עבור לתוכן

חסימת שרתים מצד בזק בין לאומי

Featured Replies

פורסם

ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס

בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה

עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שמדובר בחסימה?

איני יכול לומר 100% אבל הדברים מראים על כך

הספקית אשר מציע את האיחסון לאתר אמר שיש כנראה בעיה עם בזק או משהו כזה והם לא חוסמים כלום וזה נכון

ברגע שחליפו לאתר את האיי פי פלא ופלא האתר אינו חסום כמובן זה עד שיחסמו גם את האיי פי החדש

המון פניות באו אל האתר והם רק מהספקית של בזק בין לאומי בלבד

פורסם

לפי הודעות משתמשים אפילו רק בפורום כאן בזק בנלאומי משבשת עומסי תעבורה כבר לפחות חודש וחצי ,

למה אתה מתכוון בחסימה ?

חסום זה אומר שלא ניתן להגיע בכלל.

פורסם

אני בבזק בינלאומי(1.5/512). בזמן האחרון הסרטונים ב-YOUTUBE עולים נורא לאט, אבל חוץ מזה אין בעיות(הורדות בטורנט על מקסימום). מוזר....

פורסם

הם לא חוסמים, הם מספקים QoS.

אותה גברת בשינוי אדרת

פורסם

זה ידוע כבר 4 חודשים אין חדש.......... :P

פורסם
  • מחבר

חברים...

אני לא מדבר על מהירות הורדה או גלישה וכדומה

אני מדבר על החסימת איי פי שהייתה לאתר הזה מכיוון שאנשים ככול הנראה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ולבזק בין לאומי כנראה עלה על כול העצבים

בכול מקרה זוהי חסימת אתר ושרתו אני לא מדבר בשום אופן ואני חוזר על ירידת מהירוית ההורדה והעלאה או הגלישה

אלה חסימה פשוטה לאיי פי של השרת של האתר ומכך חסמה מספקי בזק בין לאומי להיכנס לאתר

ובדיוק אחרי החלפת האיי פי פלא ופלא האתר אינו חסום ודבר זה היה רק בספקית של בזק בין לאומי ולא אחרות

פורסם

זה יכול להיות מעניין אם תספק אינפורמציה מלאה.

מה הקשר שלך לאתר ולהחלפת ה IP ?

מה האתר ?

אילו בדיקות ביצעת על מנת לוודא שזו לא בעיית DNS , ROUTING או בעיה בצד של השרת ?

מה הדומיין שמדובר עליו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים