פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שלום לכולם,ראשית,חשוב לי לציין שחרשתי את הרשת ולא מצאתי תשובות.החלפתי מראוטר של אדימקס, אשר בו לא הייתה לי שום בעיה לפתוח פורטים, לראוטר חדש.Linksys WRT300N, 1.1אני שובר את הראש וכל ההגדרות שאני מכניס לפתיחת הפורטים אומנם נשמרות,אך בפועל לא קורה דבר.למישהו יש רעיון?תודה מראש,עדו
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר ניטרול חומת אש ניסית?כן, וכשהיא מנוטרלת זה עובד תקין.השאלה היא עם זה לא בעייתי כשהיא מנוטרלת?תודה.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים כן, וכשהיא מנוטרלת זה עובד תקין.השאלה היא עם זה לא בעייתי כשהיא מנוטרלת?תודה.לא. למה לשים Firewall על Firewall? כל עוד לא מוגדר DMZ בראוטר, הוא מהווה סוג של Firewall.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר DMZ לא מוגדר בראוטר.כל ההגדרות לפתיחת הפורטים מוגדרות בסדר בווינדוס.טוב,נעבוד בלעדיו וזהו..
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר רגע!אתה שם את הIP הנכון של המחשב (בטבת הפורטים בנתב)?אממ...אני מאמין ומקווה שכן.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אממ...אני מאמין ומקווה שכן. מה הכוונה מקווה ??? בדוק: התחל > הפעלה > cmd: ipconfig או שפשוט דרך מצב החיבור בחיבור רשת > תמיכה. בנוגע לUPNP: multicore צודק. נכון מאוד קל אבל אתה לא יודע איזה תוכנות "ישוחחו" עם הנתב > חור (גדול) באבטחה.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אכן השתמשתי בIP מה-IPCONFIG. נישאר בלי הפיירוולר של הווינדוס וזהו נראה לי. שאלה נוספת כשאני מנטרל את הפיירול ומתחבר לאימיול למשל, אז הוא מתחבר עם מזהה גבוה.(בניגוד למה שקורה עם הפיירוול עובד) עכשיו, אם אחרי שהאימיול מתחבר אני מפעיל את הפיירוול אני נשאר במזהה גבוה. השאלה היא,האם למרות שאני מחובר כמזהה גבוה,הפיירול מפריע באיזו שהיא צורה לחיבור האימיול? ??? ותודה לכולם על התשובות והערה במהלך הדרך.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים רגע, רק שאתה מוריד את החומת אש של וינדוס זה מתחיל לעבוד?אם כן, תשאיר אותה כבויה. בXP היא ממילא רק מבצעת סינון פנימה - בדיוק כמו הנתב.אתה צריך חומת אש על המחשב עצמו רק אם אתה לא סומך על המחשבים האחרים ברשת.זה אומר, ד"א, שפתחת את הפורטים בנתב.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים קל אבל לא בטיחותי למה לא בטיחותי אני מישתמש בזה כבר יותר מחודשיים ולא קרא כלום פעם היתי כמו טיפש ניכנס להגדרות של הראווטר מגדיר פורטים ובסוף זה לא טוב וסיפור עד שהיתי מצליח ועכשיו אני מישתמש בזה וזה עובד מצוין
פורסם 2008 במרץ 117 שנים למה לא בטיחותי אני מישתמש בזה כבר יותר מחודשיים ולא קרא כלום פעם היתי כמו טיפש ניכנס להגדרות של הראווטר מגדיר פורטים ובסוף זה לא טוב וסיפור עד שהיתי מצליח ועכשיו אני מישתמש בזה וזה עובד מצוין עד שתוכנה זדונית מנצלת את הפרצה חוץ מזה זה בכלל אל בעיה לבצע הפניית פורטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.