עבור לתוכן

Gateway P-6831FX מוגדר כ"רעידת אדמה" בכל הקשור ל-affordable portable gaming

Featured Replies

פורסם

אז בזמן שכתבה בערוץ 2 מציינת שמחשבים ניידים בעלי צגים בגודל 17" המצויידים במעבדים גרפיים מתקדמים יכולים להגיע לסדר עלויות של 13,000 ש"ח וזאת רק כדי לסחוט קריאת התפעלות מהדיוטות, הנה בדיוק מה שיוכיח שאפשר אחרת...

המחשב הנ"ל מתהדר במפרט הבא:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8651167&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1195599780039#productdetail

ונמכר רק ב-Best Buy תמורת 1350 דולר. כדי לסבר את האוזן, המחשב נמכר לפני שבועיים לערך תמורת 1200 דולר עם קופון של 50 דולר; למי שאינו מעודכן בשער הדולר, מדובר ב-4,300 ש"ח בלבד, למחשב desktop replacement עתיר פיצ'רים. למען האמת, רק המעבד שלו לא on par עם המקובל, אבל אנחנו הרי יודעים ומבינים שדווקא המפרט הזה מאוזן הרבה יותר מאחרים לצרכי משחקים; Gateway השכילו להפנות עלויות הנחסכות מתוקף התקנת מעבד זה לצרכים חשובים יותר, בעיקר כרטיס המסך (שהוא השני בחוזקו עלי אדמות המותאם למיחשוב נייד נכון לכתיבת שורות אלו), הזיכרון ונפח הדיסק הקשיח.

המשעשע הוא שבדקתי וגיליתי שיותר חכם לרכוש שם את המחשב הזה מאשר לרכוש את ה-desktop המקביל לו שניתן לבנות כאן בארץ...

זמינות רק באמריקה. :-\

פורסם

לא בדיוק הייתי קורא לזה "רעידת אדמה"

למרות שהמחשב מאוד משתלם, יש לי את ההסתייגויות שלי מ Gateway. המחשבים שלהם סבירים, לא יותר.

ומצד שני, המפרט אכן מאוזן באופן נפלא. רק שאישית הייתי שמח לראות את המפרט הזה עם T7250 במחיר של 100 דולר יותר (זה בערך ההפרש במחיר ביניהם)

ה T5450 קצת בסיסי מדי אפילו.

הם עשו אחלה בחירה עם המסך, 1440X900 ולא 1920X1200, גם יותר זול, וגם הכרטיס מסך יוכל להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך לאורך זמן.

מצד שני, עם משקל של 4.1 קילו וזמן סוללה שכנראה גובל בחצי שעה בעומס, קשה לי באמת לקרוא לו "נייד".

יותר משהו כמו "המחשב המושלם ל Lan parties", זה כן.

אחרי קריאת המפרט, אני שם לב מה הסיבה למחיר הנמוך-

הפשיטו ממנו כל דבר שלא חיוני ב 100% ושפלח השוק שמשתמש בו קטן יחסית (לדוגמה, S-video, אפשרות להרחבת זיכרון, SPDIF, וכו')

פורסם
  • מחבר

רק כדי להיות בטוח, הנה המפרט הרשמי מהאתר של היצרן (שגם הוא כנראה לא לגמרי מבטיח אמינות טוטאלית - הם שכחו לציין שיש לו Gigabit LAN בנוסף):

http://www.gateway.com/systems/product/529667881.php

ובכן, לפי היצרן הוא שוקל 3.78 ומלבד המחסור ב-S/PDIF (למיטב ידיעתי אפשר להשיג איזה מודול USB שיעשה את העבודה) ויציאת S-Video (שבעידן המקרנים\פלסמות\LCD די מיותרת) יש *הכל מכל*, כפי שהמפרט יעיד; ראוי לציין את ה-bay לדיסק קשיח נוסף וכפי שאתם יכולים להבין לבד מכך, יש תמיכה ב-RAID. באשר לזיכרון, קראתי היכנשהו שאפשר לשדרג, כמובן על חשבון אחד המודולים הקיימים כך נראה (שני הסלוטים תפוסים).. ה-highlight הגדול כאן הוא ה-GPU, ה-8800M GTS. אין ספק שמדובר בנייד המשתלם ביותר ל-Gaming כרגע, והזול ביותר שמגיע עם ה-GPU הזה.

פורסם

-עוד לא ראיתי מחשב 17" שנועד לגיימינג ללא BAY להארדיסק נוסף.

למעשה, רוב מחשבי ה 17" בכלליות מכילים BAY שכזה.

RAID זו כבר תמיכה של ערכת השבבים ולוח האם, עם כל השאר אני מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים