עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ריסט, בלי מסך כחול בלי כלום...

• תגובות 1.1k
  • צפיות 145k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זהו חיסלתי את כולם בעיר ירושלים חחחח כולם מפחדים ממני כבר... :jump:

הינה תראו מפה:

xwmyaygdzzjo.jpg

סיימתי תעיר לגמרי נכון?

עכשיו לאן כדאי ללכת יש לי בחירה דמשק יש משימות מעניינות תגידו?

:xyxthumbs:

פורסם

תגיד לי ערכת את זה או משהו?

כי הפריימים נראים לא אמינים במחיוחד :s05:

ד"א משחק ממש מצויין ,ורץ חלק על 7600GT 1280X1024 HIGH חוץ מפילטרים של המשחק שזה על 2 ולא 3.

:P

לא אחי פשוט שאני נכנס למשחק הזה וFRAPS פועל הFRAPS מתחרפן ומציג חירבוש..אבל אחרי כמה זמן זה מסתדר..הכי נמוך שהגעתי זה 30 FPS..רוב הזמן על 35-50

פורסם

זהו, כי היה נראה לי לא ריאלי בכלל חחחח. :xyxthumbs:

פורסם

מעניין אותי לדעת אם GAMETRAILERS מחרטטים או דוברים אמת.

מישהו פה יכול לשים הכל על הכי גבוה ולבדוק אם זה ניראה ככה? (התמונות צולמו מהXBOX-360)

* נערך ע"י אחראי הפורום *

* תתחשב באחרים, אל תתקע תמונות ברוחב אסטרונומי *

יש לי את זה פשוט בקונסולה ומעניין אותי לדעת אם הטענה של GAMETRAILERS נכונה,כמו שאמרתי הם אומרים שהSHADERS בפורט לPC פחות טובים מהגרסאות של הPS3 והXBOX-360.

פורסם

תקטין את התמונות.

והנה בפול גרפאיקה 7600GT :lol:, אולי בכרטיס יותר טוב יראו יותר טוב אבל זה מה שהוצאתי.

ד"א :זה נראה יותר טוב במשחק משום מה :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא ככה במקסימום... (DX9 אבל אני מניח שאין הבדל בין 9 ל10)

אני משחק על מקסימום וככה זה נראה:

עריכה:

יש אפשרות לשים ישר כמה תמונות?

אני עד עכשיו פשוט ערכתי את ההודעה והעלאתי תמונה אחת ואם רציתי עוד תמונה הייתי עורך שוב את ההודעה... יש דרך מקוצרת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקטין את התמונות.

פורסם

ואפשר לחשוב באיזה רזולוצייה אתה משחק...

רזולוצייה רגילה שרוב האנשים משחקים בה... :\ (1280*1024)

פורסם

ואפשר לחשוב באיזה רזולוצייה אתה משחק...

רזולוצייה רגילה שרוב האנשים משחקים בה... :\ (1280*1024)

חחח מצחיק אתה. אמרתי שצריך להביא תמונות ברזולציות גבוהות ושם לראות איך האיכות אם היא דומה למקורי. [לא אמרתי שאני משחק על רזולציות גבוהות]

למרות שאם הכרטיס שהזמנתי הקליבר אני יכול לשחק על גבוהה בכיף . אבל הAA במשחק לא חזק. בעיקר בצמחיה וכדומה.

פורסם

בנתיים לפי התמונות שאתם מביאים ניראה של GAMTRAILERS צודקים...

פורסם

במה הם צודקים?

פורסם

איך לעזאזל הופכים את המשחק לFULL SCREEN? אני לא מסוגל לשחק בדבר הזה זה נראה כמו מסך 9 אינץ' רחב

פורסם

תראו, התמונה שהבאתי היה בה פשוט את כל מה שאפשר להוציא מהמשחק הזה במחשב על רזולוציה 1280X1024 ,בדקתי אצל חבר שלי (8800GTS) ,על 1600X1200 והכל בדיוק עם אותן הגדרות כמו שלי,

וזה היה בדיוק אותו הדבר, ממש אין הבדל ,אפילו היה עדיף לשחק ב 1280X1024 זה היה יותר נעים לעין ,יש לשנינו אותו LCD .

בקיצור אני עדיין דוגל בתפיסה שעדיין המחשב לא יכול להתחרות ב360 מהסביה הפשוטה שמפתחי המשחקים לPC לא משקיעים ולא נותנים את האופציה להתקדם כמו בקונסולה הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים