פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אהלן.הכותרת דיי ממצה..עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות.....תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר עדכון קל- לאחר שהבנתי שאין סיכוי לעבוד עם DD-WRT המועדפת עליי [GUI נוח מאוד] החלטתי לבדוק את TOMATO לפי עצתו של קידני סטון - ואכן היא פחות מגבילה מבחינת כתובת השרת - אך הכתובת עדיין צריכה להיות במספרים ולא באותיות... אז בכל זאת אני אזדקק לעזרה מה בדיוק לרשום שם...השאלה הנוספת היא - האם זה יהיה יציב? האם אני צריך להגדיר עוד דברים בTOMATO שלא צריך להתעסק איתם בDDWRT כדי שהכל יעבוד חלק?תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#ISPתגלול למטה, כל ספקיות האינטרנט אמורות להיות שם. תסתכל בשורת ה VPN, ותבחר אתאחד מהשרתי L2TP של הספקית אינטרנט שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.