פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני לא מבין מה אתה מסתבך כל כך. אפילו אחותי בת ה-10, שלא יודעת אנגלית כל כך, מסתדרת לגמרי לבד במשחק הזה.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני לא מבין מה אתה מסתבך כל כך. אפילו אחותי בת ה-10, שלא יודעת אנגלית כל כך, מסתדרת לגמרי לבד במשחק הזה.באמת משחק ממש קל להפעלהלוקח פחות משניה להבין איך משחקים
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים איך אני מסתכל בדיוק על הממורי בלוק?שאתה נכנס לאנימוס תסתכל על ה memory blocks.. מספיק לך?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים לי קשה ואני צריך עזרה הגעתי לקטע שיש אחד שאתה צריך להדריך ת לוחמים שלו לעשות קרבות כאלו מה לעשות בקטע הזה צרכים להילחם כדי להגיע לקטע הבא או לא? מה לעשות כדי להתקדם מהקטע שאני נמצא בו אני הקטע אחרי שגונבים לאיש תארנק וחוזרים לארמון אז מה לעשות כדי להמשיך מהארמון לצאת החוצה ומה לעשות?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אולי ללכת לקורס לאנגלית למתחילים ? תאמין לי זה יעזור לך הרבה יותר בחיים מאשר לבקש עזרה כל הזמן המשחק הזה אם אנגלית בסיסית מאוד והוא מאוד קל להבנה אם אין לך מושג באנגלית כדי להתחיל ללמוד כי לרוב אין תרגום לעברית במשחקים
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לכול משחק צריך אנגלית בסיסית .כי אם לא יודעים אנגלית אז לא מבינים את העלילה וככה זה לא כיף לשחק .ד"א matanhh נראה לי שאתה רק בהתחלה .
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אתה צריך לצאת מהעיר ואז לעלות על סוס לרכוב עליו לעיר שאמרו לך . יש לך סמל על המפה לאן אתה צריך להגיע .
פורסם 2008 ביולי 217 שנים חבר שלי ביקש לשאול אם המשחק הזה יתאים למחשב שלו אם יש מישהו שמשחק עם מחשב כמו שלו או יודע על מישו שמשחק עם חלקים כאלה ..יש לו :ליבה כפולה 2.2 זיכרון 2 ג'יגה וכרטיס מסך 7200GS שפה בעצם הבעיה אם זה מתאים או לא ..הגדרות מינימום או לא פועל בכלל ?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ומזל שאין לנו כאן דיון דוקים. אחרת...לא כתוב לי מה לעשות עם הדוק השחור. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים חבר שלי ביקש לשאול אם המשחק הזה יתאים למחשב שלו אם יש מישהו שמשחק עם מחשב כמו שלו או יודע על מישו שמשחק עם חלקים כאלה ..יש לו :ליבה כפולה 2.2 זיכרון 2 ג'יגה וכרטיס מסך 7200GS שפה בעצם הבעיה אם זה מתאים או לא ..הגדרות מינימום או לא פועל בכלל ?אני בספק אם הכרטיס הזה יספיק אפילו למשחק ב-800X600 על ההגדרות הנמוכות ביותר - הוא בכלל קיים בשביל להתחרות במובנים של אינטל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.