פורסם 2008 באפריל 1617 שנים קיצר,אתם אומרים שיש פסים שחורים כי זה Port,כמו Gears of war לדוגמה?סבבה,שיהיה.אבל למה בGears of war פעל לי Fraps ופה לא?לא מבין את זה.וחבל אני רוצה לקחת קצת תמונות...אחרי הכל לא חסר דברים לצלם שם.פשוט מציק לי שהמספר הזה נתקע בפינה.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים כן רק שפרינט סקרין צריך לצאת כל פעם כדי להדביק ואז גם צריך לשמור את זה. פסדר לא משנה,הסתדרתי. פשוט לא הפעלתי את הFPS Indicator ואז לא היו לי מספרים שיתקעו אם מישהו בכל זאת יודע למה בGears of war זה עובד ופה לא,Please let me know
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים בתוכנה שים את הFPS על DISABLED ואז פשוט תצלם סירטונים ותמונות כמה שאתה רוצה
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים Crazy הנה השמירה בשבילך ובשביל כל אחד אחר שרוצה.http://rapidshare.com/files/108406411/1208194299.sav.html השמירה היא בתחילה ממורי בלוק 6,יש אחרי שאתה מדבר עם אל מועלים בMasyaf.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים קיצר,אתם אומרים שיש פסים שחורים כי זה Port,כמו Gears of war לדוגמה?סבבה,שיהיה.אבל למה בGears of war פעל לי Fraps ופה לא?לא מבין את זה.וחבל אני רוצה לקחת קצת תמונות...אחרי הכל לא חסר דברים לצלם שם.פשוט מציק לי שהמספר הזה נתקע בפינה.אני לא בטוח ש GOW הוא פורט, אך תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים GOW הוא האמ-אמ-אמא של הפורטיםדווקא הייתי אומר שAC הוא האמ אמ אמא של הפורטים. אם אני לא טועה בGOW ברשימת הדרישות המומלצות לא היה שלט של 360 בAC כן.יש פה מישהו שיכול להשוות את חווית המשחק עם מקלדת ועכבר מול שלט של 360?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים השליטה של AC יותר נוחה במקלדת....וזה שכתוב בדרישות של AC שלט 360 זה לא אומר שחייבים אותו (אם אני לא טועה כתבו אותו ב"מומלץ")
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים למה? השליטה הייתה סבבה והמשחק עבד דיי חלש על המחשב הישן שליוהביצועים? חחחחח
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים השליטה של AC יותר נוחה במקלדת....וזה שכתוב בדרישות של AC שלט 360 זה לא אומר שחייבים אותו (אם אני לא טועה כתבו אותו ב"מומלץ")ממש לא נכון...בלתי אפשרי לשחק ככה, פשוט בלתי נסבל!וזאת הסיבה שאני לא משאיל לחבר שלי את השלט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.