פורסם 2008 במרץ 117 שנים מותר לי לשאול כאן שאלה בנושא?:אם כן איך ה8800GT של BFG עם הOC?ואיך יכול להיות שה800GT GTB יש לו מהירות שעון גדולה יותר מזו של הBFG?ובגירסה עם קירור ZALMAN הליבה יותר מהירה מאשר בGT GTB?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים ה - BFG לא משתלם בכלל, יקר יחסית ומומהר רק בקצת.ה - GTB מהיר יותר מגרסת הזלמן (680 בליבה לעומת 650, אבל זה זניח והזלמן משתלם יותר בגלל מחיר זול יותר וקירור עדיף).
פורסם 2008 במרץ 117 שנים הקירור הרגיל רק עם מאוורר גדול יותר (שקט יותר ומקרר יותר אבל לא ברמה של ה ZALMAN).
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אז מה עדיף שיהיה קירור טוב זלמן או שתיהיה מהירות יותר גבוהה לכרטיס?הקירור שמגיע עם הGTB הוא קירור יותר טוב מאשר הזלמן מאיזו בחינה?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים ה - GTB וה - BFG לא מומלצים (ויש להם קירור סטנדרטי לחלוטין), מה שמומלץ רשמתי בעמוד הראשון של הדיון.עדיף קירור טוב מאשר כמה מגהרצים בודדים של אוברקלוק.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים ה30 מגהרצים האלו לא יתנו כלום זאת אומרת?לכמה מעלות הכרטיס עם הזלמן מגיע במאמץ כגון במשחק כבד כמו קרייסיס?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אנשים פה קורעים אותי לפעמים מצחוק...טוענים שהGTB מתחמם.....אז זהו שלא!!!!אני משתמש במפלצת הזאת על הגרפיקה הכי חזקה עם כל הפילטרים שיש,תתפלאו הכרטיס לא עובר את ה55 מעלות!!!די כבר עם ההשערות שלכם אם אתם לא יודעים.הלידטק 8800GT GTB כרטיס פצצה מכל הבחינות,גם ביצועים גם טמפרטורה וגם 3 שנות אחריות.אם חשבת עליו אני ממליץ לך לקנות אותו,לי יש אותו להבדיל מכל אלה שטוענים שהוא כרטיס שמתחמם ואין להם אותו.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים וכמה הוא במנוחה כמה מעלות?ותגיד הוא באמץ מריץ לך הכל על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים והכל??
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אצלי במנוחה 43 מעלות , קח בחשבון שיש לי במארז סירקולציה של זרימת אויר מהמאווררים.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים חן, קנה כרטיס כבר ותפסיק לחפור בנושא.ואף אחד לא אמר שה - GTB גרוע, הוא פשוט לא משתלם ביחס ל - 8800GT אחרים שמומלצים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.