פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה.הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה.האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים הקובץ הזה הוא תוכנת ג'אווה. סביר להניח שה-JVM מותקן אצלך, לכן תעשה ככה: שים את הקובץ ב-c:\. פתח cmd, לך לכונן C, ותכניס שםjava -jar foo.jar
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר יש פה מישהו שיכול לעשות את זה עבורי ולהעלות לי את הקובץ בפורמט של וורד?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני חושב שלא הבנתב בכלל את מה שנכתב פה.. מדוב בקובץ ארכיון עם קוד של ומשאבים של יישום ג'אוה בפנים.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אכן לא הבנתי בכלל מה כתוב פה, וגם עכשיו אני לא מבין.האם אפשר בכלל לפתוח אותו ולקרא מה כתוב שם?האם מישהו יכול להסביר לי דרך איי סי קיו או סקייפ מה עלי לעשות בכדי לפתוח את זה?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אתה יכול לפתוח אותו ב winrar/winzipזה ארכיון שיש בתוכו הרבה קבצים שהם classים של יישום ג'אווה ועוד כמה קבצי גרפיקה שהם משאבים של היישום (רכיבים גראפיים)בקיצור זה בכלל לא מסמך אלא יישום ג'אווה.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים jar זו תוכנה. זה כמו שתביא לי קובץ exe ותבקש שאני אהפוך אותו ל-word. זה לא עובד ככה. בכל אופן, פתחתי את ה-jar, אין לי מושג מה הולך שם. זה לא רץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.