עבור לתוכן

קיבלתי אתמול את הHD3870X2 יום שלישי אני מקבל את השני תיכף מעלה בנצ'ים

Featured Replies

פורסם

יש לך צוואר בקבוק עצבני...

אתה חייב להביא את המעבד לפחות ל3GHz... לפחות

• תגובות 102
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

WE WANT CRYSIS!!

לא מבעס אותך לשחק ב 1360X768?

לא יותר מבאס אותי לשחק על מסך קטן מ32 סרט אני לא יכול ליראות ב 32 כי זה קטן לי בגלל זה קניתי מקרן...

יש לך צוואר בקבוק עצבני...

אתה חייב להביא את המעבד לפחות ל3GHz... לפחות

מה יש לי Q6600 זה לא חזק מספיק?

פורסם

אם יש לך קירור טוב אז אפשר להשתעשע, אבל אח"כ....

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=323212.msg2803203#msg2803203 date=1204384105]

לא יותר מבאס אותי לשחק על מסך קטן מ32 סרט אני לא יכול ליראות ב 32 כי זה קטן לי בגלל זה קניתי מקרן...מה יש לי Q6600 זה לא חזק מספיק?

אוי לא מסכן....

עזוב שטויות אחי,

מחכים לתוצאות מcrysis ;)

פורסם

אנשים פה לא מבינים, שלהוסיף כוח עיבוד בכרטיס מסך לא בהכרח יתן ביצועים חזקים, יש תלות מאוד גבוהה גם במעבד וכן בזיכרון

אני בדקתי כרטיס מסך 8800GT בבדיקה רגילה, ללא כוח עיבוד רציני הראה 2700 FPS , והכריטיס השמיע זימזום שם שנאי כלומר צריכת זרם מקסימלית

תוך שניה, הוא היתחמם ל45 מעלות. הרצה של דקה

אך במשחקים, בקושי מתחמם . מריץ חלק פיקס אבל לא מ"מתאמץ"

התוכנה שבדקתי HBINFO לבדיקת 3D .

משחקים נעזרים גם במעבד, והבחור הזה הכול טוב ויפה קונה כרטיסים כמו מסטיקים אבל משתמש במעבד קקה מיקה.

שיקנה את המעבד של אינטל ההכי חזק Q9660 נותן ביציעים של פי 2 ממעבד ה4 ליבות הרגיל. תוסיף לזה זיכרון עם CL3 והוא מקבל עם כרטיס מסך בודד תוצאת של טיל בליסטי.

אני חושב, שגם אם יוסיף מערף כפול ומשולש, הוא יקבל תוצאה זהה פלוס מינוס כמה FPS בודדים

פורסם

Q9660 (נעזוב לרגע שאין כזה מעבד אלא יש QX9650 ו - QX9770) ממש לא חזק פי שניים מה - Q6600 ואת זה אפשר לדעת כבר מהתדר שלו ביחס לתדר של הקוואד העממי יותר.

פורסם

אני יכול להעיד שההבדל בפועל בביצועים במשחקים, בין ה Q9400 שלי לבין ה Q6600 באותה מהירות השעון היא די קטנה... מה שכן הQ9400 שלי נמצא כרגע יציב על 4GHz+ עם קירור אוויר ועדיין עובד יחסית קר, מה ששום Q6600 לא יכול לעשות באקלים שבארץ.

פורסם

Q9660 (נעזוב לרגע שאין כזה מעבד אלא יש QX9650 ו - QX9770) ממש לא חזק פי שניים מה - Q6600 ואת זה אפשר לדעת כבר מהתדר שלו ביחס לתדר של הקוואד העממי יותר.

אני מסכים , תעזוב כמה ליבות יש לך , אם אין לך מעבד על 3.4 - 3.5 , אתה בצוואר בקבוק במיוחד אבל במיוחד ברזולוציה בה אתה עובד (נמוכה בטירוף)

פורסם

דניס, בתור אחראי פורם אני מצפה ממך ליותר ידע בנושא.

נכון שיש חשיבות לתדר, אבל השאלה כמה פעולות המעבד עושה בכול תיזמון שעון. ואני מדבר על מעבד QX9770 ולכן ההשוואה מול מעבד ה4 ליבות הרגיל

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=935&model2=1072&chart=410

מעבד Q6600 עושה 30000 ואילו 9770 מגיע ל48000 . אז נכון לא בדיוק פי 2 אבל מתקרב

פורסם

את מי זה מעניין ?

ראית בנצ'ים שלו במשחקים ? אם כן אתה יודע שאין כמעט הבדל, במיוחד בהגדרות גבוהות יותר.

QX9650,QX9770 הם מעבדים שרק מתלהבים קונים אותם.

ומוסרי, אתה מודע לזה שאין עדיין תמיכה בשני HD3870X2 ?

אך אם קנית כבר את הכרטיס הלא משתלם הזה (ולרזולוציה כזאת שלא מצריכה כוח עיבוד כזה) אני לא מצפה ממך ליותר מדי גם ככה...

פורסם

דניס, בתור אחראי פורם אני מצפה ממך ליותר ידע בנושא.

נכון שיש חשיבות לתדר, אבל השאלה כמה פעולות המעבד עושה בכול תיזמון שעון. ואני מדבר על מעבד QX9770 ולכן ההשוואה מול מעבד ה4 ליבות הרגיל

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=935&model2=1072&chart=410

מעבד Q6600 עושה 30000 ואילו 9770 מגיע ל48000 . אז נכון לא בדיוק פי 2 אבל מתקרב

קודם כל אני לא אוהב את הטון הזה! דבר שני אל תזלזל בידע של דניס.

והבנצ'מרק שהבאת ממש לא קשור למשחקים. כמו שדניס כתב לך, בהגדרות גבוהות המעבד מתחיל להיות זניח וכל כובד הגרפיקה נופל על כרטיס המסך.

מה שכן יכול לתרום לדחיפת FPS במשחקים זה כמות מטמון מעבד.

ותכניסו כבר לראש שמעבדי Q לא נותנים שום יתרון במשחקים על פני כפולי ליבה לפחות לא כרגע.

פורסם

לדוגמה, מעבדי AMD עובדים בתדר ב 2.3 גיגה הרץ, ונותן ביצועים של אינטל 3.4 גיגה הרץ. מה שחשוב כמו שאמרתי את בקר ההוראות בתוך המעבד. השאלה לדוגמה פעולת חיבור חיסור וכדומה כמה קלוקים של שעון.

הבדיקות היבשות הכי אמינות, במשחקים זה תלוי ביותר גורמים כגון. ציפסט של לוח האם, מהירות זיכרון, כמות זיכרון מטמון.

היום, הזיכרון הכי מהיר יכול לאפשר תעבורת מידע בין המעבד לCPU בערך 12 גיגה בייט בשניה, וזיכרון מטמון במרה L1 (הרמה הכי מהירה) ל17 גיגה AMD עד ל30 באינטל.

וחוץ מזה, יש מערכת קרוס אובר בATI .

לדעתי, עדיף להשקיע במעבד חזק, מאשר בגרפי. הכרטיסים הגרפים לא מגיעים לניצול מקסימלי בגלל מעבדים חלשים

פורסם

לדעתי, עדיף להשקיע במעבד חזק, מאשר בגרפי. הכרטיסים הגרפים לא מגיעים לניצול מקסימלי בגלל מעבדים חלשים

שטות, אבל ממש שטות... לזרוק כסף על מעבד יקר סתם?

צריך איזון טוב בין הכרטיס מסך למעבד, והמעבדים היום ממש לא חלשים, אפילו סדרת AMD X2 עדיין עומדת בדרישות הכרטיס המסך.

פורסם

אם אתה שואל אותי, בשביל עוד פיקסלים ברזולוציה חבל על הכסף.

אפשר לשחק פיקס, עם מהירות טיל על 800 על 600 לא צריכים להיוד חמדנים.

תמיד שואפים ליותר, הייתם צריכים לראות איך זה לשחק משחקים על מסך CGA עם 4 צבעים. זאת מכה ורזולוציה מקסימלית של 640X200 עם 2 צבעים

פורסם

אתה לא רציני, נכון?

אפילו 2140 יכול לנצל 8800GT בלי צוואר בקבוק...

כמובן שככל התדר עולה הביצועים יעלו אבל מעבד חזק+כרטיס חלש= משחקים מקרטעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים