עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שמע המשחק היחיד ששיחקתי בו עם חרבות זה הנסיך הפרסי..

ככה שקשה לי לתאר משחק שמצריך כרטיס מסך חזק ואין בו רובים ופיצוצים

בקשר לכרטיס אתה אומר שזה יפעל עליו ?

• תגובות 1.1k
  • צפיות 145.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אמ.. אני אומר תנסה אני לא יכול להגיד לך בוודאות...

בשביל משחק כמו AC אתה צריך מעבד חזק, בשביל עיבוד הHAVOK ושאר הדברים הכבדים כמו הערים הגדולות...

איזה מעבד יש לך?

פורסם

זה לא בדיוק מחשב שלי ..אבל יוצא לי לשחק עליו הרבה

אני חושב משהו בסביבות E2200

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

או rich district או middle district פתוחים לך, אתה צריך ללכת לאחד מהם, לחפש נקודת תצפית בעצמך(לא צריכה להיות לך בעיה בשלב הזה במשחק) ולעלות עליה.

פורסם

תעלה לנקודת תצפית..(הנשר המפה) ומשם תמשיך..

NIKILLER

פורסם

עליתי על הנשר ואין כלום כאילו למעלה..

ומה זאת אומרת תצפית??

פורסם

נקודות תצפית זה המגדלים שאתה עולה אליהם כדי לקבל משימות(עם הנשרים שמעופפים סביבם).

פורסם

עליתי על הנשר ואין כלום כאילו למעלה..

ומה זאת אומרת תצפית??

ברגע שאתה נמצא למעלה, שנייה לפני שאתה קופץ את קפיצת האמון, תלחץ על ראיה (ברוב המקרים E) ואתה תראה

שיש מצג סביב המגדל, ברגע זה ערפל נוקה מהמפה שלך ונחספות משימות... התהליך הוא הכרחי לביצועי בכל פעם כשאתה נכנס לחק חדש בעיר, ככה או ככה, אני ממליץ לך קוד כל לסיים לסיים את כל התצפיות כדיי שתהיה לך מפה שלמה

פורסם

אני עכשיו מסתובב בעכו...משחק מדהים...רק בשביל AC היה שווה להשקיע בכרטיס מסך חדש ;)

פורסם

נכון, אבל מספיק 8800GT\HD3870 בשביל להפעיל את המשחק על הגדרות הכי גבוהות, אבל מה שבאמת משפיע על החוויית המשחק הוא המעבד במקרה הזה,

אם יש לך מעבד ממוצע אתה תהנה מFPS גבוהה רק בתוך העיר, ואני, אחת כמוני שאני חובב גגות קצת סובל מFPS נמוך פשוט גי המעבד שלי יחסית חלש, ואני חוזר,

במקרה שלי אין קשר לכרטיס מסך

פורסם

נכון, אבל מספיק 8800GT\HD3870 בשביל להפעיל את המשחק על הגדרות הכי גבוהות, אבל מה שבאמת משפיע על החוויית המשחק הוא המעבד במקרה הזה,

אם יש לך מעבד ממוצע אתה תהנה מFPS גבוהה רק בתוך העיר, ואני, אחת כמוני שאני חובב גגות קצת סובל מFPS נמוך פשוט גי המעבד שלי יחסית חלש, ואני חוזר,

במקרה שלי אין קשר לכרטיס מסך

אפילו פחות, הרבה פחות.

פורסם

תראה, היה לי 8600GT שהריץ לי את המשחק חלק על 70% הגדרות אז אני מניח שכרטיס כמו 9600GT יכול

פורסם

לא רציתי לפתוח תיבת פנדורה בקשר למה רץ איך וכמה...אני רק יכול להגיד שבין אם בתוך העיר או מחוץ לעיר המשחק רץ חלק לגמרי.

פורסם

-הקפצה-

בישביל מה האפשרות DODGE ? לא מועילה בגרוש ! עדיף בהרבה COUNTER, לא ?

אני חושב שיש פה משהו שאני מפספס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים