פורסם 2008 במאי 317 שנים מה זה הסיום הזה?!סוף סוף סיימתי את המשימה האחרונה שהייתה קלה להפליא.. וחשבתי שהסיום... יהיה לפחות... לא מותח!מה זה אלה הסימנים האלה על הרצפה והקירות שכתוב שם :" העולם הבא"?
פורסם 2008 במאי 317 שנים גם אני תהיתי על הסיום הזה. (לא שיחקתי במשחק, פשוט אתה היחיד שמספיק הגון כדי לכתוב ספוילרים בצהוב ) אלון
פורסם 2008 במאי 317 שנים אני חייב לציין שZack & Wiki היה הרענון שאני צריך זה לא באמת משחק זה יותר קווסט אינטראקטיבי אבל הייתי חייב רענון מחר נמשיך לסבול אם AC
פורסם 2008 במאי 417 שנים מה זה הסיום הזה?!סוף סוף סיימתי את המשימה האחרונה שהייתה קלה להפליא.. וחשבתי שהסיום... יהיה לפחות... לא מותח!מה זה אלה הסימנים האלה על הרצפה והקירות שכתוב שם :" העולם הבא"?מכינים אותך למשחק הבא.
פורסם 2008 במאי 517 שנים בשעה טובה, יש לי את המשחק! וכבר הספקתי להתקע... : אני עכשיו בדמסק בזיכרון השני, ולא כתוב לי כלום על המפה, ואני לא יודע מה אני צריך לעשות. כתוב לי רק משהוא על קבוצת מאמינים שאני יכול ללכת איתם אבל הם לא מובילים אותי לשום מקום.. עזרה? ובכלל, הכול כאן מבולבל.. כשנכנסתי לדמסק זה הראה לי לחזור לכיוון השני, וכשחזרתי לכיוון השני זה אמר לי לחזור לדמסק, ואז המשכתי ללכת ולא הופיע כלום, ואז התחילו להופיע כול מני דברים... אלון
פורסם 2008 במאי 617 שנים אני חייב לציין שZack & Wiki היה הרענון שאני צריך זה לא באמת משחק זה יותר קווסט אינטראקטיבי אבל הייתי חייב רענון מחר נמשיך לסבול אם AC למה אתה משחק במשחק שאתה לא סובל? פשוט לא להאמין... משחקים לא נועדו בשביל לסבול בהם.. בידיוק ההפך, הם נועדו בשביל שתהנה מהם אם אתה לא אוהב את ASSASINS CREED פשוט אל תשחק\תמחוק :s05:
פורסם 2008 במאי 617 שנים כי כבר התחלתי ואני נוהג לסיים משחקים שהתחלתי אני כבר די בסוף אולי היום אני יסיים אותו סוף סוף
פורסם 2008 במאי 617 שנים בהצלחה קרירין שתסיים היום את הסבל שלך . חחח נמחקה לי איכשהו השמירה ועכשיו הכול מהתחלה
פורסם 2008 במאי 617 שנים איזה בנאדם מסכן אתה אתה צריך לשחק את המשחק מהתחלה טוב אבל חייבם לסיים אותונחשו מי אני ? (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.