עבור לתוכן

עכבר עכבר עכבר!

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical

אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ????????

למישהו יש ררעיון ?

ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????

פורסם

בכל חנות מחשבים??

פורסם
  • מחבר

מצאתי חיפשתי חנות שיש לה סניף והיא לא רק באינטרנט ופתאום שמתי לב שללמיר יש ססניף בהרצליה אז תודה בכל זאת.. :)

פורסם

לדעתי כדאי שתחכה קצת לעכברים האלו כרגע יש מגבלה טכנולוגית(אם מזיזים אותם מהר הם משתגעים, ממש אבל ממש לא מתאים לגיימרים) וכל היצרנים נפטרים מהמלאי.

עכשיו מייצרים עכברים באותה טכנולוגיה אבל עם שתי מערכות שניצבות ב-45 מעלות אחד לשני ודוגמים את המשטח בקצב כפול.

הם אמורים להיות כבר בארץ.

פורסם

חכה לדיואל אופטיקל החדש של לוג'יטק...

8)

פורסם
  • מחבר

הייתי מחכה אבל :

1. עוד לא ראיתי שLOGITECH הכריזה על עכבר עם דיואל אופטיקל שהוא גם אלחוטי

כמו הLOGITECH Cordless MouseMan® Optical

2.אם כבר היום מכריזים תחשבו בעצמכם מה היה המחיר!

הLOGITECH Cordless MouseMan® Optical הרגיל עולה כ-500 ש"ח אז כמה יעלה הDUAL ??!??

פורסם
  • מחבר

לדעתי כדאי שתחכה קצת לעכברים האלו כרגע יש מגבלה טכנולוגית(אם מזיזים אותם מהר הם משתגעים, ממש אבל ממש לא מתאים לגיימרים) וכל היצרנים נפטרים מהמלאי.

עכשיו מייצרים עכברים באותה טכנולוגיה אבל עם שתי מערכות שניצבות ב-45 מעלות אחד לשני ודוגמים את המשטח בקצב כפול.

ודרך אגב כמה המגבלה הטכנולוגית הזאת משפיעה ? האם לא ניתן להתגבר עליה ? פשוט כשניסיתי את העכבר הזה במשחק DIABLO 2 לא היו בעיות...

פורסם

ודרך אגב כמה המגבלה הטכנולוגית הזאת משפיעה ? האם לא ניתן להתגבר עליה ? פשוט כשניסיתי את העכבר הזה במשחק DIABLO 2 לא היו בעיות...

בלי קשר לעכבר בספציפי הזה...

אלחוטי וגיימרים לא הולכים ביחד:)...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם זה ממש ממש מפריע למשחק שוטף או שההפרעה של זה זניחה ? ? ?

פורסם

השאלה שלי אם זה ממש ממש מפריע למשחק שוטף או שההפרעה של זה זניחה ? ? ?

יש לי עכבר כזה בעבודה והוא ממש בלתי נסבל.

עדיף לחכות בטח אם אתה משחק משחקים זה משגע את השכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים