עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 4.5K - 5K !! פרטים בפנים !

Featured Replies

פורסם

מוזר , לא שמעתי מאף אחד תלונה על הדגם הספציפי ...

כי היום רוב הספקים שנמכרים הם הEnermax ו Corsair

אם תשים לב אף אחד בפורום מפרטי מחשב שבונה מחשב באתר מסויים לא לוקח בחשבון את הספק הזה..

בגלל זה גם אני לא כל כך מכיר אותו..

צריך להסתכל יותר בפורום ספקים ומארזים ;)

• תגובות 43
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה עכשיו ?

למי להאמין ??

כל אחד זורק לי פה משהו אחר

זה כל הבעיה פה בפורום ... או שמפחידים אנשים או שלא יודעים מה אומרים

בעיה ממש רצינית !!

:-\

פורסם

אז מה עכשיו ?

למי להאמין ??

כל אחד זורק לי פה משהו אחר

זה כל הבעיה פה בפורום ... או שמפחידים אנשים או שלא יודעים מה אומרים

בעיה ממש רצינית !!

:-\

קח את המפרט האחרון שהבאתי הוא בסדר פשוט היו קצת ויכוחים אבל זה בסדר המפרט זה כולה פרטים שוליים של איזה חברה לקחת אבל בתכלס זה טוב לא שמתי לך משהו גרוע לקחתי לך חברות טובות ואם הם לא טובות אז הם סופר נחמדות ואמינות אין מה לדאוג

פורסם

אולי לא אמרתי את זה אבל אל תיצא דפוק הרי זה ברור שכל אחד ישדרג את המחשב זה היה הכוונה שלי מה שרציתי להגיד לו ורק שתדע שלי היה מחשב לפני 7 שנים והוא החזיק עד עכשיו עם שדרוגים אז מה רע בזה? ואז בעוד 6 שנים שיקנה מחשב חדש

מה אתה רוצה שכל 3 שנים יקנו מחשב?

בחורצי'ק תרגיע את הדיבור שלך.

כן אם אתה רוצה מחשב למשחקים אתה צריך לשדרג כל מקסימום שנתיים שלוש, אם אתה מתכנן על הגדרות גבוהות אז כל שנה-שנה וחצי מקסימום.

כן שום מחשב לא יחזיק 6-7 שנים במשחקים,

הנה דוגמא - מחשב לפני שנתיים שעלה כ10,000שח - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162856.0

היום יחזיק משחקים בצורה סבירה ומטה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=114686.0 - זה עוד חצי שנה אחרוה

ולסיום מחשב לפני 3 שנים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=96786.0

אני בכוונה לקחתי תקציבים יחסית גבוהים כדי שתבין כמה אתה טועה בטענתך שמחשב יכול להחזיק 6-7 שנים.

פורסם

כי היום רוב הספקים שנמכרים הם הEnermax ו Corsair

אם תשים לב אף אחד בפורום מפרטי מחשב שבונה מחשב באתר מסויים לא לוקח בחשבון את הספק הזה..

בגלל זה גם אני לא כל כך מכיר אותו..

צריך להסתכל יותר בפורום ספקים ומארזים ;)

לא התכוונתי לספק , אני יודע שזה דגם טוב התכוונתי לדיסק הקשיח של WD ה AAKS אמרו לי שיש איתו בעיות , חוץ מזה המפרט שהרכיב לך BULLET בתוספת השינויים שהצעתי יהיה מעולה ...

פורסם

ronib?

יש מחשבים שגם שהם יחזיקו 6 שנים יש משחקים שהם יוכלו להריץ ותמיד יהיו משחקים כאלה..

למשל היום מחשב לפני 6 שנים כמו שהיה לי אם שדרוג לכרטיס מסך ב300 שקל במקום הGeforce 2 שהיה לי

היום הוא יכול להריץ Counter - Strike 1.6 ב 90 fps

Counter Strike Source 50 fps

Hitman blood money הגדרות בינוניות וכו' ומסתדרים עד שקונים מחשב חדש..

פורסם

אני קניתי בזמנו את ה RADEON 9700 שהחזיק לי כ 4.5 שנים אבל מה שאתה אומר זה מגוחך מחשב כל כך ישן פשוט לא יצליח להעלות כלום , המשחקים שאתה מזכיר הם מאוד ישנים , משחק כמו UT3 אפילו לא יחשוב לעלות על מחשב כזה ...

פורסם

אני קניתי בזמנו את ה RADEON 9700 שהחזיק לי כ 4.5 שנים אבל מה שאתה אומר זה מגוחך מחשב כל כך ישן פשוט לא יצליח להעלות כלום , המשחקים שאתה מזכיר הם מאוד ישנים , משחק כמו UT3 אפילו לא יחשוב לעלות על מחשב כזה ...

נו מה לעשות ישנים ישנים אבל הם משחקים די מובילים במשחקי רשת FPS

חוץ מה- Hitman :P

אבל מה שאני מנסה להגיד פה זה שלא משנה איזה מחשב יהיה לך תמיד יהיה לך מה לעשות בו.. עד שקונים מחשב חדש..

יענו "תסחוט את כל המיץ" מהמחשב שלך..

אני בחיים לא יקנה מחשב כל 3 שנים אני תמיד ישדרג בכמה חלקים עד שאני יחליט לקנות כי שמע אני כולה נער ואני לא אחד שחוסך כסף והכל

זה מאבא שלי ובגלל זה גם אין מצב שהוא יקנה לי מחשב כל שנים קונים מחשב ממש טוב בהתחלה משקיעים ואז משדרגים בחלקים קטנים

וקונים ויודע מה ? אולי 6 שנים טיפה מוגזם אבל ככה היה לי אבל עכשיו שאני חושב על זה 4 .. 4.5 שנים גם מספיק למחשב ללא שידרוגים.

פורסם

בסדר , כשתתחיל לעבוד תיפטר הבעיה , ואתה יודע בדיוק כמוני שאחרי 3 שנים כבר תצטרך להחליף כמעט הכל , מארז ספק וצורב אולי לא אבל תמיד יש איזה SOCKET חדש , וממשק גרפי חדש , כך שאתה מחליף מעבד, לוח אם וכרטיס מסך , וזכרון , אין מה לעשות ככה זה בחיים (או במחשבים) ...

פורסם

מחשב שמריץ היום CS 1.6 או UT לא נחשב מחשב משחקים,

הוא לא מסוגל להריץ אפילו את המשחקים החדשים הפשוטים.

מידיי פעם אפשר לשדרג כדי לקבל תוספת ביצועים קטנה, אבל זה נגמר יחסית מהר בגלל טכנולוגיות שמתחלפות

במחשבים כמעט אף פעם לא שווה "לבנות" על השידרוג כי עד שהוא יגיע, כבר לא תוכל לעשות כמעט כלום.

קח היום את הלוחות של ה DDR3, כל ה P35C , P5KC למיניהם - תומכים DDR3-1333 מקסימום שבשוק יש כבר DDR3-1800

קנה לוח כזה ותשים כרגע DDR2-800 כי זה במחיר שפוי

בעוד שנה שהDDR3 ישלוט (מניח ככה לפחות) ויהיה במחיר שפוי, אתה חושב שמישהו יזרוק DDR2-800 בשביל לקנות DDR3-1333 ????

זה כמו לקנות היום DDR2-533 במחשב!

הוא פשוט ישדרג ליותר זיכרון בDDR2 ויחכה קצת ואז יחליף לוח אם, ככה מתחילים השידרוגים.

בוא נחסוך את המשך הדיון - עובדות מדברות בעד עצמן - במחשבי משחקים המקסימום זה כשנתיים לפני השידרוגים אם אתה רוצה ביצועים גבוהיים, ומקסימום 3.5-4 שנים אם אתה מוכן להתפשר על האיכות הרצה בשביל שהמשחק יעלה וזהו.

פורסם

אני יודע את זה אבל שאני יתחיל לעבוד ויהיה לי כסף אז אני יקנה מחשב כל 3 שנים אבל כרגע אני תלוי באבא שלי ובגלל זה אני אומר שאני קונה מחשב כל 4-6 שנים..

שיהיה לי כסף ב"ה אני יקנה מה שבא לי כי אני יהיה נער עם כסף לא יהיה לי כל כך על מה לבזבז עד גיל 17 ככה בשביל לשלם למורי נהיגה וכל זה..

ואני מאמין שאחרי גיל 17 (כולל גיל 17) אני כבר יפסיק להשקיע כל כך במחשבים כי אני לא יהיה גיימר אפילו בגיל 16 יש מצב אני יפרוש מזה..

אז אתה מבין עד אז כבר אני לא יצטרך איזה מחשב חדש לקנות אז אני קונה משהו ב7500 אלף כולל מסך כולל ציוד הקפי וזה יספיק לי ל3 שנים האלה

עד שאני יצא לעבוד ויפרנס את עצמי

פורסם

על איזה בעיות שמעת שיש שWD AAKS ?

פורסם

ציטוט של BULLET :

"כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

¤366

תאמת אני כבר הפסקתי לבנות מפרטים שכוללים בהם את Western Digital היו כבר שלוש HDS שלהם ושמתי להם שהם נשרפים מהר

אפילו אם השם הטוב שלהם

ואם כבר אז עדיף לקחת את הYS ולא את הAAKS "

פורסם

וזה נכון..

ואני לא היחיד שבטוח בזה.. ואני לא מתכוון להתווכח על עובדות יש הרבה אנשים כמוני שחושבים שה-HD של Western Digital נשרפים די מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים