פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שלום!יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי.עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודםוסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה.לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזתשהיה מחובר בו המחשב שלי פעם.בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר.אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי הרשת שלי" אך לא מצליח להיכנס אליהן כי אני מקבל הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצאחוצמזה הם לא מצליחים לראות אותי ב"מיקומי הרשת שלי" ובכלל אין להם אינטרנט. מה לעשות??? תודה מראש!!!!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים תריץ אשף הגדרות שיטוף מחדש במחשביםאתה יכול גם לבדוק שיטופים פעילים ב פקודת net share ב cmd.
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר מה את האשף הגדרת רשת ביתית הזה??עשיתי את זה וזה לא עוזר....ובפקודת שיתוף הוא מראה לי רק את עצמי....
פורסם 2008 במרץ 317 שנים הוא אמור להראות לך שיטופים פעילים אצלך. תריץ חיפוש בגוגל יש כמה תנאים לקיום שיתוף משאבים תקין בין מחשבים.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר תודה על העזרה שאת נותןבכל מקרה עד כה לא נפתרה לי הבעיה נכנסתי למדריכיםולכל מיני מאמרים לפתרון בעיות אבל אני חסר מענה
פורסם 2008 במרץ 317 שנים בוא נעשה את זה שלב שלב תבדוק בכל המחשבים את הדברים הבאים: 1. שירותי workstation ו server מופעלים. 2. יש פרוטוקול file and printer sharing for microsoft networks שמסומן בV בכרטיסי הרשת של המחשבים (בתוך מאפיינים) 3. אין תוכנות אבטחה/חומות אש/אנטיוירוסים פעילים. 4. תקבע להם כתובות IP סטאטיות. 5. כל המחשבים נמצעים באותה קבוצת עבודה. זה אמור פחות או יותר לבודד את מקור הבעיה..
פורסם 2008 במרץ 417 שנים קליק ימין על המחשב שלי>ניהול>שרותים ויישומים (בצד ימין למטה)>שרותיםתופיעה רשימה של שירותיםלבדוק אם השרותים הנ"ל מופעלים ומוגדרים על אוטומאטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.