עבור לתוכן

השקעה בלוח SLI לעתיד

Featured Replies

פורסם

מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים:

http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390

לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים.

מה דעתכם, שווה את ההשקעה ?

ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?

פורסם

הלינק שלך לא תקין, ומדובר על שינוי של פחות מ50 אחוז בכל המקרים. מכאן שבדרך כלל יהיה עדיף לקנות כרטיס מסך חדש על פני אחד ישן

פורסם
  • מחבר

הלינק הנכון נמצא באתר IO Panel - ומשום מה הפורום הזה מחליף את הלינק ל-"HWZone".

בכל מקרה, זה המקור:

http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390

כפי שאתה יכול לראות, מדובר על שיפור של מעל 50% ואפילו בחלק מהמקרים כמעט 100%.

העניין הוא שבעוד שנתיים שלוש כבר לא בטוח שכרטיס חדש יתאים ללוח שקונים היום. כך שקניית SLI היום היא סוג של תעודת ביטוח לכך שתוכל לשפר ביצועים בעלות מאוד נמוכה ע"י הוספץ כרטיס מסך שני וזול (בעוד שנתיים-שלוש).

פורסם

מערך SLI נותן שיפור זה נכון.. אבל עוד שנתיים ואפילו פחות יהיה כרטיס בודד שיהיה יותר חזק ממערך SLI של 8800GT בכמה רמות כך שגם אם תקנה עוד 8800GT ויהיה לך מערך SLI.. עדיף כבר יהיה לקנות כרטיס אחר מהכרטיסים שיהיו זמינים..

פורסם
  • מחבר

מערך SLI נותן שיפור זה נכון.. אבל עוד שנתיים ואפילו פחות יהיה כרטיס בודד שיהיה יותר חזק ממערך SLI של 8800GT בכמה רמות כך שגם אם תקנה עוד 8800GT ויהיה לך מערך SLI.. עדיף כבר יהיה לקנות כרטיס אחר מהכרטיסים שיהיו זמינים..

שוב, סביר שלא אוכל להשתמש בכרטיס חדש בעוד מספר שנים כי הוא יעבוד כבר על slot אחר כמו שבמחשב הישן שלי הלוח תומך רק ב-AGP ולא ב-PCI-E. תיאורטית אם היה לי במחשב הישן אפשרות ל-SLI אז היום הייתי יכול לשים 2 כרטיסים של AGP ולשפר ביצועים. יש מבין ?

פורסם

מבין.. ותיאורטית.. אתה צודק.. מעשית.. אי אפשר לדעת.. כי אין לדעת מה יקרה ואילו התפתחויות יהיו וכמה כבדים יהיו המשחקים ואפילו מערך SLI של 8800GT לא יחזיק לך כלום.. לדעתי האישית.. תקנה היום לוח P35 מומלץ (כמו הDS3L של גיגה בייט או P5KC של ASUS שיש לו תמיכה ב-CrossFire אם תרצה מערך כמו שSLI..).. בסופו של דבר.. החלטה רק שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים