פורסם 2008 ביוני 317 שנים שלום לכםיש לי שאלה אולי תיראה קצת נובית לחלק מפהאבל סיימתי את המשחק כבר ואתם מדברים על להיכנס למחשב של הדוקטור וכל פעם שאני מנסה אני לא מצליחאין לי סיסמא.. מאיפה אני מביא את הסיסמא למחשב שלו?תודה.באחד מהקטעים במשחק לוסי משאירה לך קוד למחשב שלה בחדר.בבוקר שלמחרת, לפני הכניסה לאנימוס, אפשר להתקרב אל הדוקטור ולגנוב לו מהכיס את הקוד שלו למחשב.יכול להיות שאם לא עשית את זה- אין לך גישה.אבל אני לא בטוח לגבי זה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים דור יש לך כרטיס מסך חלש מאוד ומעט זיכרוןתצטרך לרכוש כרטיס חדש + עוד סטיק זיכרוןקודם כל מצטער על אורך ההודעה....ודבר שני ... המחשב שלי עומד בדרישות אז למה זה קורה??כי זה קורה רק בשלב מסויים במשחק אח שלי אמר לי שהוא הצליח לעבור את השלב הזה וזה עבראבל בשלב אחרי זה זה חוזר.... חחח יש כאילו כל מינני מצבים ששמה זה קורה....בכל מיני ערים וכאשר עוברים בין ערים.... זה מה שאח שלי אמר.....
פורסם 2008 ביוני 317 שנים קודם כל מצטער על אורך ההודעה.... ודבר שני ... המחשב שלי עומד בדרישות אז למה זה קורה?? כי זה קורה רק בשלב מסויים במשחק אח שלי אמר לי שהוא הצליח לעבור את השלב הזה וזה עבר אבל בשלב אחרי זה זה חוזר.... חחח יש כאילו כל מינני מצבים ששמה זה קורה.... בכל מיני ערים וכאשר עוברים בין ערים.... זה מה שאח שלי אמר..... יש לך את המקורי? : אלון
פורסם 2008 ביוני 317 שנים לי היו קריסות קבוע כל איזה 20-30 דקות עד שהפסקתי לשחק בכלל. עכשיו התקנתי את הפאטץ' ועוד כמה שעות אני יהיה בבית ואני יודיע לכם אם זה פתר את הבעיות או לא.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אסור לדבר כאן על פריצות ומשחקים לא מקורים..זאת הבעיה שלך, המשחק לא מקורי.מצטערים, לא נוכל לעזור לך.אלון
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אתה פשוט הולך מאחורי משהו שאפשר לעשות לו PICKPOCKET ולוחץ על SHIFT.... בממורי בלוק הראשון לימדו אותך את זה...
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אחרי עידכון זה משתמש בשמות אחרים לשמירות, איזה חוסר התחשבות.צריך להתחיל מחדש עד שיש שמירה אווטומטית פעם ראשונה ואז לצאת, לשנות את השמות של השמירה המקורית לשמירה החדשה שנוצרה ואז זה יתחיל מהשמירה המקורית.הפאטץ' נראה גם שעוזר, בנתיים סיימתי את שלב 4 והתחלתי את 5 ולא קרס לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.