עבור לתוכן

החלפת צורב, מה הפרוצדורה? (2 שאלות)

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב חדש בתצורת IDE להלן 2 שאלות:

א' יש אפשרות לשים 3 כוננים בחיבור IDE? הכוונה לחבר כונן אופטי אחד באותו כבל של הדיסק קשיח כSLAVE/MASTER. אפשרי?

ב' אני מוציא כונן CD ושם אותו (יש לי 2 קיימים), צריך להסיר חומרה/לעדכן חומרה או לעשות משהו? ואם כן איפה? במנהל ההתקנים או בביוס?

תודה,

אופיר.

פורסם

קניתי צורב חדש בתצורת IDE להלן 2 שאלות:

א' יש אפשרות לשים 3 כוננים בחיבור IDE? הכוונה לחבר כונן אופטי אחד באותו כבל של הדיסק קשיח כSLAVE/MASTER. אפשרי?

אפשר 2 על כל כבל (MASTER/SLAVE). לא כזה מומלץ (פוגע בצורה די רצינית בביצועים).

ב' אני מוציא כונן CD ושם אותו (יש לי 2 קיימים), צריך להסיר חומרה/לעדכן חומרה או לעשות משהו? ואם כן איפה? במנהל ההתקנים או בביוס?

שום דבר, PLUG-N-PLAY לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אשאיר את הדיסק קשיח בדד, ואחליף את הCD בצורב DVD החדש ללא התקנה, פשוט אוציא כונן אופטי ואכניס את החדש.

תודה לך ידידי.

פורסם
  • מחבר

החלפתי צורב, ולמרבה הפלא המחשב לא מזהה אותו.

מה ניתן לעשות?

פורסם

תבדוק ג'אמפרים+חיבור חשמל (מולקס)+אם הוא מזוהה בביוס.

פורסם
  • מחבר

אז זהו.. בידיוק באתי לערוך כאן את ההודעה ולרשום שמצאתי את התשובה, לא ידעתי על ג'ימפור בכלל ואחרי קריאת המדריך הנפלא הזה כאן http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=18 הבנתי שצריך לג'מפר את הצורב, כי שני הצורבים היו על מצב Master.

תודה לך בכל זאת .

תפס אותי משהו מעניין, אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג מידע על מה זה האות A בג'ימפור? יש C S M ולמטה בהתאמה S L A.

השאלה שלי היא: מה זה הC (כי M וS אני יודע), ומה מסמלות האותיות S L A שנמצאות מלמטה בהתאמה.

פורסם

SLave

MAster

Cable Select

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת, תודה.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים