פורסם 2008 במרץ 117 שנים אני בחיפושים אחר משחק נהיגה טוב (סטייל גרנ-טוריסמו ) אבל למחשב ולא לקונסולה ...אני מתכנן לקנות הגה בקרוב ואני צריך משחק שמתאים ... :auto:ואני לא מתכוון ל GTA ו-NFS כי למרות שיש נהיגה זה לא מציאותי בכללתודה, דור
פורסם 2008 במרץ 117 שנים תלוי מה אתה אוהב, את DIRT לא כזה אהבתי.הכי אהבתי את TDU, אני גם חושב שזה המשחק מרוצים עם הגרפיקה הכי טובה.
פורסם 2008 במרץ 217 שנים המשחק הכי טוב להגה זה LIVE FOR SPEED... המשחק מדמה לך שליטה של אוטו.יש ניראה לי דמו, חפש באינטרנט.
פורסם 2008 במרץ 217 שנים LFS זה סימולטור , הסימולטור הכי טוב לדעתי.הוא מחפש מישחק "סטייל גרנ-טוריסמו"
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר אוקי אז התקנתי אתמול TDU ואמנם עדיין אין לי הגה אבל בכל מקרה זה משחק מצויין !רואים שמישהו השקיע ! :auto:חבל רק שזה שוקל איזה 8 ג'יגהעכשיו אני עובד על להשיג את ה LFS , מקווה שגם הוא טוב ד.א , שאני מתחיל מירוץ ב TDU עם מכונית בכביש ( כאילו לוחץ אנטר שעובר לידי נהג אחר ) ואני מנצח אז אני לא מקבל כסף , למה זה ?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים לא צריך לעבוד בשביל להשיג את LFS, יש לך את הדמו להורדה חופשית. LFS נחשב לסימולטור הכי מוצלח בתחום הנהיגה, שילוב של הגה טוב וLFS הופך את החוויה להרבה יותר אמיתית.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים יש לך גם את FLATOUT 2 שהוא אחלה של משחק... יש לו גרפיקה מעולה, מנוע פיזקלי מטורף וסאונד טרק ממש טוב... המשחק הוא יותר משחק כיף כזה אבל הוא ממכר מאוד, יש לך קניה של מכוניות ושידרוגים שלהם.. קיצור משחק ממש שווה אני מאוד אוהב אותו... ממליץ לך לנסות.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אכן צויינו פו משחקים לא רעים בכלל ..........יש גם את RFACTOR משחק ממש מעולה ,אני יודע שהוא מגיע ביחד עם הסט של LOGI ה G 25 לא יודע עם השאר גם כן .משחק ממש הגיוני והכל ,כמובן אני שיחקתי עם הגה ,לא יודע איך זה עם מקדלת או עכבר ,אבל ממש אחלה משחק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.