פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ...תודה לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים לגבי עוצמות שידור... באמת שקטונתי אבל רק לידע אישי, זה שאתהקולט לא תמיד מספיק, כי אתה גם צריך לשדר, אז זה תלוי גם כןבאיזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתה תשתמש במחשבים שלך. ההבדלהעיקרי (בין ה-WRT54 והנוכחי) הנתב הזה תומך בטכנולוגית N(טיוטת N ליתר דיוק).בטכנולוגית N עוצמות השידור מעט יותר חזקות לכן גם מגיעותלמרחקים גדולים יותר. אבל בשביל לנצל את זה אתה תצטרך כרטיסירשת אלחוטיים שגם כן תומכים ב-N (עם עדיפות גבוהה לכרטיסי רשתאלחוטיים של לינקסיס).לא יצא לי למצוא עוד דברים מיוחדים במפרט.דעתי האישית, להמתין עד שיצא סטנדרט לטכנולוגית N, ואז לרכוש.(כל נתבי ה MIMO הקיימים היום יכולים לעבור firmware upgradeולהיות בתקן - כשהוא יצא, אז אין לך מה לדאוג אם אתה רוכש היום,הבעיה שאתה תהיה עד אז חייב להשתמש בכרטיסי רשת של אותהחברה)
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר תודה רבה על התשובה אז לפי התשובה שלך שווה לקנות אותו OK תודה רבה עזרת לי מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.