עבור לתוכן

wiierd {ריסט פתאומי}

Featured Replies

פורסם

אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ...

יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly

ויש לי 3 FIREWALLS בפועל

זה יכול להית בגלל ווינדוז ?

פורסם

משאלתך לא הבנתי אם זה קורה הרבה או רק מקרה חד פעמי?

פורסם

אם אתה על XP אז זו הבעיה, הוא פשוט עושה Restart מתי שמתחשק לו (כשהוא מגלה שגיאת אבטחה או משהו כזה...)

זה בא כתחליף למסכים הכחולים ::)

פורסם
  • מחבר

זה קרה לא פעם אחד

פורסם
  • מחבר

אם אתה על XP אז זו הבעיה, הוא פשוט עושה Restart מתי שמתחשק לו (כשהוא מגלה שגיאת אבטחה או משהו כזה...)

כוס עמק...! אבל זה הרגיע אותי כי חשבתי שזה בגלל הלוח או משהו

פורסם

איך זה בדיוק הרגיע אותך ?????

ההיפך הוא הנכון - אתה צריך עכשיו להלחץ - משהו דפוק באחד הרכיבים או התוכנות שאתה מריץ - ואין לך דרך לדעת את זה ;D ;D ;D

יתכן מאד כי המעבד מתחמם, או הכרטיס מסך, או הלוח, או הזכרונות, והWINDOWS שלך מחליט שהגיע הזמן לעשות הפסקה.

פורסם

אפשר לבטל את העניין הזה של הריסטארט האוטומטי ואז יופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה. כשרואים את זה מתקשרים למיקרוסופט, מוסרים להם את המספר הסידורי של העותק החוקי של חלונות אקס פי שיש לכם ומקבלים עזרה בפתרון הבעיה ;D ;D ;D ;D :lol:

פורסם

והנה תמונה שמסבירה את מה שכתבתי קודם. שימו לב מהו הריבוע היחידי שאין בתוכו V. (רמז : לידו כתוב AUTOMATICALLY RESTART).

פורסם
  • מחבר

איך זה בדיוק הרגיע אותך ?????

ההיפך הוא הנכון - אתה צריך עכשיו להלחץ - משהו דפוק באחד הרכיבים או התוכנות שאתה מריץ - ואין לך דרך לדעת את זה ;D ;D ;D

יתכן מאד כי המעבד מתחמם, או הכרטיס מסך, או הלוח, או הזכרונות, והWINDOWS שלך מחליט שהגיע הזמן לעשות הפסקה.

אתה מנסה להפחיד אותי??

שום דבר לא היה אפילו קרוב לחם ... המעבד היה 29 ולוח 26

:D

פורסם

והנה תמונה שמסבירה את מה שכתבתי קודם. שימו לב מהו הריבוע היחידי שאין בתוכו V. (רמז : לידו כתוב AUTOMATICALLY RESTART).

ומה יוצא לך מזה?

כשלא מסומן - אתה רואה מסך כחול ונאלץ לעשות RESET ידנית ולשמוע את הצפצוף המעצבן של הביוס.

כשמסומן - אתה לא רואה מסך כחול, המחשב מיד עושה RESET ואין את הצפצוף המרגיז של הביוס.

מה יוצא לך מזה שלא מסומן?!

פורסם

ומה יוצא לך מזה?

כשלא מסומן - אתה רואה מסך כחול ונאלץ לעשות RESET ידנית ולשמוע את הצפצוף המעצבן של הביוס.

כשמסומן - אתה לא רואה מסך כחול, המחשב מיד עושה RESET ואין את הצפצוף המרגיז של הביוס.

מה יוצא לך מזה שלא מסומן?!

נראה לי שאתה קורא מילה אחת כן מילה אחת לא

ומה כתוב בהודעה שלפני ההודעה שציטטת עם התמונה ?

כתוב שאם המחשב לא יעשה ריסטארט אוטומטי, אפשר לראות את הודעת השגיאה ולנסות להבין מה גורם לה. אפשר למשל לזהות אם זה דרייבר בעייתי, או משהו שקשור לזיכרון. דברים כאלה.

עריכה : כתבתי את זה בתור בדיחה על זה שכמעט לאף אחד אין עותק מקורי של איכס פי. בכל מקרה אפשר לנסות ולזהות את מהות הבעיה כשמופיע המסך הכחול. מי שזה קורה לו, יכול לכתוב פה בפורום מה הוא ראה ויש אנשים עם מספיק ידע ונסיון שיכולים לעזור לו. (יש גם שני תרדים כאלה בפורום מערכות הפעלה בקשר למסך הכחול ב-XP).

פורסם

צודק, לא נראה לי שזה יעזור למישהו כי כבר ניסיתי לבטל את ה-V ולנסות להבין משהו מהסימנים המוזרים במסך הכחול, אבל מילא... אולי זה יעזור למישהו... ::)

פורסם

לפעמים יש ארורים בחלונות או התרסקויות שאחריהן אפשר להמשיך עבודה כרגיל. לדוגמא, כאשר יש שגיאה באקספלורר 6 בזמן שאתהגולש, אם יש לך עליו ארור או מסך כחול הקשור לזכרון שלו, התוכנה פשוט נסגרת ואתה יכול לפתוח אותה מחדש ולהמשיך לעבוד. זה אותו דבר עם ישומי אופיס וכו'.

פורסם

לפעמים יש ארורים בחלונות או התרסקויות שאחריהן אפשר להמשיך עבודה כרגיל. לדוגמא, כאשר יש שגיאה באקספלורר 6 בזמן שאתהגולש, אם יש לך עליו ארור או מסך כחול הקשור לזכרון שלו, התוכנה פשוט נסגרת ואתה יכול לפתוח אותה מחדש ולהמשיך לעבוד. זה אותו דבר עם ישומי אופיס וכו'.

יש שיפורים בקטע הזה שהוכנסו בחלונות אקס פי. אני משתמש בגירסה הסופית כבר חמישה חודשים וקרה לי די הרבה שתוכנה הפסיקה להגיב, סגרתי אותה בלי שהמחשב נתקע ואז הפעלתי אותה מחדש והכל עבד טוב. בחלונות 9X זה היה זורק ישר את המסך הכחול

(PRESS ANY KEY TO ATTEMPT TO CONTINUE... או משהו דומה, אני שמח שכבר שכחתי מה בדיוק כתוב שם.. ;) ),

והיה צורך לבצע איתחול למחשב.

פורסם

זה לא שיפורים של אקספי, השיפור הזה של "תוכנה לא מגיבה תוקעת רק את עצמה ולא את כל המחשב" קיים כבר מ-Win2000 !!! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים