פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מתן זה אתה?(מתן אוחנה?)אתה צריך לנעול עליו,להתקרב אליו בשקט בלי לגעת בו, וללחוץ לאט לאט על הכפתור שמסומן לך PICKPOCKET...
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים כתוב לי לעשות פרופיל נמוך ואז ללחוץ על שיפט מה זה פרופיל נמוך?ואל איזה כפתור ללחוץ כדי לעשות PICKPOCKET?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים פרופיל נמוך זה שאתה הולך רגיל...אני לא ממש יודע את הכפתורים, אני משחק עם שלט...
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני צריך ללכת רגיל ומה עוד לעשות כדי לגנוב לו תארנק או מה שצריך לגנוב לו?מה עוד צרכים לעשות כדי לגנוב לו תארנק?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים זה מאוד פשוט אתה :1-נועל עליו 2-הולך רגיל בלי שהוא מבחין בך ובלי שהשומרים מבחינים בך 3-שאתה קרוב מספיק לוחץ רצוף על הכפתור של הPICKPOCKET ברגע שאתה מצליך בפעם הראשונה אתה תצליח גם בפעם הגיזיליון ויש גיזיליון פעמים מכל משימה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים עברתי תקטע שצרכים לגנוב לאיש תארנק והגעתי חזרה לארמון ועכשיו אני בארמון וצרכים לצאת החוצה ולדבר עםה השומר לוחם יש עוד הרבה עד סוף המשחק?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לא יודע אם זה משימה שנניה או שלישי ת או איזו משימה זאת אני רק יודע שאני במשימשה שאחרי שאתה גונב לאיש תכסף. כמה משימות עוד נשאר?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים כשאתה עושה LOAD אז אתה נמצא במכשיר הזה של הזיכרון (האנימוס) ואז אתה יכול לעשות LOAD לשמירה שלה, או לLAST CHECKPOINT.ויש לך שם את כל הממורי בלוק (תזוז ימינה ושמאלה עם העכבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.