עבור לתוכן

שאלה על סדרת C&C

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לשחק במשחק C&C 3, אבל אני רוצה קודם לשחק במשחקים הקודמים כדי להבין את סיפור העלילה.

ראיתי בפריק שהם מוכרים חבילה הכוללת את כול המשחקים בסידרה. קישור: http://www.freak.org.il/sg_product~0702200801~3~2.htm

רציתי לדעת, באיזה מהמשחקים שיש בחבילה הזאת אני צריך לשחק כדי להבין את העלילה של C&C3? האם יש קשר בכלל בין העלילות?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

אלון

פורסם

יש המון משחקים עם התגית C&C.

גנלרס, רד אלרט. טייבריום.

לכל אחד יש עלילה אחרת.

ואין קשר בין המשחקים.

פורסם

*********הודעה זו מכילה ספויילרים*********

העלילה של C&C היא כמו אופרת סבון. מספיק להצטרף באמצע כדי להבין על מה מדברים...

בגדול, אין ממש קשר. במשחק הראשון מדברים על זה שטיבריום זה השלב הבא באבולוציה האנושית. הפלצנים (NOD) מנסים לתעל אותו למטרותיהם הזדוניות בעוד שה-GDI מנסים למנוע מהם לעשות זאת. לאחר מכן ב- C&C RED ALERT כשאתה מנצח עם הסובייטים מראים את קיין רוצח הפקידה של סטאלין שרצחה אותו ואז הוא אומר לך שהוא העתיד וכאן כאילו מתחיל C&C הראשון. במשחק השלישי, "שמש טיברינית", אומרים שהמלחמה ממשיכה לאחר שקיין שנחשב למת חזר מן המתים. הורגים אותו שוב מה שלא מפריע לו לחזור לעוד סיבוב ב- Tiberium wars. בקיצור, העלילה היא תמיד אותה עלילה.

פורסם

המשחק הראשון בסדרה הוא RED ALERT. אחריו, הסדרה מתפצלת לסדרת הטיבריום, ולסדרה הקצת יותר נורמלית. אם הרוסים נצחו ב-RED ALERT, ההמשך הוא סדרת הטיבריום. אם האמריקאים נצחו, ההמשך הוא RED ALERT II. בלי קשר ישנו COMMAND & CONQUER GENERALS והרחבתו ZERO HOUR או משהו אחר עם ZERO.

פורסם

המשחק הראשון בסדרה הוא RED ALERT. אחריו, הסדרה מתפצלת לסדרת הטיבריום, ולסדרה הקצת יותר נורמלית. אם הרוסים נצחו ב-RED ALERT, ההמשך הוא סדרת הטיבריום. אם האמריקאים נצחו, ההמשך הוא RED ALERT II. בלי קשר ישנו COMMAND & CONQUER GENERALS והרחבתו ZERO HOUR או משהו אחר עם ZERO.

בן כמה אתה?

RED ALERT הוא לא הראשון. הראשון נקרא בפשטות command & conquer.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני לא קיבלתי תשובה ברורה, באיזה מהם צריך לשחק אם בכלל?

פורסם

אין שום דבר שימנע ממך להבין במה מדובר גם אם תשחק מהסוף להתחלה.

אם אתה מתעקש:

C&C

C&C RED ALERT

C&C TIBERIAN SUN

C&C RED ALERT 2

C&C RED ALERT 2: Yuri's revenge

C&C Generals

C&C tiberium wars.

לכל המשחקים יש תוספות אבל היחידה ששווה אזכור מבחינת תרומה לעלילה היא Yuri's revenge. כל השאר זה סתם עוד אקסטרא משימות.

אם אתה מחפש עלילה אתה יכול לוותר על ג'נרלס (למרות שבלי שום קשר הוא משחק אסטרטגיה איכותי) כי העלילה פשוט לא קיימת שם.

פורסם

אני לא קיבלתי תשובה ברורה, באיזה מהם צריך לשחק אם בכלל?

קיבלת תשובה, תלמד לקרוא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, לא חייבים לשחק במשחקים מוקדמים כדי להבין את העלילה.

תודה לכול אלה שעזרו! :xyxthumbs:

פורסם

בן כמה אתה?

RED ALERT הוא לא הראשון. הראשון נקרא בפשטות command & conquer.

לפני 11 יום היה לי 17 אם זה ממש חשוב.

ומבחינה עלילתית, קראתי באיזה מקום ש-RED ALERT הוא הראשון, ואחריות מגיעים שאר המשחקים בתלות מי "ניצח" בעימות של RA הראשון. ואגב, חתיכת נוסטלגיה לראות שוב את האריזה של CNC המקורי :xyxthumbs:

פורסם

red alert ו C&C n מתקיימים בשני קווי זמן שונים למרות שהם מאותה סדרה של משחקים

מבחינת סדר היה קודם C&C ורק אח"כ red alert כעלילת צד שהתפתח למשהו הרבה יותר גדול. :)

פורסם

פותח הנושא העלילה של סדרת c&c תחת הכותר c&c (כי יש גם אחרים תחת הכותר שאינם קשורים)

היא עלילה פשוטה שניתן לספר במספר מילים.

בשנת 94 (אם אני זוכר נכון), פוגע מטאור כלשהוא בכדור הארץ, המטאור הזה מביא איתו מעין קריסטל, שהוא גם צורת חיים ביולוגית, זתומרת כמו צמח, יכול להתפרס על מרחבים ענקיים.

הקריסטל הזה מקבל ערך ושווי כספי הכפול מנפט, הgdi שהם כמו האום או משהו בסנגון רוצים אותו למטרות הון ושלטון, והnod הם מעין כת דתית פנאטית, שמאמינים כי הגביש הזה הוא התגשמות של נבואה ועל כך מתחוללת המלחמה.

הגזע החיזרי הפולש הנקרא scrin הוא גוף שלישי בסיפור, כרגע אין לו כלכך קשר ראשי לעלילה, אבל ההרחבה העומדת לצאת בקרוב תבהיר לנו עוד קצת דברים בזה אני בטוח.

פורסם

לכל אחד יש עלילה אחרת.

ואין קשר בין המשחקים.

ממש לא זכור לי כך, ידיד.

בזמנו (לא זוכר איפה) קראתי שהRA והTB זה שני ממידים שונים שבעתיד יפגשו (ע"פ העלילה המקורית של WW).

פורסם

יש הבדל בין הסדר העלילתי לבין סדר יציאת המשחקים.

בסדר העלילה RA היה ראשון ואחריו C&C, עם TS ו-TS:FIRESTORM אחריו.

ל-RA2 וההרחבות שלו אין קשר ל-C&C. ב-RA2 זנחו את הקשר ליקום של C&C.

ספויילר:

בנות הברית במשחק RA הקימו את ה-GDI, וקיין היה מאחורי הפעולות של הסובייטים ומאוחר יותר הקים את NOD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים