פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שלום כולםיש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימיםמדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...)ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים זהו אינטרנט שמחובר באמצעות רשת ? אם כן, בדוק את מצב המחשב המארח, האם הוא מחובר לאינטרנט, האם האייפי המתקשר בינך למחשב המארח הוא נכון ותואם לשניכם, נסה גם לעשות ריסט לראוטר\סוויטש, ואם זה בעיה באינטרנט ישיר, אז נסה להתקשר לספקית, כי לא שמעתי על בעיה כזאת באינטרנט ישיר.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אני מחובר במודם בזק,_בחיבור כבל רשת) כרטיס רשת רילטיק ווינדוס XPהמחשב עקרונית חדש ומה שלא מסתדר לי שכאשר יש את זה אז היוטורנט עדיין עובד אבל אני לא יכול להכנס לאתרים
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים קודם כל זה תוכנה כמעט ב100% לפי האיי פי שאתה מקבל.זה או ווינדוס דפוק או וירוס אז תבדוק את אופציית הוירוסים כי היה לי את זה פעם .עד שגיליתי שזה או וירוס שאכל לי את המחשב ונותן את כתובת האיי פי הזאת.. אז תנסה לבדוק וירוסים ספיייוורים .אם לא עוזר תנסה להחליף ווינדוס ..
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים guitarsuite לא צריך להפחיד את הבן אדם בתרחישים הכי גרועים braveheart24 תרשום את הדגם של המודם שלך ואני אסביר לך מה נחוץ לעשות.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים חחחחחחחחח לא ממש לא ... אני לא בא להפחיד חס וחלילה ,רק מנסה לעזור ולהסביר לו שהיתה לי סיטואציה כזאת. זה הכל...חחחחחח אבל האמת היא שהרגת אותי מצחוק ולפותח הת'ארד בהצלחה עם הבעייה ..אולי טעיתי אבל זה מה שהיה אצלי וככה רק הצלחתי לפתור את הבעייה
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר הדגם של המודםTNN-AZTECH 600E[br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 22:16:22הדגם של המודםTNN-AZTECH 600E
פורסם 2008 במרץ 117 שנים תנסה לעשות לו פריקת חשמל אם זה לא עוזר תגדיר לכרטיס רשת כתובת IP קבועה כתובת 10.0.0.2 מסכת רשת משנית 255.0.0.0 שער ברירית מחדש 10.0.0.138 תאשר פעמיים וזה אמור להסתדר אם אתה לא יודע איך מבצעים את מה שאמרתי תריץ חיפוש בפורום זה כבר נשאל המון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.