פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אהלןחבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד.המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב.מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות?המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr.תודה!
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אחי , אולי יש העברת מסך .. ?כלומר תנסה ללחוץ כל פתור ה FN עם כפתור שיש עליו מסך מלא ומסך ריק לצדן ( זה נראה לי F5 או F6)אתה לוחץ על FN , ממשיך את הלחיצה ולוחץ על הכפתור הנ"ל ותראה אם הבעיה נפתרת
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר יש אחריות אבל המחשב נקנה בארה"ב... לא ניסיתי, איך עושים ריסט לביוס של לאפטופ? אין לו ג'אמפרים...
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים רק ג'מפרים עושים ריסט לביוס ? תוציא את הסוללה של ה CMOSלא יודע אם זה יפתור את הבעיה ..
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים שני דברים, שאת שניהם כבר הזכירו.חבר אליו מסך ובדוק אם גם בו אין תצוגה.דבר שני, איפוס הביוס. חפש "מדריך" של הנייד, בדומה לחוברת של לוח אם סטנדרתי כדי לבדוק היכן הבטרייה.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר טוב עדכונון:דבר ראשון רציתי לציין שכבר בדקתי עם מסך חיצוני וזה לא עזר.דבר שני, חבר שלי שיחק שוב עם החיבורים והוציא והחזיר את הבטריה וזה פתר את הבעיה.אין לי מושג איך זה נדלק בלי חיבור לחשמל וגם למה זה לא עבד כשזה כן היה מחובר, אבל שיהיה - העיקר שזה נפתר.תודה רבה לעוזרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.