עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

להישבר או לא התחלתי עכשיו בדמשק ממורי בלוק5 להמשיך או שנראה את הסוף ונפרוש?

• תגובות 1.1k
  • צפיות 146k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

memory block 5 אומר שאתה כבר ממש בסוף.

אבל מצד שני- אם אתה שואל כזאת שאלה זה אומר שאתה לא נהנה מהמשחק.

אני בכל אופן, לא הייתי משחק במשחק שאני לא נהנה ממנו רק כדי לראות מה קורה בסוף.

פורסם

זה לא שאני לא נהנה פשוט אני מרגיש שהמשיכה שהייתה בהתחלה נגמרה...

אבל עדיין משחק מאוד טוב!!

פורסם

תמשיך לשחק, אחלה משחק אפילו שקצת חוזר על עצמו.

פורסם

לא לסיים את המשחק ולראות את הסופים ביוטיוב לא משתווה בכלל ללסיים אותו, להתחבר אל הדמויות והעלילה עד הסוף, ואז לחוות את הסוף.

חוץ מזה שאתה סתם תצטער שלא באמת סיימת כשיצא משחק ההמשך, ולא תוכל להתחבר אליו ב 100%.

בנוסף לזה ש AC לא איזה משחק נוראי, הוא אחד הטובים שיצאו, זה לא שאתה סובל כל דקה שאתה משחק בו

/עריכה

תשובות לכל השאלות על הסוף

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552

פורסם

לא לסיים את המשחק ולראות את הסופים ביוטיוב לא משתווה בכלל ללסיים אותו, להתחבר אל הדמויות והעלילה עד הסוף, ואז לחוות את הסוף.

חוץ מזה שאתה סתם תצטער שלא באמת סיימת כשיצא משחק ההמשך, ולא תוכל להתחבר אליו ב 100%.

בנוסף לזה ש AC לא איזה משחק נוראי, הוא אחד הטובים שיצאו, זה לא שאתה סובל כל דקה שאתה משחק בו

/עריכה

תשובות לכל השאלות על הסוף

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552

תודה לקישור, אבל יש לי בעיה. לא קראתי את המיילים כי הם ארוכים וחופרים... אז קראתי רק את המייל הסודי והמשכתי הלאה. עכשיו אני רואה שיש לזה משמעות לפי הקישור הזה...

פורסם

נתחיל בגילוי נאות - אני לרוב לא סובל משחקים. אבל, הגרפיקה של המשחק הזה(שהיא הטובה ביותר שראיתי) והאינטראקציות הבין-אנושיות הדהימו אותי. גם העלילה מרהיבה והקרבה לישראל כמובן מוסיפה עוד כמה נקודות.

אבל, וזה אבל גדול, מה נסגר עם היוצרים? אני עכשיו סיימתי את פרק הזיכרון השלישי, ופשוט נראה שהמשחק לא משתנה כלל וכלל. ללכת, לחקור, לרצוח, להציל כמה אזרחים ולחזור. מה יהיה?

זה מזכיר לי את משחקי המגהסון של פעם שברגע שסיימת אותם קיבלת את אותם השלבים בצבעים שונים וברמה גבוהה יותר.

פורסם

גם אני ועוד רבים הרגשנו כמוך, אני בכל מקרה, עדיין המשכתי להנות למרות חוסר החידוש.

ואני חושב שהכתב של Vgames סיכם את זה הכי טוב:

Assassin's Creed הוא אחד מהמשחקים התקופתיים הטובים ביותר שנעשו. אם מדובר ברמת הפרטים, בדיוק ההיסטורי הגבוה, בשליטה הקלילה והזורמת, וכמובן הגרפיקה. אם רק היה בו יותר מה לעשות
פורסם

אם זה היה עולם של אובליביון...

מכניקת קרב כמו POP...

התנקשויות של היטמן..

ואותה עלילה..

זה היה משחק מושלם D:

פורסם

מה שכיף במשחק זה לחקור את העיר. אל תשכח שאפשר לקחת רק 2-3 משימות בכל זיכרון, לשמור על זה במינימום. מה שאני אהבתי זה מציאת דגלים, טיפוס, קרבות אינסופיים שלא נמאסים אף פעם...

פורסם

מה שכיף במשחק זה לחקור את העיר. אל תשכח שאפשר לקחת רק 2-3 משימות בכל זיכרון, לשמור על זה במינימום. מה שאני אהבתי זה מציאת דגלים, טיפוס, קרבות אינסופיים שלא נמאסים אף פעם...

הקרבות ב AC ממש מטיסים לך את האגו חח להרוג 30 שומרים בלי אפילו להפגע תמיד כיף :lol:

אבל דגלים? סתם לטפס? (ה View Points במשחק היו ממש מתישים) לא מבין אותך

פורסם

האנימציות יפות, לברוח משומרים תוך כדי טיפוס... הכל כיף.

פורסם

להרגיש קופיף :smile1:

פורסם

גם הכי כיף לטפס על הקתדרלה בעכו. חבל שהיא לא אמיתית כי הייתי נוסע לשם במיוחד כדי לצלם את זה.

פורסם

אני הגעתי לקטע שבו יש בנאדם מדבר עם גברת ואתה אחרי שהם מדברים אתה צריך להתגנב לידו ולגנוב לו תארנק משוה כזה זה ממש כמעט בהתחלה של המשחק איך גונבים לו תארנק או מה שצרכים לעשות איך עושים מה שצריך לעשות מה עושים כדי לעבור תקטע הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים