עבור לתוכן

המלצה לשילוש - 1000 - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי.

התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח.

המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO.

(AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי).

הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC.

יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות.

תודה רבה רבה רבה,

אלעד

פורסם

כבר ממש קשה להשיג לוחות AGP לא נראלי מייצרים אותם בכלל..אולי תמצא יד שניה

אבל-ב1500 שקל אתה יכול לקנות לוח+כ מסך pci-e+זכרון חדשים שאפילו יהיו יותר טובים לך מאשר לחפש לוח אם ישן,במיוחד כשעכשיו מגיע ה9600 של נוידיה שאמור לגרום לירידת מחירים של הHD3850

איזה מעבד וזכרונות יש לך?

פורסם

יש לך אפשרות לקנות לוח אם של אביט או של אסרוק שתומך גם בAGP וגם בPCI-E ובנוסף יש לו גם DD2 וDDR400 (שני סלוטים לכל אחד, סה"כ 4 סלוטים).

עולים בערך 300 ש"ח, זיכרונות 2GB עולים 250 ש"ח ובמה שנשאר קונים E6750 או E6550.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות,

המעבד שלי הוא pentium 4 478 ומאוד קשה להשיג לוח אם בשבילו, ובנוסף אני לא בטוח שהוא תקין, אז אני רוצה להחליף אותו.

הזיכרונות שלי הם DDR400. ג'יגה וחצי בצ'יפים של 1000 + 2X256.

כרטיס מסך HD2600PRO AGP.

אם זה מסובך להשתמש בכרטיס מסך הקיים, אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש, ואשמח להמלצה לפי מה שפרסמתי בהודעה הראשונה. +400 ש"ח לתקציב.

ndv,

האם אתה מכיר את דגם ספציפי וחנות עבור לוחות האם שהמלצת? אם אני אצליח למצוא לוח אם אני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך וזיכרון.

תודה רבה,

אלעד

פורסם

אני אישית קניתי את הלוח אם שלח אסרוק, הוא מצויין אבל רק אם אתה לא עושה OC.

את הלוח הזה אי אפשר למצוא כמעט בשום מקום, מצאתי אותו רק בKSP (הלוח הזה של אביט נעלם בכלל מהחנויות), הנה הלינק לדף של הלוח הזה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5031

יש ללוח הזה את הצ'יפסט P31. אני לא יודע מה היכולות שלו בOC, לי היה את הצ'יפסט של VIA שהם גרועים בOC.

אני יכול להמליץ לך משהו שיהיה אולי כאב ראש בשבילך אבל בעתיד זה ישתלם, תקנה סט חדש כבר כולל כרטיס מסך ואת הכרטיס הישן תמכור. אחת הסיבות היא בגלל שללוח אם הזה יש רק שני חיבורי DDR2 ושני חיבורי DDR400 ואתה לא יכול להשתמש בשניהם בו זמנית, אז כמו שאמרתי, עדיף לך כבר לקנות סט חדש.

במידה ואתה לא מעוניין, צירפתי לך מפרט (מKSP כי רק שם יש את הלוח)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים