פורסם 2008 במאי 617 שנים איזה בנאדם מסכן אתה אתה צריך לשחק את המשחק מהתחלה טוב אבל חייבם לסיים אותוחחח חפיף נתחיל מהתחלה .אני יכול בכיף להפסיק לשחק אבל אני רוצה לסיים את המשחק .ועכשיו יותר קל לי כי אני כבר יודע איך בדיוק לברוח וכל השיטות.
פורסם 2008 במאי 717 שנים אתמול סוף סוף עברתי את כל המשימות הרגילות כולל המשימות צד שהם כולם אותו הדבר כמובן נראה אם יהיה לי כוח היום לסיים לגמרי את המשחק
פורסם 2008 במאי 717 שנים יש לי בעיה נכון בתחילת המשחק שקופצים עם האיש ההוא מהמגדל למטה על ערמה של קש? והוא שובר תרגל?אז אני ממשיך לאיפה שצריך ונכון צריך לטפס על הקיר?אני מגיע כל פעם עד החלון הראשון והוא קופץ למטה למים ומת..מה לעשות?
פורסם 2008 במאי 717 שנים טפס על המרפסות עד הגג, ואז תכה בעצים ותהנה מהסרטון...הבעיה היא שאני לא מצליח לטפס אני מגיע לחלון ואז השחקן שלי קופץ למטה נופל למים ות אז אם תקיד לי "תטפס" זה לא יעזור
פורסם 2008 במאי 717 שנים תבדוק את הגדרות המקשים שלך, יש את עניין הפרופיל נמוך והרגיל.יכול להיות שאתה לוחץ על מקש לא נכון בזמן הטיפוס.
פורסם 2008 במאי 717 שנים ברגע שאתה מתחיל לעלות, עזוב את כל המקשים חוץ מהחיצים, ועליהם תלחץ מאוד מאוד בזהירות. בסוף תבין את זה, גם אני מתתי המון בקטע הזה.
פורסם 2008 במאי 717 שנים אתמול סוף סוף עברתי את כל המשימות הרגילות כולל המשימות צד שהם כולם אותו הדבר כמובן נראה אם יהיה לי כוח היום לסיים לגמרי את המשחק אם אתה לא נהנה למה עשית את כל המשימות צד?אמרנו לך שזה חוזר על עצמו לא היית צריך לסבול סתם...
פורסם 2008 במאי 717 שנים ברגע שאתה מתחיל לעלות, עזוב את כל המקשים חוץ מהחיצים, ועליהם תלחץ מאוד מאוד בזהירות. בסוף תבין את זה, גם אני מתתי המון בקטע הזה. תודה הצלחתי...ונכון אחר כך שהוא כאילו רוצח אותי אז מתי מחזירים לי את כל הנשקים?
פורסם 2008 במאי 717 שנים אם אתה לא נהנה למה עשית את כל המשימות צד?אמרנו לך שזה חוזר על עצמו לא היית צריך לסבול סתם... מאותה הסיבה שהשגתי את כל 120 השמשות ב"מאריו שמש" למרות שהאחרונים היו רק לאסוף מטבעות כחולים ולמכור אותם מה שלא בדיוק היה כיף זה סוג של מחלה יש דברים שלא עשיתי כמו למצוא את כל הדגלים או להרוג את כל הטמפלרים כי זה באמת מוגזם אבל להציל אנשים עשיתי למרות השעמום
פורסם 2008 במאי 717 שנים גם לי זה קורה לפעמים זה סוג של פרפקציוניסם במשחקים אני יכול להתחיל משחק מחדש 7 פעמים רק כדי לעשות משהו מושלםלמשל את אובליביון התחלתי מחדש שבוע שעבר רק כי היה לי באג בקווסט והוא לא התבטל למרות שהוא היה אמור
פורסם 2008 במאי 717 שנים מאותה הסיבה שהשגתי את כל 120 השמשות ב"מאריו שמש" למרות שהאחרונים היו רק לאסוף מטבעות כחולים ולמכור אותם מה שלא בדיוק היה כיף זה סוג של מחלה יש דברים שלא עשיתי כמו למצוא את כל הדגלים או להרוג את כל הטמפלרים כי זה באמת מוגזם אבל להציל אנשים עשיתי למרות השעמום אפילו כשאתה סובל כל רגע במשחק?אני חושב שאתה בכל זאת נהנית במידה מסויימת מהקרבות,על אף העובדה שהם חוזרים על עצמם.
פורסם 2008 במאי 717 שנים גם אני כמו קירירין פשוט חייב לעשות הכל!עשיתי הכל במשחק. משהו פה הביא לי שמירה ופאק הוא לא עשה כלום חחאבל את המאת זה עוד יותר שיעמם אותי... עשיתי את אותו דבר כל פעם!!!!
פורסם 2008 במאי 717 שנים אפילו כשאתה סובל כל רגע במשחק?אני חושב שאתה בכל זאת נהנית במידה מסויימת מהקרבות,על אף העובדה שהם חוזרים על עצמם.לא סובל אבל לא נהנה אני ימשיך עכשיו נקווה לסיים סוף סוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.