פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים קניתי צורב חדש בתצורת IDE להלן 2 שאלות:א' יש אפשרות לשים 3 כוננים בחיבור IDE? הכוונה לחבר כונן אופטי אחד באותו כבל של הדיסק קשיח כSLAVE/MASTER. אפשרי?ב' אני מוציא כונן CD ושם אותו (יש לי 2 קיימים), צריך להסיר חומרה/לעדכן חומרה או לעשות משהו? ואם כן איפה? במנהל ההתקנים או בביוס?תודה,אופיר.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים קניתי צורב חדש בתצורת IDE להלן 2 שאלות:א' יש אפשרות לשים 3 כוננים בחיבור IDE? הכוונה לחבר כונן אופטי אחד באותו כבל של הדיסק קשיח כSLAVE/MASTER. אפשרי?אפשר 2 על כל כבל (MASTER/SLAVE). לא כזה מומלץ (פוגע בצורה די רצינית בביצועים).ב' אני מוציא כונן CD ושם אותו (יש לי 2 קיימים), צריך להסיר חומרה/לעדכן חומרה או לעשות משהו? ואם כן איפה? במנהל ההתקנים או בביוס?שום דבר, PLUG-N-PLAY לחלוטין.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אוקיי אשאיר את הדיסק קשיח בדד, ואחליף את הCD בצורב DVD החדש ללא התקנה, פשוט אוציא כונן אופטי ואכניס את החדש.תודה לך ידידי.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אז זהו.. בידיוק באתי לערוך כאן את ההודעה ולרשום שמצאתי את התשובה, לא ידעתי על ג'ימפור בכלל ואחרי קריאת המדריך הנפלא הזה כאן http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=18 הבנתי שצריך לג'מפר את הצורב, כי שני הצורבים היו על מצב Master.תודה לך בכל זאת .תפס אותי משהו מעניין, אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג מידע על מה זה האות A בג'ימפור? יש C S M ולמטה בהתאמה S L A.השאלה שלי היא: מה זה הC (כי M וS אני יודע), ומה מסמלות האותיות S L A שנמצאות מלמטה בהתאמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.