עבור לתוכן

מה כדאי: ויסטה? אקס פי? 7? - הדיון הרשמי - מעודכן

מי יותר טוב? חזק? מהיר? יציב? מגניב? איכותי? שווה? מפנק? 2,314 הצבעות

1. 1. מי יותר טוב? חזק? מהיר? יציב? מגניב? איכותי? שווה? מפנק?

• תנו לי ראש שקט עם XP
    • ויסטה, אני לא מאמין לסיפורים
    • חלונות 2000 כי שינוי זה מוות (או סיבה אחרת)
    • גרסה קודמת לחלונות 2000
    • אני בכלל בלה בלה בלה לינוקס בלה בלה בלה
    • חלונות 7.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לצערי, אני רואה שעדיין יש מספיק בעיות ב-WIN 7...

בכל מקרה, אתה ממליץ לי ללכת על VISTA ולא על XP?

ואם אני אלך על VISTA, עדיף לי ללכת על 32 ביט או 64 ביט?

• תגובות 1k
  • צפיות 182.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא עדיף לחכות איזה חצי-שנה עד שנה עד שיצא ה- Service Pack הראשון, ורק אז להתקין את הווינדוס?

לי לפחות. זו נראית הדרך הכי בטוחה.

פורסם

כן, לחכות - בעקר אם המערכת העכשווית (XP או VISTA) מתפקדות ללא בעיה .

פורסם

לא עדיף לחכות איזה חצי-שנה עד שנה עד שיצא ה- Service Pack הראשון, ורק אז להתקין את הווינדוס?

לי לפחות. זו נראית הדרך הכי בטוחה.

לא בהכרח לService Pack אלה לגל העדכונים הראשון, כי בRTM יש מספר באגים מעצבנים (ובטח כשיתגלו עוד הרבה אחרי שהיא תהיה נפוצה יותר), או בקיצור.

אני אישית מחכה להשקה לפני שאני אשדרג לWIN7 כי מיקרוסופט לא משחררת את העדכונים לפני ההשקה (לומרות שהם מוכנים כבר יותר מחודש).

פורסם
  • מחבר

Nosh איזה באגים?

פורסם

קיצורי דרך על הDesktop ששמם נערך, נעלמים לבד אחרי כמה שעות-ימים, אחרי שסגרתי את הWMP, היא אפשר להפעיל אותו שוב עד שלא הרגתי את הProcess שלו, WLMessenger מתמזער/חזור למסך ראנדומאלית.

פורסם

אני חייב להגיד, שעד לפני 3 חודשים השתמשתי בXP. הוא ישן וטוב, אבל עם הזמן נהיה איטי ומעיק. כבר 3 חודשים שאני משתממש בגרסה הסופית של WINDOWS 7, ואני חייב להודות שהמחשב מהיר מאיי פעם, אטרקטיבי יותר, המערכת הפעלה הרבה יותר קלה ומופשטת, מה שמקל על עניינים ומזרז אותם. עוד לא הייתה לי בעיה אחת עם דרייברים, אני ממש מרוצה מהווינדוס הזה.

פורסם
  • מחבר

קיצורי דרך על הDesktop ששמם נערך, נעלמים לבד אחרי כמה שעות-ימים, אחרי שסגרתי את הWMP, היא אפשר להפעיל אותו שוב עד שלא הרגתי את הProcess שלו, WLMessenger מתמזער/חזור למסך ראנדומאלית.

לא קרה לי אף אחד מאלה :nixweiss:

הפעלת את WLM במצב תאימות לויסטה?

פורסם

גם אני לא נתקלתי באף באגים או בעיות אחרות, המערכת עצמה הרבה יותר מהירה ויציבה מויסטה וXP. הדבר היחיד שנתקלתי בו זה בעיית תאימות עם תוכנות ההדפסה של HP וBrother. (לא הדרייברים - הדרייברים עצמם עובדים חלק ואפילו מובנים במערכת)

פורסם

אני חייב להגיד שאחרי שימוש ממושך בWIN7 החל מהPRE BETA 6801, זה הווינדוס הכי טוב שהיה אי פעם וXP לעומתו נראה פשוט גרוע מת וחסר חיים.

פורסם

אני מפעיל את חלונות 7,אני אומר ,הדבר הזה מדהים,אין מילים

פורסם

WIN7 מערכת מעולה, אני עם RTM והיא יציבה מאוד בלי בעיות, בלי מסכים כחולים שהיו בXP, פשוט תענוג.

גם הVISTA מערכת מעולה, אני חושב שהיא מאוד טובה, הבעיה זה שהיא כבדה על מחשב כמו שלי.

פורסם

שאלה, אני מעוניין לפרמט את המחשב לWIN7 אבל השאלה שלי אם כדאי לחכות ל22 לחודש כדי שהגירסא המלאה תצא או שאין ממש הבדלים ואני יכול להתקין את הגירסאות שיש כיום..?

פורסם

תחכה, אם תתקין עכשיו את הבטא היא תנעל בעוד חצי שנה.

פורסם

אני כרגע עם Windows xp ורוצה לעבור לויסטה...

האם המפרט שלי ייסחוב את ויסטה + משחקים כמו שצריך?, אם כן איזו גרסה של ויסטה כדי לי לשים?

המפרט:

Amd4400x2 2.3ghz

Corsair 2gb ram

Ati x1950 pro 256mb

gigabyte m55s-s3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים