עבור לתוכן

Palit 8800GT לא מציג לי כלום במסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W

וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב.

מישהו יכול לעזור לי?!

פורסם

במקרה מדובר בספק ג'נרי עלום שם? חיברת את חיבור החשמל הנוסף מהספק לכרטיס מסך ?

פורסם

תהייה בטוח שחיברת את הכרטיס עד הסוף לסלוט הPCI EXPRESS וססגרת את הברגים עד הסוף ולא חפיף.

כמו כן כמובן תוודא שחיברת את כבל ה PCI EXPRESS מהספק אל הכרטיס, יש לי הרגשה שלא חיברת אותו, אם עשית את כל זה ואתה עדיין רואה מסך שחור זה אמור שהכרטיס הגיע דפוק :\\

פורסם

ההבנה שלי בכל הנושא דפוקה במקרה הטוב, אבל האם המחשב עולה? האם אתה שומע ביפ?

פורסם
  • מחבר

אני אספר קצת בהרחבה מה הבעיה

אתמול הלכתי קניתי את ה8800GT הגעתי הביתה המחשב עלה אבל לא הכ. מסך. הלכתי קניתי ספק כח 500W חיברתי למחשב ועדיין לא עובד

אני חיברתי את המתח מהספק לכ.מסך וכן חיברתי עד הסוף ב-PCI וכן חיברתי אפילו שני ברגים

הלכתי לחנות שקניתי ואצלהם זה עובד ואצלי לא. למישהו יש מושג למה זה קורה לי?!?! יש לי מחשב משהו כמו גג שנה CORE2DOU תומך PCI-E

אבל אין הוא כאילו לא סוחב יותר עם 8800GT

מישהו יודע להמ זה קורה? אולי הלוח אם לא תומך למרות שלמה שהוא לא יתמוך הכ.מסך הקודם שלי הוא מאותו חברה וגם הוא PCI-E ?

פורסם

תבדוק אם זה עובד עם כרטיס אחר....

אם כן, כנראה זה הספק שקנית ב1.90 במקדונלדס

ותבדוק אם יש לך אולי ללוח אם עידכון ביוס שפותר בעיה שכזו!!!

פורסם

אני אספר קצת בהרחבה מה הבעיה

אתמול הלכתי קניתי את ה8800GT הגעתי הביתה המחשב עלה אבל לא הכ. מסך. הלכתי קניתי ספק כח 500W חיברתי למחשב ועדיין לא עובד

אני חיברתי את המתח מהספק לכ.מסך וכן חיברתי עד הסוף ב-PCI וכן חיברתי אפילו שני ברגים

הלכתי לחנות שקניתי ואצלהם זה עובד ואצלי לא. למישהו יש מושג למה זה קורה לי?!?! יש לי מחשב משהו כמו גג שנה CORE2DOU תומך PCI-E

אבל אין הוא כאילו לא סוחב יותר עם 8800GT

מישהו יודע להמ זה קורה? אולי הלוח אם לא תומך למרות שלמה שהוא לא יתמוך הכ.מסך הקודם שלי הוא מאותו חברה וגם הוא PCI-E ?

ראית שבאמת הכרטיס שלך עובד שם? או שהם לקחו למעבדה ואמרו לך שהוא תקין?

פורסם

ראה ערך ספק כוח ג'נרי. מה ציפית ?

פורסם

ראה ערך ספק כוח ג'נרי. מה ציפית ?

זה לא קשור, לכרטיסי 8800 יש חיישן פנימי שמצפצף ברגע שאין מספיק מתח לכרטיס.

משהו דומה לציפצוף של הביוס במחשב כאשר יש בעיה. אם הכרטיס היה תקין הוא היה אמור לצפצף לו.

פורסם

שיבדוק אותו במחשב אחר (לוח אם אחר)

פורסם

חבל שהוא לא מחובר כדי לענות לי על השאלה, כי לי גם עשו תרגיל דומה.

אמרו לי שהכרטיס תקין והכל בסדר...? אבל שאמרתי להם שאני מגיע למעבדה לראות בעצמי, הם נלחצו ואמרו שהכרטיס אכן תקול.

פורסם

קרה לי גם דבר דומה רק בחנות שאני לא אזכיר את שמה, בסוף קיבלתי את הכסף וחזרה וסגרתי עניין.

פורסם

^^^

אני חושב שבאמת עדיף לו ללכת לחבר עם מפרט טוב, ואז הוא יוכל לדעת בוודאות אם אכן יש בעיה בכרטיס.

פורסם

גם לי הייתה אתמול בדיוק אותה הבעיה עם ה 2900PRO שרכשתי גם כן אתמול,

הייתי בטוח שאני לא רואה תצוגה בגלל הספק אך מסתבר שהבעיה הייתה איכשהו קשורה ללוח אם שלי .שפתרתי את הבעיה של הלוח הכול עלה אך קבלתי הודעה בעת התקנת הדרייבר שהספק שלי דיי חלש ולכן המערכת מורידה לי את התדרים של הכרטיס כידי להגן על הכרטיס.

פורסם

ולי שיבדוק כבר עדכון ביוס ללוח אם!!!

ושירשום את המפרט המלא שלו כולל הספק

ותפסיקו כבר לרשום הערות כמו עובדים עליו וכו זה בטוח לא יעזור מה שגם לאו דווקא נכון תבדקו את כל האופציות ואז תאשימו....

הוא לא בדק לעדכון ביוס

הוא לא בדק שהתושבת ללוח תקינה

הוא לא בדק שהספק מספיק

הוא לא בדק המון דברים

אז קיצר עד שהוא לא ישתף פעולה אין מה לזרוק דברים באוויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים