עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך לעזאזל הופכים את המשחק לFULL SCREEN? אני לא מסוגל לשחק בדבר הזה זה נראה כמו מסך 9 אינץ' רחב

אי אפשר...

היוצרים בנו אותו רק ב16:9.....

שים לב שכל התמונות שאנשים מעלים בכל רחבי האינטרנט הם עם השחור הזה....

• תגובות 1.1k
  • צפיות 145.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אי אפשר...

היוצרים בנו אותו רק ב16:9.....

שים לב שכל התמונות שאנשים מעלים בכל רחבי האינטרנט הם עם השחור הזה....

איזה הזוי! :nixweiss:

אז למה במשחק זה לא ככה?

פורסם

איזה הזוי! :nixweiss:

אז למה במשחק זה לא ככה?

מה "למה במשחק זה לא ככה"? לא הבנתי אותך.

המשחק יכול להיות רק ביחס של 16:9. לא משנה איזה מסך יש לך... וככה זה גם בקונסולות. אם תחבר PS3 לTV רגילה אתה תשחק עם השחור למטה ולמעלה.

פורסם

רק אני שמתי לב שבירושלים יש בית כנסת?, אני אעלה עוד מעט תמונה

עריכה: הגיוני, בגלל שאני חובב הסטוריה לא התעצלתי ומצאית קטע:

Many Jews were massacred by the Crusaders during the 12th century, but the community rebounded in the next two centuries as large numbers of rabbis and Jewish pilgrims immigrated to Jerusalem and the Galilee. Prominent rabbis established communities in Safed, Jerusalem and elsewhere during the next 300 years. By the early 19th century-years before the birth of the modern Zionist movement-more than 10,000 Jews lived throughout what is today Israel.

מקור:

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/The_Jewish_Claim_To_The_Land_Of_Israel.html

מה שמעניין שלמרות הטבח שביצעו הצלבנים ביהודים עדיין הם היגרו לצפת (לא מפתיע) לירושלים (מאד מפתיע).

אני עדיין מחפש מקורות, כי ידוע שבתקופה הזאת היו הרבה "חילופי ידיים" על העיר בין הנוצרים למוסלמים, מעניין איך זה השפיע על היהודים שכאמור הם התגוררו בעיר.

עלילה לא עלילה, חייבים לציין שהגרפיקה והדיוק בפרטים ההיסטורי מדהים!, עשו עבודה מצויינת שם במונטריאול

בא נראה כמה סממנים יהודים תמצאו :) אני מצאתי בינתיים שלושה, אני עדיין ממשיך לחפש בעיר כל מיני דמויות והלבוש שלהם.

אני משחק בשביל הגרפיקה, זאת פשוט הנאה בפני עצמה!

פורסם

זה ממש מעצבן.. הטווח ראיה כ"כ קטן.. וגם אחרי שמתרגלים לזה זה דיי הורס את המשחק אפשר להגיד

פורסם

קצת מוזר, או שהכרטיס מסך שלי באמת סוחב את המשחק הזה על 1680*1050?

אני משחק על הגדרות הכי גבוהות רק ללא AA ו SHADOWES על 1.

רץ מאוד סבבה!

פורסם

במה הם צודקים?

בזה שהמשחק ניראה קצת פחות טוב במחשב מאשר בXBOX-360. (לא יודע אם פחות טוב מPS3)

אצלי זה ניראה בידיוק כמו בתמונות,אנשים פה אומרים שבPC אצלם זה לא,כניראה GT צודקים....

אם היה לי איך לצלם מהXBOX זה היה טוב,כל מה שאני יכול לעשות זה לצלם עם הצלמה וזה כמובן אף פעם לא יהיה אותו דבר..

ד"א שמתי לב שחבר'ה פה שואלים איך לעשות את זה על כל המסך,שלא יהיו קווים,שזה יהיה מתאים למידה 4:3.

לא יודע מה איתכם אבל אני עשיתי קומבינה :cool2:

img0784df7.png

נה נה בננה לכם :P

פורסם

יש לי בעייה אני עם 8800GT מעבד e2180 עם oc ל1066 ג'יגה - 2066 מגהרץ...

המשחק לא זז בכלל על פרטים גבוהים, אני חושב שהמעבד נדפק מה OC, המשחק אותו דבר בדיוק בלי OC...

תודה

פורסם

סיימתי את המשחק היום בצהוריים

משחק ממש טוב. אקשן כל הזמן והוא מרתק אותך אליו.. בעיה אחת היא שהוא חוזר על עצמו כל הזמן.. קצת מעצבן אבל בכל זאת אי אפשר להפסיק...

הסוף... חח אני לא אהרוס אבל אני רק אגיד שזה לא ממש סוף.. יותר כמו הכנה להמשך שיצא (?) מתישהו....

פורסם

בזה שהמשחק ניראה קצת פחות טוב במחשב מאשר בXBOX-360. (לא יודע אם פחות טוב מPS3)

אצלי זה ניראה בידיוק כמו בתמונות,אנשים פה אומרים שבPC אצלם זה לא,כניראה GT צודקים....

אם היה לי איך לצלם מהXBOX זה היה טוב,כל מה שאני יכול לעשות זה לצלם עם הצלמה וזה כמובן אף פעם לא יהיה אותו דבר..

ד"א שמתי לב שחבר'ה פה שואלים איך לעשות את זה על כל המסך,שלא יהיו קווים,שזה יהיה מתאים למידה 4:3.

לא יודע מה איתכם אבל אני עשיתי קומבינה :cool2:

img0784df7.png

נה נה בננה לכם :P

איך שרואים אצלך זה שונה לגמריי מאיך שרואים בתמונות שהביאו פה...

רואים אצלך כמו אצלי בערך...

((העלתי שתי תמונות....)

ואם אפשר דבר איתי על הקומבינה בפרטי :)

ומשהו דיבר פה על בית כנסת... אני ראיתי אחד בעכו. העלתי את התמונה. היא השנייה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך שרואים אצלך זה שונה לגמריי מאיך שרואים בתמונות שהביאו פה...

רואים אצלך כמו אצלי בערך...

((העלתי שתי תמונות....)

ואם אפשר דבר איתי על הקומבינה בפרטי :)

ומשהו דיבר פה על בית כנסת... אני ראיתי אחד בעכו. העלתי את התמונה. היא השנייה.

אתה בטוח שזה על ההגדרות הכי גבוהות?

פורסם

פעם שיחקתי על הכי גבוה... עכשיו זה כמעט על הכי גבוה.... אחת האפשרות על 2 במקום 3. לא זוכר איזה :\

פורסם

פעם שיחקתי על הכי גבוה... עכשיו זה כמעט על הכי גבוה.... אחת האפשרות על 2 במקום 3. לא זוכר איזה :\

איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם

למה לא על הכי גבוה?

באמת לא כבד המשחק, 7600GT וזז לי על 25 פריימים.

פורסם

יש לי X1800XT 512 זיכרון.

אני צריך לשנות.. פשוט עשיתי כמה ניסויים...

ואיך אתה בודק פרימים? (או שיש לך מסך רחב) כי אם הפ]ריימים נמצאים על החלק השחור אי אפשר להבין אותם וזה נשאר שם עד שאני יוצא מהמשחק ולכן אני לא לא יודע כמה FPS אני מקבל אבל המשחק חלק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים