיו , את הכרטיס הכי טוב היום נעשה השוואה

8 שנים של פעם טכנולוגי ההבדלים

במקום 128M 1G לא משהו רציני

מהירות הזיכרון במקום 133 מגה הרץ, 2G HERZ אבל עם תיזמונים חרא

כוח עיבוד, זהה מאוד פערים מאוד קטנים

מה שנותן את עיקר הביצועים, הינם כוח CPU חזק יותר במחשבים, וזיכרון מהיר

סה"כ, העיבוד הגרפי נישאר במקום

פורסם

קודם כל, כרטיסי המסך הנפוצים ביותר בארץ (ובעולם) הם המובנים של אינטל, דבר שני, העיבוד הגרפי השתנה משמעותית מאז ה-MX440.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים